Botox Den Haag

01-05-2022

Ben je op zoek naar Botox Den Haag? Vergelijk alle klinieken en vind de beste kliniek bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Den Haag

Een behandeling met Botox of fillers in Den Haag is zeer populair. Een Botox behandeling is 12-16 weken effectief tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Op deze pagina lees je wat de beste botox klinieken in Den Haag zijn en waar je de Botox behandelingen in Den Haag kunt vergelijken. Ook in omliggende plaatsen als Rijswijk, Voorburg, Scheveningen en Wassenaar kun je goed terecht voor een Botox behandeling.Tips, tricks en informatie over alle mogelijke botox behandelingen in en rond Den Haag!

Botox Den Haag

Prijs Botox Den Haag

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine. Dit varieert in Den Haag van ca. € 100 per zone tot ca. € 200 per zone. Het verschil in prijs komt meestal wel terug in de behandeling. Wat is de locatie? Welk merk Botox of hyaluronzuur wordt er gebruikt? Welke garantie krijg je? Worden er voldoende eenheden botulinetoxine ingespoten? 

Botox kosten Den Haag

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Den Haag € 147,20 per behandeling. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Injectables Den Haag

Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. In Nederland worden jaarlijks meer dan 600.000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Ook in Den Haag zijn injectables al jaren populair. In Den Haag zijn tientallen cosmetisch artsen actief. Wie is de beste cosmetisch arts voor injectables in Den Haag? Vergelijk alle artsen en klinieken en boek direct een vrijblijvend consult!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Den Haag, Scheveningen, Voorburg en Wassenaar

Hoe kies je de beste kliniek voor jouw Botox behandeling? Het is aan te raden om rekening te houden met het merk botulinetoxine, de prijs per zone en de reputatie van de kliniek en de cosmetisch arts. Hoe lang hebben zij al ervaring? Daarnaast moet je er gewoon een goed gevoel bij hebben. Vond je het een prettig vrijblijvend consult? 

Een Botox behandeling wordt als rimpelbehandeling met name toegepast tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Veel mensen denken dat je met botulinetoxine lippen kunt opvullen, maar dat is een misverstand.

Hoe effectief is Botox?

Botulinetoxine is 12 tot 16 weken effectief. De meeste mensen komen 3 a 4 keer per jaar naar de kliniek voor een behandeling. Wanneer dit € 120 per zone kost dan ben je voor ca. € 360 per jaar verlost van je voorhoofdsrimpels. Lees hier verder over de werking van botulinetoxine of de geschiedenis van botulinetoxine.

Botox kliniek Den Haag

De top klinieken in de omgeving van Den haag zijn:
Skin+Surgery Den Haag
Van Lennep Kliniek Den Haag
Doctors at Soap Den Haag
Velthuis Kliniek Den Haag
Hofkliniek Voorburg

Fronsrimpel verwijderen Den Haag

Met een Botox behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. Vaak duurt een volledige afspraak slechts 15 minuten. Vergelijk alle klinieken bij jou in de omgeving op Injectablesbooking.nl.

Botox Den Haag

Botox behandeling Den Haag

Een botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Dit is afhankelijk van de diepte van de rimpels en kracht van de spiertjes. Mannen hebben over het algemeen iets meer botulinetoxine nodig. Als de behandeling is uitgewerkt dan kun je kiezen voor een nieuwe behandeling.

Rimpelbehandeling Den Haag

Een rimpelbehandeling is een behandeling tegen storende rimpels. Een rimpelbehandeling zorgt ervoor dat rimpels tijdelijk minder zichtbaar zijn. Zoek je in Den Haag een rimpelbehandeling kliniek? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl

Cosmetische kliniek in Den Haag

Den Haag is goed bedeeld met haar cosmetische klinieken. Er is diversiteit van aanbod. Van zeer luxe kliniek tot sterk prijsgeoriënteerde praktijk. Doordat er in Den Haag veel expats zijn communiceren veel klinieken ook in het Engels. Op iedere plek in de stad is er wel aanbod. Van Benoordenhout, nabij het Binnenhof, Wateringse Veld en Kijkduin. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Den Haag

Den Haag was decennia geleden al de Nederlandse hoofdstad voor cosmetische behandelingen. Onder andere de kliniek van Conny Breukhoven aan de Konninginnegracht en de legendarische Schoemacher Kliniek waren gevestigd in Den Haag. Drs. Robert Schoemacher is nog steeds actief als cosmetisch arts. 

Beste kliniek Den Haag

Den Haag is niet voor niks de Hofstad. Hoffelijk betekent namelijk ook gracieus, galant en voorkomend. En dat zijn zowel Hagenezen als Hagenaars. Hagenezen zijn geboren en getogen in Den Haag. Zij zien er graag goed uit. Een Hagenaar is op latere leeftijd in Den Haag komen wonen. En ook zij zien er graag goed uit!

Een behandeling met Botox kan in Den Haag dan ook in elke wijk. Er zijn veel klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van fillers en botuline toxine behandelingen.

Botox lippen Den Haag

Botulinetoxine wordt niet toegepast als lipfiller. Met botulinetoxine worden mimische rimpels (zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels) tijdelijk voorkomen. Met botulinetoxine kun je wel een 'lipflip' laten uitvoeren. Dan kantelt de lip iets naar buiten, waardoor die iets voller lijkt. 

In de jaren '70 ontdekte de Amerikaanse oogarts Alan B. Scott dat botulinetoxine geschikt is om strabismus (scheelzien) te behandelen. Tot dat moment moesten mensen die scheelzagen regelmatig worden geopereerd om de oogstand te corrigeren. Sindsdien wordt botulinetoxine veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn onder meer behandelingen tegen spierspasmes, in de neurologie en tegen migraine waarbij botulinetoxine wordt toegepast. De laatste 25 jaar zijn rimpelbehandelingen met botulinetoxine steeds populairder. 

Botox Den Haag

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag
Injectables Den Haag

Profhilo Den Haag

-----------------------

Afspraak maken Botox Den Haag

Het plannen van een Botox behandeling is Den Haag, Voorburg of Rijswijk is een fluitje van een cent dankzij de website Injectablesbooking.nl. In slechts een paar stappen heb je jouw volgende injectables behandeling gepland!

 • Vul je de plaatsnaam in waar je behandeld wilt worden.
 • Maak een keuze uit één van de cosmetische artsen of klinieken.
 • Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Wat zijn de voordelen van Injectablesbooking.nl?

Een cosmetische behandeling in Den Haag plannen is via onze website overzichtelijk, snel en ontzettend makkelijk. Zodra je van Injectablesbooking.nl gebruik maakt houdt je de markt voor consumenten transparant. Daar is iedereen gebaad bij. Zonder meerkosten! Wil je feedback delen over de kliniek die jij hebt bezocht? Meld dit via onze contactpagina. Zo houden we de informatie correct en compleet. 

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Delft
Rotterdam
Zoetermeer
Gouda
Alphen aan den Rijn
Leiden
Schiedam
Vlaardingen

Veelgestelde vragen over Botox in Den Haag

Wat kost botox fronsrimpel in Den Haag?

De gemiddelde prijs van één zone botox is € 147,20 in Den Haag.

Wat is de beste Botox kliniek in Den Haag?

Dat is heel persoonlijk. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken. Maak een afspraak bij 2 klinieken en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Waar is de goedkoopste Botox in Den Haag?

De goedkoopste prijs voor een kleine Botox behandeling is € 69 per behandeling. De goedkoopste prijs voor één zone Botox is € 90 per behandeling. Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt.

Wat is een goede cosmetische kliniek in Den Haag?

Het is belangrijk dat je de opleiding van de arts, het aantal jaar ervaring met cosmetische behandelingen en de online reviews goed bekijkt. Vervolgens kun je een keuze maken voor een goede kliniek bij jou in de buurt. Vul je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de omgeving van Den Haag.

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Arts
Ludy Holst

Drs. Ludy Holst

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km) Cosmetique Totale Emmen (192 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
VANLENNEP-original jpg
Belotero logo

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

4.3
Frederikstraat 70, Den Haag (<1 km)
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349

Kliniek voor huidverbetering & Injectables

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Carina Domingues

Drs. Carina Domingues

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
750
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349
Profiel bekijken
Afspraak maken