Botox Nieuwegein

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Nieuwegein. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Nieuwegein in de afgelopen periode
594
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nieuwegein
€ 156,21
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nieuwegein
135
Vergelijk klinieken in Nieuwegein

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Nieuwegein 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,38).

Vergelijk Botox klinieken in Nieuwegein

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Nieuwegein. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Nieuwegein

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Nieuwegein staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
Maison du Belle

Maison du Belle

Bernadottelaan 11, Utrecht
4.6
Behandelingen per jaar
3000
Kliniek opgericht
2017
Kliniek
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo

YourFACE Clinics - Woerden

Wipmolenlaan 1h, Woerden
5
Behandelingen per jaar
1000
Kliniek opgericht
2015

Recente geboekte afspraken in de buurt van Nieuwegein

Welke 5 klinieken in de omgeving van Nieuwegein zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Nieuwegein

Boek een Botox behandeling in Nieuwegein. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Nieuwegein. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Nieuwegein. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Nieuwegein.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Nieuwegein

Cosmetische behandelingen zijn hot. In de omgeving van Nieuwegein zijn diverse artsen en klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Op Injectablesbooking staan alle Botox klinieken in Nieuwegein. Waar moet je op letten voordat je voor een behandeling kiest? Welke klinieken worden aangeraden? Lees er alles over in deze blog over Botox in Nieuwegein!

Botox Nieuwegein

Botox Nieuwegein prijzen

Steeds meer mensen overwegen een behandeling met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine). In Nederland worden jaarlijks ongeveer 400.000 botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. De meest uitgevoerde behandelingen zijn tegen de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat deze rimpels 12-16 weken niet zichtbaar zijn. Soms werkt dit ook tegen hoofdpijn klachten of een zwaar gevoel van de wenkbrauwen. De prijzen van een behandeling verschillen behoorlijk bij de diverse klinieken. Klik hier voor reviews en tarieven van alle klinieken in Nieuwegein.

Botox kliniek Nieuwegein

Bij een Botox kliniek kun je vaak ook terecht voor filler behandelingen, Profhilo, laserbehandelingen en peelings. Wanneer je een cosmetische behandeling overweegt dan kun je het beste bij 2 klinieken een afspraak maken voor een vrijblijvend consult. Jij kunt dan bekijken of je een goed gevoel hebt bij de kliniek en bij de behandelend arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Nieuwegein

Bij de meeste cosmetische klinieken worden zowel botulinetoxine als filler behandelingen uitgevoerd. Botulinetoxine worden voornamelijk ingezet voor de dynamische rimpels. Fillers worden toegepast om rimpels op te vullen, verloren volume te herstellen of de contour te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, mooie jukbeenderen of lippen opvullen. In Nieuwegein, Vianen en Houten kun je bij diverse filler klinieken terecht. Een behandeling is gemiddeld 6-12 maanden effectief. Daarna kan de behandeling worden herhaald. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de nodige ervaring. Een cosmetische behandeling moet natuurlijk optimaal worden uitgevoerd. Het is toch een behandeling in het aangezicht. Een cosmetisch arts KNMG is speciaal voor behandelingen met injectables opgeleid. Vergelijk alle artsen en klinieken in de omgeving van Nieuwegein.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Lipfiller Nieuwegein

Lipbehandelingen met fillers worden al meer dan 20 jaar toegepast. Lipfillers zijn fillers speciaal voor de lippen. Deze ‘vullers’ zorgen voor mooi, zacht, dynamisch en natuurlijk volume in de lippen. Lipbehandelingen zijn populair bij 40-plussers en bij 20-plussers. 40-plussers willen het volume van weleer terug. Het lipvolume neemt namelijk af naarmate we ouder worden. 20-plussers laten hun lippen opvullen omdat dit een heden ten daags schoonheidsideaal is. Onder andere Kyle Jenner vertelde in haar social media dat zij gebruik maakt van lip fillers

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Nieuwegein

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Nieuwegein in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Nieuwegein is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Nieuwegein

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Nieuwegein die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Nieuwegein

Arts
Babak Mahdavian Delavary

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Huid & laserclinics Nieuwegein (<1 km) Skinstitute (26 km) De Knapste (38 km) Clinic63 Amsterdam (39 km)
+ 11 meer
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
13 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Beauty Inn Nieuwegein

Beauty Inn Nieuwegein

4.3
Symfonielaan 28, Nieuwegein (2 km)
Kliniek opgericht
2015

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
BeauClinic Nederland

BeauClinic Nederland

4.6
Wiersedreef 30, Nieuwegein (2 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 445
Kliniek bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Nieuwegein

Wat zijn de kosten van Botox in Nieuwegein?

De prijs van een zone Botox in Nieuwegein is gemiddeld € 156,21. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Nieuwegein.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Nieuwegein?

In de omgeving van Nieuwegein zijn 135 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nieuwegein en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Nieuwegein op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Nieuwegein?

Kies de beste Botox arts in Nieuwegein op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Nieuwegein te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.