Botox Eindhoven

12-08-2020

Ben je op zoek naar Botox Eindhoven? Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Eindhoven

Eindhoven is de Botox hoofdstad van Brabant. De stad is prima voorzien van cosmetische klinieken waar botulinetoxine en hyaluronzuur filler behandelingen worden uitgevoerd. Het is bij insiders een bekend gegeven; hoe zuidelijker je komt, hoe meer cosmetische behandelingen worden uitgevoerd. Noord Nederland kan wat dat betreft dus nog wel wat leren van de Eindhovenaren. Lees in dit artikel alle informatie en tips om de beste kliniek te selecteren voor een Botox behandeling Eindhoven.

Botox Eindhoven

Botox prijs Eindhoven

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine in Eindhoven. Dit varieert van ca. € 100 per zone tot ca. € 210 per zone botulinetoxine. Het verschil in prijs heeft meestal te maken met de reputatie van de kliniek. Is het een gerenommeerde kliniek met ervaren cosmetisch artsen? Biedt de kliniek ook plastische chirurgie aan? Dan is de prijs vaak hoger. Welk merk Botox of hyaluronzuur er wordt gebruikt en hoe de garantie is zijn ook factoren die we terug zien in de Botox kosten in Endhoven.

Gemiddelde Botox prijs Eindhoven

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Eindhoven € 147,54 per behandeling. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl

Botox Eindhoven ervaringen

Lees de reviews van alle filler klinieken in Eindhoven. Vergelijk klinieken op ervaring, kwaliteit, artsen en merk filler. Kies de beste injectables kliniek in Eindhoven.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Eindhoven en omgeving

Een behandeling met Botox Veldhoven tot Eindhoven Aanschot en van Waalre tot Stratumseind, er zijn veel cosmetische klinieken te vinden in Eindhoven en omgeving. Bij Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig je volgende injectablesbehandeling zoeken, vergelijken en boeken. Door via deze website te boeken heeft iedereen de beschikking over transparante informatie om de arts te kiezen die het beste bij jou past.

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Botulinetoxine wordt toegepast om de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te behandelen. Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de contour van bijvoorbeeld de lippen, kaaklijn en storende wallen/donkere kringen op te vullen.

Botox kliniek Eindhoven

Veel klinieken hebben een achtergrond als schoonheidssalon of huidtherapiepraktijk. Omdat er naast huidverbetering veel interesse was in injectables, de verzamelnaam van Botox en fillers, zijn deze praktijken een samenwerking aangegaan met een cosmetisch arts. Deze artsen hebben dus een injectables spreekuur bij de salon of praktijk bij jou in de buurt. 

Botox kliniek Eindhoven

In een straal van 15 kilometer rondom Eindhoven zijn er meer dan 60 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Een selectie van gerenommeerde klinieken rondom Eindhoven zijn:
Fillers & More Eindhoven
Doctors at Soap Eindhoven
Blush Injectables Best
Clinic 63 Eindhoven
Velthuis Kliniek Eindhoven

Of voer hier je adres in waar jij een behandeling met Botox of fillers wenst:

Botox Eindhoven

Botox behandeling Eindhoven

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In Eindhoven wordt van alledrie de botulinetoxine merken gebruik gemaakt. Deze merken hebben alledrie een hoog veiligheidsprofiel. Bij deskundig gebruik zijn het behandelingen met een hoog veiligheidsniveau. In Nederland worden ca 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Wanneer Eindhoven representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Eindhoven jaarlijks duizenden Botox behandelingen worden uitgevoerd. Met een Botoxbehandeling kunnen de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. In Eindhoven zijn de fronsrimpels het populairst!

Botox fronsrimpel Eindhoven

Met een botulinetoxine behandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels verwijderd. Vaak duurt de effectieve behandeling met botulinetoxine maar enkele seconden. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

-----------------------

Profhilo Eindhoven
Fillers Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Cosmetische behandeling Eindhoven

Om een cosmetische behandeling met botulinetoxine of hyaluronzuur fillers te boeken kun je gebruik maken van Injectablesbooking.nl. Chechk hier bijvoorbeeld alle informatie over lipfillers Eindhoven. Deze website biedt alle locaties waar injectablesbehandelingen worden uitgevoerd overzichtelijk aan. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende Botoxbehandeling in Eindhoven!

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Breda
Helmond
Den Bosch
Oss
Venlo

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Kliniek
Jected Eindhoven

Jected Eindhoven

Grote Berg 28, Eindhoven (<1 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijken
Kliniek
Vievermans Huidkliniek Eindhoven

Vievermans Huidkliniek Eindhoven

5
Poirterslaan 26, Eindhoven (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijken
Kliniek
logo_doctorsatsoap_RGB kopie

Doctors at Soap Eindhoven

4.1
Nieuwe Emmasingel 15A, Eindhoven (<1 km)
Behandelingen per jaar
1000
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling