Botox Vianen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Vianen op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Vianen in de afgelopen periode
2.969
Laagste prijs per zone Botox in Vianen
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vianen
€ 149,24
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vianen
165
Vergelijk klinieken in de buurt van Vianen

De gemiddelde prijs in Vianen voor een Botox behandeling ligt 3% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Vianen

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
15 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
VIA Clinic
VIA Clinic
Vianen, Voorstraat 113
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
BeauClinic Nederland
BeauClinic Nederland
Nieuwegein, Wiersedreef 30
2 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Beauty Inn Nieuwegein
Beauty Inn Nieuwegein
Nieuwegein, Symfonielaan 28
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dutchinjectables - Huidzorg Houten
Dutchinjectables - Huidzorg Houten
Houten, Prins Bernhardweg 69
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Extended Skin Houten
Extended Skin Houten
Houten, Vlierweg 12A
6 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dokter Isabella Houten
Dokter Isabella Houten
Houten, Lange Schaft 36
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 

Botox reviews Vianen

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Vianen. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Vianen. Bekijk ervaringen bij 165 esthetische praktijken in de buurt van Vianen.

Vergelijk meningen:

Al 2 maal geweest voor botox behandeling tegen tandenknarsen, super vriendelijk ontvangen, koffie thee limonade staat altijd klaar, bedrijf ziet er schoon en netjes uit heel verzorgd en modieus! De arts is erg begripvol, en weet goed om te gaan met mijn angst doktoren stelt je op je gemak. Een hele fijne behandeling , en in prijs zeer voordelig! Aanrader!! I... Toon meer »
Al 2 maal geweest voor botox behandeling tegen tandenknarsen, super vriendelijk ontvangen, koffie thee limonade staat altijd klaar, bedrijf ziet er schoon en netjes uit heel verzorgd en modieus! De arts is erg begripvol, en weet goed om te gaan met mijn angst doktoren stelt je op je gemak. Een hele fijne behandeling , en in prijs zeer voordelig! Aanrader!! Ik kom zeker weer! Toon minder »
17 december 2023 13:01
Prima locatie en parkeergelegenheid, vriendelijk ontvangst met daarna duidelijke informatie. Voor mij was het de eerste keer botox voor mijn fronsrimpels. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord en dr Robin geeft je een fijn en vertrouwd gevoel.

Blij dat ik het daar heb laten doen. Top
25 april 2023 13:01
Ik ben mega blij met het resultaat. Had zelf een filler en een botox behandeling en met name de filler behandeling was boven mijn verwachting. De verandering was na de behandeling gelijk zichtbaar. Laat staan over een week of twee. Moest 1 uur en 10 min . rijden maar het was zeker de moeite waard😃. En niet alleen de behandeling maar ook het vertrouwen naar... Toon meer »
Ik ben mega blij met het resultaat. Had zelf een filler en een botox behandeling en met name de filler behandeling was boven mijn verwachting. De verandering was na de behandeling gelijk zichtbaar. Laat staan over een week of twee. Moest 1 uur en 10 min . rijden maar het was zeker de moeite waard😃. En niet alleen de behandeling maar ook het vertrouwen naar de patiënt toe, was heel relaxed waardoor ik heel op mijn gemak voel. Kan niet wachten tot de volgende maand voor een nabehandeling zodat dr Nur mijn lippen nog mooier kunnen maken. Bedankt dr Nur Toon minder »
6 januari 2024 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Vianen

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vianen? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Vianen

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Vianen. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 54 klinieken binnen 15 km van Vianen.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 150,00
3 zones€ 179,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 50,00
Baby Botox0,5 zone€ 50,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 299,00

Botox voor en na Vianen

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Vianen.

Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Happy Fillers
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Amstelveen (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Dutchinjectables Amstelveen (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Wenkbrauw lift voor en na foto's van Dikrama Clinics

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

111 botox artsen in Vianen

In een straal van 15 km rond Vianen zijn 111 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Vianen

Welke 5 klinieken in de omgeving van Vianen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Vianen

Een behandeling met Botox in Vianen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Vianen. Binnen 15 km rond Vianen zijn 54klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Vianen, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Vianen.

Populaire botox behandelingen in Vianen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Vianen zijn:

 1. Fronsrimpels

 2. Kraaienpootjes

 3. Voorhoofdsrimpels

 4. Lippen

 5. Kaakspier

 6. Hangende mondhoeken

 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

 8. Nefertitilift

 9. Baby Botox

 10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Vianen v.a € 75,00

De laagste prijs per zone Botox in Vianen is momenteel € 75,00. In Vianen kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 149,24. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Vianen

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Vianen is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Vianen te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Vianen.

Beste Botox klinieken in Vianen

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Vianen worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Maison du Belle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Onlangs 21x geboekt
Profhilo (2 ML)Stylage

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Vianen

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Vianen. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Vianen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Vianen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Veelgestelde vragen in Vianen

Wat zijn de kosten van Botox in Vianen?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Vianen?

Wat is Botox?

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Wat zijn de nadelen van Botox?