Botox Gent

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle Botox klinieken in de buurt van Gent op Injectablesbooking. Bekijk reviews en prijzen. Maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Gent in de afgelopen periode
344
Laagste prijs per zone Botox in Gent
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gent
€ 151,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gent
31
Vergelijk klinieken in de buurt van Gent

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Gent 12% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 135,29).

Boek je injectables behandeling in Gent

Huidcentrum Gent
Huidcentrum Gent
Gent, Koepoortkaai 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Cosmetique Totale Gent
Cosmetique Totale Gent
Gent, Brabantdam 32
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Dermatologie Gent
Dermatologie Gent
Gent, Hippoliet Lippensplein 24A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
DM Chirurgie Gent
DM Chirurgie Gent
Gent, Gandastraat 53
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Art Medico Clinic Gent
Art Medico Clinic Gent
Gent, Coupure Links 629
1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Enhance Clinic Gent
Enhance Clinic Gent
Gent, Zwijnaardsesteenweg 23
2 km
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Leie Clinic Gent
Leie Clinic Gent
Gent, Kareelstraat 26
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dermato Laser Clinic
Dermato Laser Clinic
Gent, Veerstraat 66
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Botox reviews Gent

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Gent. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Gent. Bekijk ervaringen bij 31 esthetische praktijken in de buurt van Gent.

Vergelijk meningen:

Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze... Toon meer »
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze clinic dan ook ten zeerste aan ! Wat een thuisgevoel heb je er ... de dokter voor mij nummer 1 ! De assistente ook sowiso je kan met al je vragen bij haar terecht! Toon minder »
Tamara Ingels
Enhance Clinic Gent
31 oktober 2022 18:06
Prachtige kliniek met professionals! Sinds ik Enhance heb ontdekt geen andere kliniek die ik nog wil bezoeken. Consulten worden echt vanuit het oogpunt van de klant gegeven, iets wat ik bij de meeste klinieken mis. Resultaten zijn altijd prachtig en er worden producenten van kwaliteit gebruikt want mijn Botox en fillers blijven lang en goed zitten.
28 oktober 2022 11:11
Vandaag op de nieuwe lokatie geweest. Terug heel tevreden.
Voor 3 zones botox was er ruim 35 minuten voorzien.
Terug heel tevreden.
Bij vragen krijg je een goede uitleg,het Nederlandse meisje aan de balie is heel vriendelijk en je kan ook bij vragen bij haar terecht. 🙏
ann de schuyter
Enhance Clinic Gent
9 december 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Gent

Meer informatie over een botox behandeling: 

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Gent? Lees verder in onze kennisbank:

Botox tarieven 2024 in Gent

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Gent. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 11 klinieken binnen 15 km van Gent.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 75,00
Baby Botox0,5 zone€ 75,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Wat is een Botox behandeling?

Tijdens een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door overmatige spierspanning. Na een behandeling zijn dynamische rimpels niet meer zichtbaar. Permanente rimpels worden niet onzichtbaar dankzij Botox, mogelijk wel vager. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoe lang is de behandeling effectief?

De behandeling geeft gemiddeld 12-16 weken resultaat. Wanneer je de behandeling een paar keer hebt laten uitvoeren dan zal het resultaat langer houden. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is een Botox behandeling veilig?

Botulinetoxine (Botox is een merknaam) werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd, zowel medisch (tegen spasmes) als cosmetisch. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox behandeling in Gent

Boek een Botox behandeling in Gent. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Gent. Binnen 15 km rond Gent zijn 11klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Gent. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Gent. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Gent.

Populairste behandelingen in Gent

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lipflip

 5. Faceslimming

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Platysma bands

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Gent v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Gent is momenteel € 99,00. In Gent kost een zone Botox (gemiddeld bij alle klinieken) € 151,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken.

Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Gent bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Dat is een groot verschil. Het verschil in prijs is te verklaren op basis van ervaring, reputatie, locatie, merk botulinetoxine en kwaliteit van behandeling. 

