Botox Gent

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Gent. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Gent (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Gent in de afgelopen periode
51
Gemiddelde prijs per zone Botox in Gent
€ 146,67
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Gent
20
Bekijk klinieken in de buurt van Gent

De gemiddelde prijs in Gent voor een Botox behandeling ligt 8% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 136,11).

Fronsrimpel behandeling in Gent

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Gent kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Gent

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Gent

Een behandeling met Botox in Gent is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Gent. Binnen 15 km rond Gent zijn 8klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Gent. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Gent?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Gent? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk alle Botox klinieken in de omgeving van Gent. Lees alle informatie over filler-, Botox en Profhilo behandelingen in Gent. Lees reviews, bekijk artsen en vergelijk prijzen. Maak direct een afspraak.

Informatie over de behandeling

Prijs
v.a. € 90
Behandeltijd
15 minuten
Resultaat
3-4 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3

Botox behandeling in Gent

In de omgeving van Gent zijn tientallen artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Botulinetoxine wordt al bijna 40 jaar toegepast in de medische wereld. Eerst tegen scheelzien en een trillend ooglid. De overactieve spiertjes worden door de botulinetoxine ontspannen. Sindsdien wordt botulinetoxine in hogere dosering gebruikt tegen spasmes. Dat zijn ongecontroleerde spierspanningen, die ontspannen dankzij de botulinetoxine. 

In de cosmetische wereld worden lagere dosering botulinetoxine toegepast. Met name de laatste 25 jaar zijn Botox behandelingen erg populair geworden. Op deze pagina lees je reviews, informatie en tips hoe je cosmetische klinieken kunt vergelijken voor een Botox behandeling. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Gent.

botox-gent

Botox in Gent

In Gent zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Een Botox behandeling laat je uitvoeren om dynamische rimpels te verwijderen of voorkomen. Dat zijn bijvoorbeeld de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. Een behandeling zorgt ervoor dat deze rimpels 3-4 maanden zijn verdwenen. Wanneer de dynamische rimpels ook bij een neutrale stand zichtbaar zijn, dan is een botulinetoxine behandeling niet voldoende. Dan kan een CO2 laser, peeling of fillerbehandeling een oplossing bieden. Na 3-4 maanden worden de rimpels weer actief en kun je ervoor kiezen om de behandeling te herhalen.

Sinds de jaren ’90 worden Botox behandelingen met een cosmetische doelstelling veelvuldig uitgevoerd. Botox is een merknaam. Andere door de FDA goedgekeurde merken botulinetoxine merken zijn Azzalure en Bocouture. Het is raadzaam om met de arts af te stemmen één van deze merken te gebruiken.

Fillers in Gent

Met fillers worden rimpels of een plooi opgevuld met een 'huidvuller'. Naarmate we ouder worden neemt het collageen en elastine in de huid af. De huid wordt dunner met de jaren. Met een fillerbehandeling kan de huid worden opgevuld en hersteld.

Fillers worden ook toegepast om de gezichtscontour te verbeteren. Denk hierbij aan jukbeenderen, lipfillers, traangoot fillers en fillers voor de kaaklijn.

Er zijn ook fillers die het collageen en de elastine in de huid herstellen. Elastine zorgt voor elasticiteit en collageen zorgt voor stevigheid in de huid. Deze eiwitten, die van nature in de huid zitten, nemen af naarmate we ouder worden.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Gent

Er zijn diverse klinieken in Gent beschikbaar voor consultatie:

 1. Faceland Gent
 2. Enhance Clinic Gent
 3. Leie Clinic Gent
 4. Sarasin Clinic
 5. Enhance Clinic Gent

Daarnaast zijn er diverse andere kliniek gevestigd in Gent. Bekijk welke klinieken bij u in de buurt zijn gevestigd:

Botox prijs Gent

Een zone Botox kost in Gent gemiddeld € 135,74. Voorbeeld van een zone botox is bijvoorbeeld de voorhoofdsrimpels, fronsrimpels of kraaienpootjes. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs van Botox in Gent ligt bij alle klinieken tussen de € 90 en € 185 per gebied. Het prijsverschil is te verklaren door de reputatie van de klinieken te bekijken. Sommige hebben vele goede reviews, anderen wat minder. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Gent, bekijk hun Profhilo, Botox en filler klinieken. Maak direct een afspraak.

botox-praktijk-gent

Populaire injectables behandelingen in Gent

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Sinds de jaren '90 worden fillerbehandelingen ook veelvuldig toegepast. Het volgende 11-tal injectables behandelingen zijn populair in België:

 1. Lipfiller
 2. Traangoot filler
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Rimpels bovenlip
 5. Profhilo behandeling
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Wallen onder ogen
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift
 11. Kaaklijn filler

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox voor en na Gent

Bekijk resultaten van een Botox behandeling. Onderstaande resultaten zijn niet van artsen in Gent, maar geven meer een indicatie van de mogelijkheden. Iedereen is uniek. Bekijk Botox voor en na foto’s.

botox foto gent

Voorbeeld van een fronsrimpel behandeling met Botox.

Botox Gent

Resultaat van een behandeling van voorhoofdsrimpels

Lipfiller Gent

De meeste cosmetische klinieken in Gent voeren ook lipfiller behandelingen uit. 

Met een lipfiller worden lippen opgevuld. Er zijn diverse redenen waarom lipbehandeling veelvuldig worden uitgevoerd. -Naarmate we ouder worden neemt het lipvolume af. -Dankzij een lipfiller kun je het lipvolume van weleer terugkrijgen. -Rimpels rond de mond kunnen worden gemaskeerd met een lip filler. -Jongeren hebben volle lippen als schoonheidsideaal. 

In de omgeving van Gent zijn meerdere lipfiller klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Vergelijk alle lipfiller klinieken in Gent op Injectablesbooking.nl.

Traangoot behandeling in Gent

Een traangoot behandeling kan een oplossing zijn tegen een vermoeide blik. Veel mensen hebben last van donkere kringen onder de ogen. Dat komt doordat de huid onder je ogen dun is. De geultjes onder de ogen noemen we ook wel 'traangoten'. 

Wallen onder ogen (donkere kringen) kunnen worden behandeld met traangoot fillers. Er wordt door een deskundige esthetisch arts een dunne filler optimaal in de huid verdeelt. Een traangoot behandeling geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. Daarna is de hyaluronzuur filler opgenomen door het lichaam. Je kunt er dan voor kiezen om de behandeling te herhalen, als je dat wilt. 

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Gent op Injectablesbooking.nl.

Welke kliniek in Gent?

In Gent zijn diverse cosmetische klinieken. Bij veel artsen en klinieken kun je terecht voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en Profhilo. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek in Gent die veel positieve reviews heeft ontvangen. 

De meeste cosmetische klinieken worden gerund door een ervaren arts (dokter) of medisch specialist zoals een dermatoloog of plastisch chirurg. Het is raadzaam om op voorhand te kiezen voor een vrijblijvend informatie consult. Tijdens dat consult kun je alle vragen stellen over de gewenste behandeling. Wanneer je geen goed gevoel hebt over de kliniek en over de arts is een behandeling af te raden.

lipfiller-gent

Wat zijn de nadelen van Botox?

Botulinetoxine behandelingen worden al 40 jaar toegepast. De meeste mensen in Gent zijn tevreden over een behandeling en kiezen als het resultaat minder wordt voor een vervolg behandeling. De grootste risico's van Botox behandelingen zijn een blauwe plek of een hangend ooglid. Een hangend ooglid trekt binnen enkele weken weer weg en komt maar zelden voor. 

De meeste mensen zijn erg tevreden na een behandeling. Daardoor groeit het aantal behandelingen zo snel. Wanneer je niet tevreden bent dan kies je gewoon niet voor een vervolg behandeling. 

Lees verder: 
Botox complicaties

Nadelen van fillers

De risico's van een fillerbehandeling zijn wel groter dan bij een botulinetoxine behandeling. Een fillerbehandeling vergt veel vaardigheid en deskundigheid.

Met fillers is de kans op een complicatie ook groter. Zo bestaat de kans dat er een allergische reactie of een infectie plaatsvindt. Daarnaast zijn er nog zeldzame complicaties waarbij bijvoorbeeld een filler in een bloedvat wordt gespoten. Om zeker te weten dat jij geen risico loopt op een allergische reactie kun je een DNA test doen.

Lees verder:
DNA test voor fillerbehandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox ervaringen Gent

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Gent. Zijn zij tevreden over hun Botox behandeling? Hebben zij een gevoel over Botox in Gent te delen? Welke arts hebben zij geconsulteerd? Wat kon er eventueel beter? Lees Botox reviews van klinieken in Gent.

Bekijk 6 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Gent

Dit zijn 6 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Gent. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Gent goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Gent

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Gent. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 20 praktijken in de omgeving van Gent.

Lees ervaringen:

Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze... Toon meer »
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag ! Ik raad deze clinic dan ook ten zeerste aan ! Wat een thuisgevoel heb je er ... de dokter voor mij nummer 1 ! De assistente ook sowiso je kan met al je vragen bij haar terecht! Toon minder »
Tamara Ingels
Enhance Clinic Gent
31 oktober 2022 18:06
Prachtige kliniek met professionals! Sinds ik Enhance heb ontdekt geen andere kliniek die ik nog wil bezoeken. Consulten worden echt vanuit het oogpunt van de klant gegeven, iets wat ik bij de meeste klinieken mis. Resultaten zijn altijd prachtig en er worden producenten van kwaliteit gebruikt want mijn Botox en fillers blijven lang en goed zitten.
28 oktober 2022 11:11
Vandaag op de nieuwe lokatie geweest. Terug heel tevreden.
Voor 3 zones botox was er ruim 35 minuten voorzien.
Terug heel tevreden.
Bij vragen krijg je een goede uitleg,het Nederlandse meisje aan de balie is heel vriendelijk en je kan ook bij vragen bij haar terecht. 🙏
ann de schuyter
Enhance Clinic Gent
9 december 2022 15:03
Bekijk meer Botox ervaringen in Gent

Boek je injectables behandeling in Gent

Huidcentrum Gent
4.1
Huidcentrum Gent
Gent, Koepoortkaai 3
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Dermatologie Gent
Dermatologie Gent
Gent, Hippoliet Lippensplein 24A
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Faceland Gent
Faceland Gent
Gent, Brabantdam 207
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Art Medico Clinic Gent
Art Medico Clinic Gent
Gent, Coupure Links 629
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Gent

Wat zijn de kosten van Botox in Gent?

De prijs van een zone Botox in Gent is gemiddeld € 146,67. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Gent.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Gent?

In de omgeving van Gent zijn 8 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Gent en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Gent op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Gent?

Kies de beste Botox arts in Gent op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Gent te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!