Botox Reeuwijk

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Reeuwijk op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Reeuwijk in de afgelopen periode
1.087
Laagste prijs per zone Botox in Reeuwijk
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Reeuwijk
€ 140,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Reeuwijk
64
Vergelijk prijzen in de buurt van Reeuwijk

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Reeuwijk is gemiddeld € 140,86 per zone. Dit is 1% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,55) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Reeuwijk-Brug

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag
Dutchinjectables Moerkapelle - Den Haag
Moerkapelle, Dorpsstraat 24C
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Lootskliniek
Lootskliniek
Reeuwijk-Brug, Buitenomweg 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Groene Hart Ziekenhuis Gouda
Gouda, Bleulandweg 10
4 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Esser Clinics
Esser Clinics
Gouda, Harderwijkweg 3A
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Dokter van Amsterdam
Dokter van Amsterdam
Gouda, Middenmolenplein 1
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Anatomy 43
Anatomy 43
Gouda, Korte Groenendaal 4
5 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Star Smile
Star Smile
Gouda, Keerkring 6
5 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Kliniek Groene Hart
Kliniek Groene Hart
Gouda, Middenmolenlaan 1
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken

Botox reviews Reeuwijk

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Reeuwijk. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 64 praktijken in de omgeving van Reeuwijk.

Lees ervaringen:

Ben op 29 juni 2020 langs geweest bij Dr. Van Amsterdam voor een ooglidcorrectie welke zeer vakkundig is gedaan! Ik kan het dan ook iedereen aanraden om bij haar een intake te doen. Ook qua Botox weet zij raad! Kortom van mij krijgt Dokter van Amsterdam 5 sterren! Groetjes Ricardo.
Techno 4 Life
Dokter van Amsterdam
6 juli 2020 08:08
Nu twee keer geweest, voor Botox en voor Prophilo. Ik ben zeer tevreden! Vriendelijke ontvangst en er wordt de tijd voor je genomen. De arts gaat erg secuur te werk, bekijkt je gezicht heel goed alvorens aan de behandeling te beginnen. Erg fijn dat er nu in Gouda een kliniek geopend is waar ik tevreden over ben.
Iris Kortekaas
Anatomy 43
2 maart 2021 14:02
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij er... Toon meer »
Voor mij was het de eerste keer dat ik een Botox behandeling onderging, en wat een mooie eerste ervaring! Warm binnenkomst met een kopje koffie, arts stelde mij erg gerust en was helder in haar communicatie en stappen. De arts kwam erg professioneel over en het was duidelijk dat zij veel ervaring heeft. Dit was voor mij een geruststelling, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde. Anatomy43, bedankt! Toon minder »
Sanela Dergic
Anatomy 43
16 december 2020 07:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Reeuwijk

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Reeuwijk? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Reeuwijk

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Reeuwijk. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 26 klinieken binnen 15 km van Reeuwijk. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 189,00
3 zones€ 279,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Reeuwijk kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Reeuwijk.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Reeuwijk

In de buurt van Reeuwijk zijn 38 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Reeuwijk

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Reeuwijk is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Reeuwijk

In de omgeving van Reeuwijk zijn 64 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Reeuwijk is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Reeuwijk zijn 26klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Reeuwijk

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Reeuwijk zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

De prijs voor een botox behandeling in Reeuwijk

In Reeuwijk kost één zone Botox ongeveer  € 140,86. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Reeuwijk

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Reeuwijk te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Reeuwijk.

Professionele cosmetische klinieken in Reeuwijk

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Reeuwijk worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Onlangs 25x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Reeuwijk

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Reeuwijk. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Reeuwijk goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Reeuwijk

Wat kost een behandeling met Botox in Reeuwijk?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Reeuwijk € 140,86. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Reeuwijk?

Binnen 15 kilometer van Reeuwijk zijn 26 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Reeuwijk op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox