Botox Zoetermeer

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Zoetermeer. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Zoetermeer

Boekingen binnen 15 km van Zoetermeer:

Aantal afspraken in Zoetermeer in de afgelopen periode
2.108
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zoetermeer
€ 131,48
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zoetermeer
317
Bekijk klinieken in de buurt van Zoetermeer

De gemiddelde prijs per zone Botox is € 131,48 in de omgeving van Zoetermeer. Dat is 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Fronsrimpel behandeling in Zoetermeer

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Zoetermeer kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Vergelijk Botox klinieken in Zoetermeer

Vergelijk Botox tarieven en reviews van cosmetische behandelingen in Zoetermeer. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Zoetermeer

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Zoetermeer staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek

Leeuwenhoekweg 4, Bergschenhoek
4.8
Behandelingen per jaar
10000
Kliniek opgericht
2011

Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand

Kliniek
LOGOLQBGOED

Liquid Beauty Nootdorp

Drafbaan 28, Nootdorp
5
Kliniek opgericht
2011
Kliniek
Cosmetique Totale Zoetermeer
Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Zoetermeer

Schoutenhoek 82, Zoetermeer
5
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade

Botox arts in Zoetermeer

In een straal van 15 km rond Zoetermeer zijn 195 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Zoetermeer

Welke 5 klinieken in de omgeving van Zoetermeer zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Zoetermeer

Boek een Botox behandeling in Zoetermeer. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Zoetermeer. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zoetermeer. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zoetermeer.

Populairste behandelingen in Zoetermeer

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lipflip
  5. Faceslimming
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Platysma bands
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Zoetermeer

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Zoetermeer. Lees onderstaande informatie om een goede kliniek te kiezen voor een Botox behandeling.

In Zoetermeer zijn Botox behandelingen & filler behandelingen behoorlijk populair. In de omgeving van Zoetermeer en Nootdorp zijn ca. 40 klinieken en artsen gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen

Botox Zoetermeer

Botox Zoetermeer prijzen

De tarieven van een behandeling met botulinetoxine liggen behoorlijk uit elkaar. De duurste kliniek kost ca. € 200 per zone botulinetoxine, en de goedkoopste kliniek ongeveer € 100 per zone. Het loont dus de moeite om de klinieken te vergelijken op Injectablesbooking.nl.
Zoetermeer ligt in een drukbevolkt gebied, het is dan ook geen verassing dat er in de nabije omgeving veel artsen en klinieken zijn gevestigd die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van filler- en botulinetoxine behandelingen. Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt.

Botox voorhoofd Zoetermeer

Botox voorhoofd en Botox Frons zijn de populairste botulinetoxine behandelingen. Een rimpelbehandeling met botulinetoxine is bij een gekwalificeerde en ervaren arts 12-16 weken effectief. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken voor Botox Zoetermeer met elkaar vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers en lipfillers Zoetermeer

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Zoetermeer kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling.  Veel mensen denken dat Botox lippen een behandeling is om lippen op te vullen. Maar dat is een misverstand. Botulinetoxine wordt ingezet om dynamische rimpels uit te schakelen. Dynamische rimpels zoals voorhoofdsrimpels en fronsrimpels. 

Filler kliniek Zoetermeer

Filler behandelingen worden toegepast om rimpels op te vullen óf om de gezichtscontour te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan lippen opvullen of traangoot fillers. Het is raadzaam om een filler kliniek te kiezen die veel positieve Google reviews heeft. Lees hier de reviews van alle klinieken in Zoetermeer.

Kliniek Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Zoetermeer? Of wil je de tarieven vergelijkenvan bijvoorbeeld lipfillers? Zoek, vergelijk en boek een kliniek of arts op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Zoetermeer

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Zoetermeer. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Zoetermeer

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Zoetermeer die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Zoetermeer

Kliniek
Cosmetique totale botox fillers
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetique Totale Zoetermeer

5
Schoutenhoek 82, Zoetermeer (<1 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Jade

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Cynthia Injectables Zoetermeer
profhilo-logo

Cynthia Injectables Zoetermeer

1
Jacob Leendert van Rijweg 62, Zoetermeer (1 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Cynthia Hawi

Drs. Cynthia Hawi

Cynthia Injectables Zoetermeer (1 km) Cynthia Injectables Leiderdorp (12 km) Cynthia Injectables Den Haag (14 km)
Functie
Basisarts
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Zoetermeer

Wat zijn de kosten van Botox in Zoetermeer?

De prijs van een zone Botox in Zoetermeer is gemiddeld € 131,48. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Zoetermeer.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Zoetermeer?

In de omgeving van Zoetermeer zijn 122 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zoetermeer en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Zoetermeer op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Zoetermeer?

Kies de beste Botox arts in Zoetermeer op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zoetermeer te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.