Botox Spijkenisse

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Spijkenisse. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Spijkenisse:

Aantal afspraken in Spijkenisse in de afgelopen periode
1.592
Gemiddelde prijs per zone Botox in Spijkenisse
€ 125,31
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Spijkenisse
202
Vind een kliniek in de buurt van Spijkenisse

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Spijkenisse is gemiddeld € 125,31 per zone. Dit is 13% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Spijkenisse

In Spijkenisse kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Spijkenisse

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Spijkenisse

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Spijkenisse worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Robert Clinics Rotterdam
logo_Robert_Aesthetics&Skincare
Wordt nu
bekeken
4.1
Robert Clinics Rotterdam
Rotterdam, Haringvliet 92A
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gratis consult: eerlijk advies & natuurlijke resultaten!
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox specialist Spijkenisse

In de omgeving van Spijkenisse werken 134 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Spijkenisse

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Spijkenisse is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Spijkenisse

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Spijkenisse worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Spijkenisse zijn 68 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Spijkenisse. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Spijkenisse. Welke cosmetische klinieken in Spijkenisse worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Spijkenisse? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Spijkenisse

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Spijkenisse op deze website. Bekijk tarieven, artsen, behandelingen en lees reviews.

Spijkenisse is een stad met ruim 70.000 inwoners ten zuiden van de Rotterdamse Haven. Spijkenisse staat bekend om haar nieuwe theater “de Stoep” en een grote bibliotheek. In Spijkenisse en haar directe omgeving zijn vele cosmetische klinieken gevestigd. In een straal van 15 kilometer rondom Spijkenisse zijn er meer dan 200 klinieken en cosmetisch artsen die injectables behandelingen uitvoeren. In dit artikel staat veel informatie over injectables behandelingen en klinieken in Spijkenisse.

Botox Spijkenisse

Botox kliniek Spijkenisse

Een behandeling met botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Een behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. In Spijkenisse zijn deze behandelingen erg populair. 

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Spijkenisse:

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse

BeautyFillers

AquaMare in Rhoon

Botox kosten Spijkenisse

De botox kosten Spijkenisse variëren tussen de € 90 en €200 . Deze prijs is per zone botulinetoxine. Het is belangrijk de klinieken niet alleen op prijs met elkaar te vergelijken. Het niveau van opleiding en de vaardigheid van de arts spelen minstens zo een belangrijke rol. Het is raadzaam daar een zorgvuldige afweging in te maken als het gaat om een botox behandeling. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox informatie Spijkenisse

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure, Bocouture en Dysport. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Spijkenisse

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Spijkenisse kun je op meerdere locaties terecht voor een fillerbehandeling. Inwoners van Spijkenisse hebben een verzorgd uiterlijk hoog in het vaandel staan. 

Afspraak maken Botox Spijkenisse

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Heerlen. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Helmond toepassen!

Boek je injectables behandeling in Spijkenisse op injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Spijkenisse

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Spijkenisse. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Spijkenisse waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Spijkenisse Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Spijkenisse, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Spijkenisse

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Spijkenisse.

Bekijk reviews

Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Ik zal maar de eerste zijn hoe eng ik het ook vind ! Maar de waarheid mag gezegd worden , ongeveer 2 weken voor ik 45 zou worden heb ik gemopperd dat ik totaal niet tevreden was met me look . Zo vermoeid geen uitstraling enz enz . Na een heel goed en duidelijk gesprek zijn we ervoor gegaan yes !!!! Botox bij waar ik kraaienpootjes had eyebrownlift en de ski... Toon meer »
Ik zal maar de eerste zijn hoe eng ik het ook vind ! Maar de waarheid mag gezegd worden , ongeveer 2 weken voor ik 45 zou worden heb ik gemopperd dat ik totaal niet tevreden was met me look . Zo vermoeid geen uitstraling enz enz . Na een heel goed en duidelijk gesprek zijn we ervoor gegaan yes !!!! Botox bij waar ik kraaienpootjes had eyebrownlift en de skinbooster TOP 👍🏼 Toon minder »
hanafrancoise hana
Yavuz CC
26 januari 2019 04:04
Complimenten!! Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is! Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden. Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons me... Toon meer »
Complimenten!!
Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is!
Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden.
Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons met beide benen op de grond. Een vriendin kwam uit op Botox, ik op fillers en de laatste op een combi van beiden.
Nu, wat weken verder, zijn we gedrieën zeer tevreden met zowel het advies, de behandeling als het resultaat!
(Vrouw, 56 jaar, Breda) Toon minder »
May “Mo”
DermaKliniek Rotterdam
11 augustus 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Spijkenisse

Boek je injectables behandeling in Spijkenisse

Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse
Spijkenisse, Gorsstraat 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 279,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
4
Praktijk voor Implantologie, Geert T. Stoker
Spijkenisse, Amazonestraat 2
2 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Injectables Oud-Beijerland
4
Injectables Oud-Beijerland
Oud-Beijerland, Maseratilaan 7
7 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Beauty Skincare Schiedam
4.7
Beauty Skincare Schiedam
Schiedam, Rubensplein 8B
8 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Spijkenisse

Wat kost een behandeling met Botox in Spijkenisse?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Spijkenisse € 125,31. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Spijkenisse?

Binnen 15 kilometer van Spijkenisse zijn 68 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Spijkenisse op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Spijkenisse?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Spijkenisse vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Spijkenisse en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.