Botox aanbieding in Gent

Veel klinieken hebben regelmatig leuke deals en acties. De laagste prijs per zone Botox in Gent is momenteel € 99,00. Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Zorg ervoor dat je geen tijdsdruk voelt bij een aanbieding. Het is aan te raden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Vistabel (Botox), om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie én om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen bijkomen die Botox behandelingen aanbieden, loont het om de Botox prijzen in Gent regelmatig te vergelijken. Dat kan op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Druk daarna op 'Acties' in de filter om alle botox deals in de buurt te vergelijken in Gent.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk alle Botox klinieken in de omgeving van Gent. Lees alle informatie over filler-, Botox en Profhilo behandelingen in Gent. Lees reviews, bekijk artsen en vergelijk prijzen. Maak direct een afspraak.

Informatie over de behandeling

Prijs
v.a. € 90
Behandeltijd
15 minuten
Resultaat
3-4 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3

Botox behandeling in Gent

In de omgeving van Gent zijn tientallen artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Botulinetoxine wordt al bijna 40 jaar toegepast in de medische wereld. Eerst tegen scheelzien en een trillend ooglid. De overactieve spiertjes worden door de botulinetoxine ontspannen. Sindsdien wordt botulinetoxine in hogere dosering gebruikt tegen spasmes. Dat zijn ongecontroleerde spierspanningen, die ontspannen dankzij de botulinetoxine. 

In de cosmetische wereld worden lagere dosering botulinetoxine toegepast. Met name de laatste 25 jaar zijn Botox behandelingen erg populair geworden. Op deze pagina lees je reviews, informatie en tips hoe je cosmetische klinieken kunt vergelijken voor een Botox behandeling. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Gent.

botox-gent

Botox in Gent

In Gent zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Een Botox behandeling laat je uitvoeren om dynamische rimpels te verwijderen of voorkomen. Dat zijn bijvoorbeeld de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een behandeling zorgt ervoor dat deze rimpels 3-4 maanden zijn verdwenen. Wanneer de dynamische rimpels ook bij een neutrale stand zichtbaar zijn, dan is een botulinetoxine behandeling niet voldoende. Dan kan een CO2 laser, peeling of fillerbehandeling een oplossing bieden. Na 3-4 maanden worden de rimpels weer actief en kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen.

Sinds de jaren ’90 worden Botox behandelingen met een cosmetische doelstelling veelvuldig uitgevoerd. Botox is een merknaam. Andere door de FDA goedgekeurde merken botulinetoxine merken zijn Azzalure en Bocouture. Het is raadzaam om met de arts af te stemmen één van deze merken te gebruiken.

Fillers in Gent

Met fillers worden rimpels of een plooi opgevuld met een 'huidvuller'. Naarmate we ouder worden neemt het collageen en elastine in de huid af. De huid wordt dunner met de jaren. Met een fillerbehandeling kan de huid worden opgevuld en hersteld.

Fillers worden ook toegepast om de gezichtscontour te verbeteren. Denk hierbij aan jukbeenderen, lipfillers, traangoot fillers en fillers voor de kaaklijn.

Er zijn ook fillers die het collageen en de elastine in de huid herstellen. Elastine zorgt voor elasticiteit en collageen zorgt voor stevigheid in de huid. Deze eiwitten, die van nature in de huid zitten, nemen af naarmate we ouder worden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Gent

Er zijn diverse klinieken in Gent beschikbaar voor consultatie:

 1. Faceland Gent
 2. Enhance Clinic Gent
 3. Leie Clinic Gent
 4. Sarasin Clinic
 5. Enhance Clinic Gent

Daarnaast zijn er diverse andere kliniek gevestigd in Gent. Bekijk welke klinieken bij u in de buurt zijn gevestigd:

Botox prijs Gent

Een zone Botox kost in Gent gemiddeld € 135,74. Voorbeeld van een zone botox is bijvoorbeeld de voorhoofdsrimpels, fronsrimpels of kraaienpootjes. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs van Botox in Gent ligt bij alle klinieken tussen de € 90 en € 185 per gebied. Het prijsverschil is te verklaren door de reputatie van de klinieken te bekijken. Sommige hebben vele goede reviews, anderen wat minder. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Gent, bekijk hun Profhilo, Botox en filler klinieken. Maak direct een afspraak.

botox-praktijk-gent

Populaire injectables behandelingen in Gent

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Sinds de jaren '90 worden fillerbehandelingen ook veelvuldig toegepast. Het volgende 11-tal injectables behandelingen zijn populair in België:

 1. Lipfiller
 2. Traangoot filler
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Rimpels bovenlip
 5. Profhilo behandeling
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Wallen onder ogen
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift
 11. Kaaklijn filler

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox voor en na Gent

Bekijk resultaten van een Botox behandeling. Onderstaande resultaten zijn niet van artsen in Gent, maar geven meer een indicatie van de mogelijkheden. Iedereen is uniek. Bekijk Botox voor en na foto’s.

botox foto gent

Voorbeeld van een fronsrimpel behandeling met Botox.

Botox Gent

Resultaat van een behandeling van voorhoofdsrimpels

Lipfiller Gent

De meeste cosmetische klinieken in Gent voeren ook lipfiller behandelingen uit. 

Met een lipfiller worden lippen opgevuld. Er zijn diverse redenen waarom lipbehandeling veelvuldig worden uitgevoerd. -Naarmate we ouder worden neemt het lipvolume af. -Dankzij een lipfiller kun je het lipvolume van weleer terugkrijgen. -Rimpels rond de mond kunnen worden gemaskeerd met een lip filler. -Jongeren hebben volle lippen als schoonheidsideaal. 

In de omgeving van Gent zijn meerdere lipfiller klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Vergelijk alle lipfiller klinieken in Gent op Injectablesbooking.nl.

Traangoot behandeling in Gent

Een traangoot behandeling kan een oplossing zijn tegen een vermoeide blik. Veel mensen hebben last van donkere kringen onder de ogen. Dat komt doordat de huid onder je ogen dun is. De geultjes onder de ogen noemen we ook wel 'traangoten'. 

Wallen onder ogen (donkere kringen) kunnen worden behandeld met traangoot fillers. Er wordt door een deskundige esthetisch arts een dunne filler optimaal in de huid verdeelt. Een traangoot behandeling geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. Daarna is de hyaluronzuur filler opgenomen door het lichaam. Je kunt er dan voor kiezen om de behandeling te herhalen, als je dat wilt. 

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Gent op Injectablesbooking.nl.

Welke kliniek in Gent?

In Gent zijn diverse cosmetische klinieken. Bij veel artsen en klinieken kun je terecht voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en Profhilo. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek in Gent die veel positieve reviews heeft ontvangen. 

De meeste cosmetische klinieken worden gerund door een ervaren arts (dokter) of medisch specialist zoals een dermatoloog of plastisch chirurg. Het is raadzaam om op voorhand te kiezen voor een vrijblijvend informatie consult. Tijdens dat consult kun je alle vragen stellen over de gewenste behandeling. Wanneer je geen goed gevoel hebt over de kliniek en over de arts is een behandeling af te raden.

lipfiller-gent

Wat zijn de nadelen van Botox?

Botulinetoxine behandelingen worden al 40 jaar toegepast. De meeste mensen in Gent zijn tevreden over een behandeling en kiezen als het resultaat minder wordt voor een vervolg behandeling. De grootste risico's van Botox behandelingen zijn een blauwe plek of een hangend ooglid. Een hangend ooglid trekt binnen enkele weken weer weg en komt maar zelden voor. 

De meeste mensen zijn erg tevreden na een behandeling. Daardoor groeit het aantal behandelingen zo snel. Wanneer je niet tevreden bent dan kies je gewoon niet voor een vervolg behandeling. 

Lees verder: 
Botox complicaties

Nadelen van fillers

De risico's van een fillerbehandeling zijn wel groter dan bij een botulinetoxine behandeling. Een fillerbehandeling vergt veel vaardigheid en deskundigheid.

Met fillers is de kans op een complicatie ook groter. Zo bestaat de kans dat er een allergische reactie of een infectie plaatsvindt. Daarnaast zijn er nog zeldzame complicaties waarbij bijvoorbeeld een filler in een bloedvat wordt gespoten. Om zeker te weten dat jij geen risico loopt op een allergische reactie kun je een DNA test doen.

Lees verder:
DNA test voor fillerbehandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox ervaringen Gent

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Gent. Zijn zij tevreden over hun Botox behandeling? Hebben zij een gevoel over Botox in Gent te delen? Welke arts hebben zij geconsulteerd? Wat kon er eventueel beter? Lees Botox reviews van klinieken in Gent.

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Gent

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Gent. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Gent

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Gent die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Gent

Wat zijn de kosten van Botox in Gent?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Gent?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?