Botox Heerlen

14-05-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vroeger was Heerlen het decor van de start van de Amstel Gold Race. Deze wielerwedstrijd heeft haar oorsprong bij Limburgs Mooiste. Sinds 2015 start de bekende wieler toertocht ‘Limburgs Mooiste’ vanuit Heerlen. Het is dan ook geen toeval dat mensen uit de omgeving van Heerlen waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Heerlen staat ook bekend om haar winkel aanbod, en zijn er vele terrasjes waar je lekker kunt genieten. En dit alles in de omgeving van de prachtige Limburgse heuvels en natuur. 

De gemeente Heerlen heeft meer dan 80.000 inwoners en er zijn in een straal van 15 kilometer meer dan 28 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen aanbieden. In dit artikel staat veel informatie over behandelingen met fillers en Botox Heerlen!

Botox Heerlen

Botox Heerlen

Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 toegepast als medische behandeling. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in Heerlen:

Wat zie je er goed uit!
SkinKlinnik Nederland
SkinZuyd
Beauty Huis

Botox kliniek Heerlen

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. De werking is afhankelijk van de kracht van de spier, het merk botulinetoxine en de injectietechniek van de arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Heerlen

De botox kosten Heerlen variëren tussen de € 99 en € 175 in Heerlen. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfillers Heerlen

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lippen opvullen. In Heerlen kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Inwoners van Heerlen hebben een verzorgd uiterlijk hoog in het vaandel staan. Fillers hebben een tijdelijke werking. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Deze filler wordt volledig in het lichaam opgenomen. Het is voor deze behandelingen raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts.

Botox lippen Heerlen

Botox lippen’ is een term die mensen in de volksmond gebruiken voor lipfillers. Lippen kun je echter niet opvullen met botulinetoxine, dit wordt gedaan met hyaluronzuur fillers. 

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Heerlen. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Heerlen toepassen!

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Eindhoven
Helmond
Venlo
Sittard
Roermond
Weert
Kerkrade
Maastricht

Boek je injectables behandeling in Heerlen

Kliniek
Wat zie je er goed uit!
profhilo-logo

Wat zie je er goed uit!

5
Rector Poelsplein 2, Welten (1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Pauline Valkenburg

Pauline Valkenburg

Wat zie je er goed uit! (1 km)
Functies
Arts lid van NVCG
Medisch specialist (overige)
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Babak Mahdavian Delavary

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Huidpraktijk Limburg (4 km) Clinic63 Meerssen (16 km) Clinic63 Best (78 km) Clinic63 Den Bosch (101 km)
+ 11 meer
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
13 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Stephanie's Salon Brunssum

Stephanie's Salon Brunssum

4.6
Wijenweg 364, Brunssum (6 km)
Kliniek opgericht
2022

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken