Botox Maastricht

08-09-2020

Ben je op zoek naar fillers of Botox Maastricht? Voer je locatie in en vergelijk direct alle artsen en klinieken in Maastricht:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Maastricht

Ben jij op zoek naar de beste Botox kliniek in de omgeving van Maastricht? Injectablesbooking.nl helpt je om alle klinieken te vergelijken. Vul jouw locatie in en vergelijk alle klinieken in de buurt. Vergelijk de ervaring van de artsen, prijs van de behandeling en beoordelingen en kies een kliniek voor een vrijblijvend consult.

Botox Maastricht

Botox behandeling Maastricht

Maastricht is dé cosmetische hub van Zuid-Nederland. Kenners gebruiken ook wel het adagium; 'Hoe zuidelijker je komt, des meer waarde hecht men aan cosmetiek.' En dat klopt ook! In Limburg waren 10 tot 15 jaar geleden al veel injectables klinieken gevestigd. Waar de cosmetische behandelingen momenteel in heel Nederland worden omarmd, is dit in Zuid Limburg dus al veel langer gangbaar. Voor fillers of Botox hoef je in Maastricht dan ook nooit ver te zoeken. Wil jij alles weten over fillers, Profhilo of Botox in Maastricht? Lees dan deze blog!

Injectables Maastricht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Botox is een merknaam botulinetoxine, zoals Azzalure, Bocouture en Dysport dat ook zijn. In Maastricht en haar omgeving zijn meerdere cosmetisch artsen en klinieken gevestigd. Ook o.a. in Heerlen, Valkenburg en Meerssen zijn cosmetische klinieken gevestigd die zich richten op injectables behandelingen. Met botulinetoxine behandelingen worden zogeheten ‘mimische’ rimpels behandeld. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Deze rimpels worden geactiveerd door kleine spiertjes als je boos kijkt, lacht, verbaasd bent, etc. Met fillers worden rimpels opgevuld, wordt afgenomen huidvolume aangevuld (ja, ja, naarmate we ouder worden neemt het huidvolume af) en kan de gezichtscontour verbeterd worden, denk bijvoorbeeld aan lipfillers.

Maastricht Botox voor en na foto

Eerlijke voor en na foto's zijn belangrijk om een behandeling te snappen. Toch is een voor/na foto'zelden representatief voor jou. Iedereen is namelijk anders. Hierbij een voorbeeld van een voor en na foto na een btx behandeling. Vraag tijdens een persoonlijk consult de arts altijd naar persoonlijke voor/na foto's

Botox Maastricht

Botox kosten Maastricht

In Maastricht liggen de Botox kosten ver uit elkaar. Een Botox behandeling varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. De Botox kosten in Maastricht worden mede bepaald door het merk botulinetoxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture zijn de A-Merken botulinetoxine). Maar de Botox prijzen worden ook bepaald door de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. Het loont de moeite om af en toe in Maastricht de Botox prijzen te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Gemiddelde Botox prijs Maastricht

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Maastricht € 130,73 per behandeling. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Maastricht op Injectablesbooking.nl

Maastricht Botox ervaringen

Lees de reviews van cosmetische klinieken op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk de Botox reviews in Maastricht. De reviews staan overzichtelijk in de zoekresultaten. 

Meer cosmetische behandelingen in Maastricht:
Filler behandeling Maastricht
Lipfillers Maastricht

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fronsrimpel behandeling Maastricht

Met een toxine behandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels verwijderd. Een volledige afspraak bij een cosmetisch arts voor een fronsrimpelbehandeling duurt vaak maar 15 minuten.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Maastricht

Cosmetische kliniek Maastricht

In Maastricht zijn verschillende cosmetische klinieken gevestigd. Bijzonder aan Maastricht is dat er enkele cosmetisch artsen actief zijn die zich al meer dan 10 jaar op cosmetische behandelingen richten. Zo zijn drs. Roger Kroll, drs. Hub Swerts en drs. Pascal Meijer echte autoriteiten op het gebied van injectables, alle drie gevestigd in de omgeving van Maastricht.

Botox kliniek Maastricht:

Gerenommeerde Botox klinieken in Maastricht zijn:
Mooi Kliniek Maastricht
Kliniek aan de Maas
Faceland Maastricht
Beautifier Maastricht
Beauty Center Maastricht

Beste Botox arts Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar de beste Botox arts in de omgeving van Maastricht dan kan Injectablesbooking.nl jou helpen. Voer je locatie in en vind alle cosmetische klinieken en artsen bij jou in de omgeving. Of je nu bij het Vrijthof, langs de Maas, in de wijk Mariaberg of in buurdorp Meerssen bent; op loopafstand vind je een cosmetische kliniek in Maastricht.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Eindhoven
Helmond
Venlo
Heerlen
Roermond
Weert
Kerkrade
Sittard

Boek je injectables behandeling in Maastricht

Kliniek
Injectabelles
Belotero logo

Injectabelles

Sint Servaasklooster 41, Maastricht (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijken
Arts
Nicole Hanssen

Drs. Nicole Hanssen

Injectabelles (<1 km)
Functie
Basisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Kliniek
Praktijk Swijgman

Praktijk Swijgman

2.8
Kapoenstraat 23, Maastricht (<1 km)
Kliniek opgericht
2019
Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling