Botox Alphen aan den Rijn

01-06-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kun je voor een filler of Botox behandeling in Alphen aan den Rijn terecht? Dat kan zeker! Er zijn meerdere artsen en klinieken die injectables behandelingen in Alphen aanbieden. Alphen aan den Rijn is één van de grotere plaatsen in het Groene Hart. Alphen ligt op slechts 30 minuten van zowel Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden en het strand van Katwijk. Het inwoneraantal van de gemeente Alphen aan den Rijn is de laatste decennia flink gegroeid, tot ca. 110.000 in 2019. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de genoemde grote steden én het grote aantal inwoners, zijn er verschillende locaties in Alphen aan den Rijn waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Ook mensen vanuit Nieuwkoop en Boskoop weten de weg te vinden naar Alphen aan den Rijn voor een bezoek aan de cosmetisch arts. In deze blog lees je alles over Botox behandelingen in Alphen aan den Rijn.

Botox Alphen aan den Rijn

Botox Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft een karakteristieke binnenstad. Het centrum is gevestigd langs de west en oost kant van de Oude Rijn. De Rijn heeft haar oorsprong in de Alpen. De Rijn stroomt onder andere door Zwitserland, Frankrijk en Duitsland naar Nederland. Alphen aan den Rijn is met name de laatste 50 jaar hard gegroeid. Aanvankelijk richting aan de noordkant, rond de Herenhof en het Weteringpark en de laatste 30 jaar is Kerk en Zanen ontwikkeld, waar inmiddels meer dan 17.000 mensen wonen.

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende botulinetoxine merken zijn Azzalure/Dysport en Bocouture. Een Botox behandeling wordt cosmetisch vaak gebruikt als rimpelbehandeling. Met name de 'mimische rimpels' kunnen worden behandeld. Het voorhoofd is verdeeld in 3 Botox zones; voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes.

Botox Kliniek Alphen aan den Rijn

Botox is een vorm van injectables behandeling. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Dus wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk. Een botulinetoxine behandeling werkt ca. 12-16 weken. Niet bij iedereen werkt de botulinetoxine 12-16 weken, dit is ook afhankelijk van de kracht van de spier en de injectietechniek van de arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers in Alphen aan den Rijn

Alphen heeft momenteel meerdere locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Behandelingen met Botox en fillers (injectables) worden steeds populairder. Qua fillers zijn lipfillers en traangoot fillers (tegen wallen onder ogen en donkere kringen). Dat komt omdat het taboe ervan afgaat en deze behandelingen op steeds meer locaties toegankelijk zijn. In Nederland zijn er meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables!

Door de stormachtige groei van Alphen aan den Rijn wonen er veel jonge gezinnen. Deze mensen staan midden in het leven en bouwen hard aan hun carrière en sociale omgeving. Zij hechten veel waarde aan hun uiterlijk. Dit verklaart de verschillende locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling in Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn was in 2002 de Groenste Stad van Europa. Wellicht ook ooit de Knapste Stad van Europa?

Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Alphen aan den rijn.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kosten Alphen

De prijs van Botox in Alphen is vrijwel gelijk met die van het landelijk gemiddelde. De prijs van een zone botulinetoxine varieert tussen de € 125 - € 175. Vergelijk alle artsen en klinieken in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking.nl.

Injectables informatie Alphen aan den Rijn

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo behandelingen. Eigenlijk alle cosmetische behandelingen die met een dun naaldje worden ingebracht. In Alphen aan den Rijn kun je voor deze behandelingen op meerdere locaties terecht. Onder andere Cosmetique Totale Alphen is al jaren een betrouwbare kliniek voor injectables.

In Nederland worden ongeveer 400.000 behandelingen met botulinetoxine per jaar uitgevoerd. Na een behandeling met Botox blijven je rimpels gemiddeld 12-16 weken weg. Lees hier alles over de werking van botuline toxine. Boek nu je injectablesbehandeling in Alphen aan den Rijn op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Rotterdam
Gouda
Leiden
Den Haag
Delft
Zoetermeer
Woerden

Boek je injectables behandeling in Alphen aan den Rijn

Kliniek

Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn

4.7
Utrechtstraat 108, Alphen aan den Rijn (<1 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Kliniek bekijken
Arts
Laurence Khoe
Kliniek
logo kliniek Alphen

Kliniek Alphen

4.8
Euromarkt 34, Alphen aan den Rijn (<1 km)
Kliniek opgericht
2014
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling