Botox Winkel

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Bekijk en vergelijk prijzen van Botox klinieken in Winkel, lees echte consumenten reviews en zie voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Winkel in de afgelopen periode
731
Laagste prijs per zone Botox in Winkel
€ 120,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Winkel
€ 168,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Winkel
20
Vergelijk klinieken in de buurt van Winkel

De gemiddelde prijs in Winkel voor een Botox behandeling ligt 17% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,03).

Boek je injectables behandeling in Winkel

Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Cosmetisch Maatschap Noord Holland
Lutjewinkel, Moerbeek 33
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Beauty Gallery
Beauty Gallery
Schagen, Loet 55
8 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Nouvelle Skin Clinic
Nouvelle Skin Clinic
Heerhugowaard, Stationsplein 6
11 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Profhilo
Bekijk agenda
 
Glam Injectables
Glam Injectables
Heerhugowaard, Stationsplein 99
11 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Upp Clinics Heerhugowaard
Upp Clinics Heerhugowaard
Heerhugowaard, J. Duikerweg 5
12 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Sebastiaan Kliniek
Sebastiaan Kliniek
Medemblik, Schootsvel 5
13 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Mediaan Clinic
Mediaan Clinic
Heerhugowaard, Brandpunt 4
14 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
31 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt

Botox reviews Winkel

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Winkel. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Winkel. Bekijk ervaringen bij 20 esthetische praktijken in de buurt van Winkel.

Vergelijk meningen:

Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, p... Toon meer »
Ik heb al meerdere soorten behandelingen ondergaan bij SwanBeauty en ben elke keer weer zo tevreden! Lorrain en de andere dames zijn super lief en gastvrij. Zeer professioneel en nemen echt de tijd voor hun gasten! Mijn vrienden en familie laat ik hier ook graag komen en die zijn ook altijd zeer tevreden! Kan deze kliniek zeer aanraden voor Botox, fillers, prp en gezichtsbehandelingen!! Toon minder »
19 januari 2023 15:03
Vorige week Botox 3 zones gehad en filler in de lip. Afspraak liep keurig op tijd! Professioneel behandeld. De juiste uitleg gehad en er werd echt tijd voor genomen! Heb vaker mijn lippen laten doen maar, dit is de eerste keer dat ik echt tevreden ben met het resultaat.5 sterren voor de behandeling de arts en de locatie
Mariska Gerrits
The Swan Beauty Center
2 juni 2023 11:11
Vorige week hier geweest voor een 2,5 zone botox behandeling.
Vooraf al vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en werden vragen goed beantwoord. Het ziet er allemaal netjes, verzorgd en professioneel. Het personeel ook ontzettend vriendelijk, kundige arts en een top resultaat. Erg blij mee.
Jacqueline Schuit
The Swan Beauty Center
3 juni 2023 19:07
De beste kliniek in omstreken! Ik ben er bij veel geweest maar hier zijn alle behandelingen zowel cosmedische als huid van top niveau. Ik ben gestart hier met huidverbetering, me huid is super egaal geworden. Tegenwoordig kom ik ook voor botox en filler, prachtig resultaat ik kan iedereen deze kliniek aanraden. Daarnaast werken ze met A kwaliteit apparatuur... Toon meer »
De beste kliniek in omstreken! Ik ben er bij veel geweest maar hier zijn alle behandelingen zowel cosmedische als huid van top niveau. Ik ben gestart hier met huidverbetering, me huid is super egaal geworden. Tegenwoordig kom ik ook voor botox en filler, prachtig resultaat ik kan iedereen deze kliniek aanraden. Daarnaast werken ze met A kwaliteit apparatuur en producten voor een goede prijs. Toon minder »
Denise van den Berg
The Swan Beauty Center
11 oktober 2023 18:06
Ik kan iedereen aanraden naar deze kliniek te komen, deskundig en professionele artsen en behandelaren. Werken heel secuur en hygiënisch, zeer tevreden met het resultaat van mijn Botox en huidbehandelingen.
30 september 2023 13:01
Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden! (Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet) Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor... Toon meer »
Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden!
(Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet)

Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor je is.

Ik kom nu bijna 2 jaar bij haar en kan iedereen aanraden om bij haar voor fillers en botox te gaan, daarvoor wel eens elders geweest maar vaak niet naar tevredenheid en voor een hoop geld en erg pijnlijk!

Zij hanteerd een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dikke aanrader dus! Toon minder »
Linda Van Diepen
Dokter Poelma Kliniek
31 mei 2023 09:09
Ik heb botox op twee zones laten doen. Erg tevreden.
Fleur Admiraal
Dokter Poelma Kliniek
21 oktober 2023 19:07
De deskundigheid van dokter Poelma is zeer goed. Zij doet geen enkele behandeling waar zij niet achter staat. Ik doe regelmatig botox, en pas nog lip lijntjes laten opvullen. Geen duck face lippen maar lippen die perfect bij mij passen.
Ik ben heel erg blij haar als mijn cosmetisch arts te hebben.
27 mei 2024 04:04
Gisteren een Botox behandeling in mijn fronsrimpel ondergaan. De eerste twee prikken moest ik even aan wennen, was een beetje gevoelig. Restant van de prikken was een fluitje van een cent. Rik die de behandeling uitvoerde stelt je op je gemak en is een kundige arts. Nu maar afwachten wat het resultaat om ongeveer twee weken zal zijn.
28 januari 2024 04:04
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt. Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst. Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg scho... Toon meer »
Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat van de botoxbehandeling. De arts is zeer deskundig, nauwkeurig en vooral heel eerlijk! Ze laat je meekijken en je voelt je op je gemak, omdat ze de tijd neemt.

Heel erg fijn! Gebruik al jaren fillers en botox, maar deze ervaring vind ik toch wel het fijnst.

Daarnaast is de salon ook ideaal te bereiken en erg schoon.

Tot snel.

Groetjes,

Kelly Toon minder »
25 april 2022 11:11
Wat een ervaring!!! Bevlogen en enthousiast , kan niet anders zeggen. Blij met advies, ga ik zeker opvolgen. Ook blij met resultaat van botox.
Aline Moerman
Sobeauty Alkmaar
14 november 2022 16:04
Bekijk meer Botox ervaringen in Winkel

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Winkel? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Winkel

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Winkel. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 8 klinieken binnen 15 km van Winkel.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 120,00
2 zones€ 199,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 120,00
Kraaienpootjes1 zone€ 120,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 120,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Winkel

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Winkel.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

12 botox artsen in Winkel

In een straal van 15 km rond Winkel zijn 12 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Winkel

Welke 5 klinieken in de omgeving van Winkel zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Winkel

Een behandeling met Botox in Winkel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Winkel. Binnen 15 km rond Winkel zijn 8klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Winkel, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Winkel.

Populaire botox behandelingen in Winkel

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Winkel zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Winkel v.a € 120,00

De laagste prijs per zone Botox in Winkel is momenteel € 120,00. In Winkel kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 168,33. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Winkel

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Winkel is momenteel € 120,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Winkel te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Winkel.

Bekijk 6 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Winkel

Dit zijn 6 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Winkel. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Winkel

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Winkel die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Winkel

Wat zijn de kosten van Botox in Winkel?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Winkel?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?