Botox Hengelo

02-06-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetisch artsen en klinieken met elkaar kunt vergelijken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Hengelo zijn in kaart gebracht. Hengelo is een gemeente in Twente in de provincie Overijssel. Er wonen al meer dan 80.000 mensen in de “metaalstad”. Inwoners van Hengelo hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld injectables zijn in trek. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Behandelingen met botulinetoxine worden sinds de jaren ’90 veelvuldig toegepast. Inmiddels worden er in Nederland meer dan 600.000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Lees hier alles over Botox Hengelo!

Botox Hengelo

Prijs Botox Hengelo

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels 100 miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine wordt als medische behandeling veelvuldig toegepast tegen overmatige spierspanning. Bijvoorbeeld bij spasmes of tics. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

De Botox kosten in Hengelo verschillen tussen de €87  en €200 .  Het levert jou wat op om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Afspraak maken Botox Hengelo

Er zijn steeds meer klinieken en artsen die botox behandelingen uitvoeren in Hengelo. 

Het loont de moeite om de behandelingen in Hengelo regelmatig te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per zone Botox in Hengelo. Via deze website kun je de klinieken vergelijken en direct een afspraak maken in de agenda.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Hengelo

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. In Hengelo zijn botulinetoxine behandelingen erg populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine volledig uitgewerkt. 

Botox Kliniek Hengelo

In een straal van 15 kilometers van Hengelo vind u 28 cosmetisch artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. 

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Lipfillers Hengelo

Lipfillers zijn razend populair. Met lipfillers kunnen lippen worden opgevuld. Lipfillers worden ook toegepast door 40-plussers. Naarmate we ouder worden neemt het lipvolume namelijk af. Met lipfillers kan dit weer gecorrigeerd worden. Het opvullen van lippen wordt al meer dan 20 jaar gedaan. Sinds 2015 heeft dit een enorme vlucht genomen, in dat jaar bekende Kyle Jenner op haar social media kanalen dat zij haar lippen laat opvullen. Bij de meeste cosmetische klinieken in de omgeving van Hengelo kun je ook terecht voor een fillerbehandeling.

Injectables in Hengelo

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Hengelo. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables het meest transparante overzicht te publiceren. 

Boek je injectables behandeling in Hengelo op Injectablesbooking.nl!

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Apeldoorn
Deventer
Almelo
Zwolle
Enschede

Boek je injectables behandeling in Hengelo

Kliniek
Totally Good Looking

Totally Good Looking

4.6
De Wetstraat 130A, Hengelo (<1 km)
Kliniek opgericht
2009
Prijs botox per zone
v.a. € 150

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Arts
Babak Mahdavian Delavary

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Totally Good Looking (<1 km) Mooi Salon Haaksbergen (14 km) Clinic63 Velp (64 km) Martine Hulscher (80 km)
+ 11 meer
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
13 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Fienouk-logo

Assink Pure Identity - Fienouk

4.6
Enschedesestraat 36, Hengelo (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Arts
Deborah Kuster

Drs. Deborah Kuster

Assink Pure Identity - Fienouk (<1 km) The Beauty Room Borne - Fienouk (4 km) Velvet Monkey - Fienouk (13 km) Beauty Mooi Zo - Fienouk (37 km)
Functie
Medisch specialist (overige)
Ervaring
2 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling