Botox Spijkenisse

19-08-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Spijkenisse is een stad met ruim 70.000 inwoners ten zuiden van de Rotterdamse Haven. Spijkenisse staat bekend om haar nieuwe theater “de Stoep” en een grote bibliotheek. In Spijkenisse en haar directe omgeving zijn vele cosmetische klinieken gevestigd. In een straal van 15 kilometer rondom Spijkenisse zijn er 140 klinieken en cosmetisch artsen die injectables behandelingen uitvoeren. In dit artikel staat veel informatie over injectables behandelingen en klinieken in Spijkenisse.

Botox Spijkenisse

Botox Spijkenisse

Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. In Spijkenisse zijn deze behandelingen erg populair. 

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Spijkenisse:

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse

BeautyFillers

AquaMare in Rhoon

Botox kosten Spijkenisse

De botox kosten Spijkenisse variëren tussen de € 90 en €200 . Deze prijs is per zone botulinetoxine. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken als het gaat om een botox behandeling. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Spijkenisse

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Spijkenisse

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Spijkenisse kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Inwoners van Spijkenisse hebben een verzorgd uiterlijk hoog in het vaandel staan. 

Afspraak maken Botox Spijkenisse

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Heerlen. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Helmond toepassen!

Boek je injectables behandeling in Spijkenisse op injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Spijkenisse

Kliniek
Medic Cosmetic Botox

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse

Gorsstraat 3, Spijkenisse (<1 km)
Behandelingen per jaar
8000
Kliniek opgericht
2009
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 279

Veilig & verantwoord mooier

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker

Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker

5
Amazonestraat 2, Spijkenisse (2 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 95
Prijs filler per ml
v.a. € 195
Kliniek bekijken
Afspraak maken