Botox Nieuwegein

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Nieuwegein. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Nieuwegein

Boekingen binnen 15 km van Nieuwegein:

Aantal afspraken in Nieuwegein in de afgelopen periode
1.042
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuwegein
€ 153,72
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuwegein
150
Bekijk klinieken in de buurt van Nieuwegein

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Nieuwegein 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Nieuwegein

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Nieuwegeinlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Nieuwegein

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Nieuwegein. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Nieuwegein

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Nieuwegein staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.7
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht
D5381471-31AD-4C47-B4C2-5054B34D82DA
Wordt nu
bekeken
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 8x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Nieuwegein

In een straal van 15 km rond Nieuwegein zijn 97 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Nieuwegein

Welke 5 klinieken in de omgeving van Nieuwegein zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Nieuwegein

Boek een Botox behandeling in Nieuwegein. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Nieuwegein. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Nieuwegein. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Nieuwegein.

Populairste behandelingen in Nieuwegein

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Nieuwegein

Cosmetische behandelingen zijn hot. In de omgeving van Nieuwegein zijn diverse artsen en klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Op Injectablesbooking staan alle Botox klinieken in Nieuwegein. Waar moet je op letten voordat je voor een behandeling kiest? Welke klinieken worden aangeraden? Lees er alles over in deze blog over Botox in Nieuwegein!

Botox Nieuwegein

Botox Nieuwegein prijzen

Steeds meer mensen overwegen een behandeling met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine). In Nederland worden jaarlijks ongeveer 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. De meest uitgevoerde behandelingen zijn tegen de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat deze rimpels 12-16 weken niet zichtbaar zijn. Soms werkt dit ook tegen hoofdpijn klachten of een zwaar gevoel van de wenkbrauwen. De prijzen van een behandeling verschillen behoorlijk bij de diverse klinieken. Klik hier voor reviews en tarieven van alle klinieken in Nieuwegein.

Botox kliniek Nieuwegein

Bij een Botox kliniek kun je vaak ook terecht voor filler behandelingen, Profhilo, laserbehandelingen en peelings. Wanneer je een cosmetische behandeling overweegt dan kun je het beste bij 2 klinieken een afspraak maken voor een vrijblijvend consult. Jij kunt dan bekijken of je een goed gevoel hebt bij de kliniek en bij de behandelend arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Nieuwegein

Bij de meeste cosmetische klinieken worden zowel botulinetoxine als filler behandelingen uitgevoerd. Botulinetoxine worden voornamelijk ingezet voor de dynamische rimpels. Fillers worden toegepast om rimpels op te vullen, verloren volume te herstellen of de contour te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, mooie jukbeenderen of lippen opvullen. In Nieuwegein, Vianen en Houten kun je bij diverse filler klinieken terecht. Een behandeling is gemiddeld 6-12 maanden effectief. Daarna kan de behandeling worden herhaald. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de nodige ervaring. Een cosmetische behandeling moet natuurlijk optimaal worden uitgevoerd. Het is toch een behandeling in het aangezicht. Een cosmetisch arts KNMG is speciaal voor behandelingen met injectables opgeleid. Vergelijk alle artsen en klinieken in de omgeving van Nieuwegein.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfiller Nieuwegein

Lipbehandelingen met fillers worden al meer dan 20 jaar toegepast. Lipfillers zijn fillers speciaal voor de lippen. Deze ‘vullers’ zorgen voor mooi, zacht, dynamisch en natuurlijk volume in de lippen. Lipbehandelingen zijn populair bij 40-plussers en bij 20-plussers. 40-plussers willen het volume van weleer terug. Het lipvolume neemt namelijk af naarmate we ouder worden. 20-plussers laten hun lippen opvullen omdat dit een heden ten daags schoonheidsideaal is. Onder andere Kyle Jenner vertelde in haar social media dat zij gebruik maakt van lip fillers

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Nieuwegein

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Nieuwegein. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Nieuwegein

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Nieuwegein die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Nieuwegein

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Nieuwegein. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Nieuwegein. Bekijk ervaringen bij 150 esthetische praktijken in de buurt van Nieuwegein.

Vergelijk meningen:

Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
27 januari 2021 14:02
Een supergoede ervaring met mijn moeder gehad bij Dokter Petra Dikrama..
Wat een lieve,rustige maar vooral! Kundige arts..
Echt een aanrader voor eenieder die botox en/of fillers overweegt.
Voor ons geen andere arts meer..
Bedankt Petra voor de super goede zorgen,én de prachtige resultaten.
Truda Van der kooy
Dikrama Clinics
1 augustus 2022 17:05
Bij Dikrama clinics, werken professionele, kundige en vooral ook fijne artsen. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen voor een mooi en natuurlijk effect. Ik heb al verschillende behandelingen gedaan, zoals Botox, Prophilo, en fillers. Altijd zeer tevreden de deur uit. Een echte aanrader.
19 oktober 2022 18:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Nieuwegein

Boek je injectables behandeling in Nieuwegein

Beauty Inn Nieuwegein
4.3
Beauty Inn Nieuwegein
Nieuwegein, Symfonielaan 28
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
BeauClinic Nederland
4.7
BeauClinic Nederland
Nieuwegein, Wiersedreef 30
2 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Biutifill
5
Biutifill
IJsselstein, Industrieweg 36
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
VIA Clinic
5
VIA Clinic
Vianen, Voorstraat 113
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Nieuwegein

Wat zijn de kosten van Botox in Nieuwegein?

De prijs van een zone Botox in Nieuwegein is gemiddeld € 153,72. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Nieuwegein.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Nieuwegein?

In de omgeving van Nieuwegein zijn 53 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nieuwegein en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Nieuwegein op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Nieuwegein?

Kies de beste Botox arts in Nieuwegein op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Nieuwegein te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.