Botox Rotterdam; Wat is dé hotspot voor Botox en fillers in Rotterdam?

01-06-2020

Ben je op zoek naar Botox Rotterdam? Vergelijk de klinieken in jouw buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Rotterdam

Informatie over Botox in Rotterdam! Rotterdam is een wereldstad met een prachtige skyline. Rotterdammers houden van hard werken en van schoonheid. Misschien is Rotterdam dankzij haar inwoners wel de stad waar de meeste interesse in Botox en fillers is. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere in Nederland gangbare merknamen zijn Azzalure/Dysport en Xeomin/Bocouture. Ben je op zoek naar een rimpelbehandeling in Rotterdam? Vergelijk alle klinieken en cosmetisch artsen die Botox behandelingen in Rotterdam uitvoeren op deze pagina!

Botox Rotterdam; Wat is dé hotspot voor Botox en fillers in Rotterdam?

Botox Rotterdam prijzen

De gemiddelde prijs van een zone Botox is in Rotterdam € 133,65. Omdat de Botox prijzen van de diverse klinieken behoorlijk uit elkaar liggen, loont het de moeite om regelmatig de kosten te vergelijken. Voorbeelden Botox zones zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. In Rotterdam liggen de tarieven van één zone Botox tussen de € 80 en € 220. Dat prijsverschil is er groot. Vergelijk regelmatig de Botox kosten in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

Beste Botox kliniek Rotterdam

De beste gewaardeerde Botox klinieken van Rotterdam zijn: 

-Skin+Surgery Bergschenhoek

-Van Rosmalen Kliniek

-Kliniek Dokter Robert

-Velthuis Kliniek Rotterdam

-Medica Estetica

Botox Rotterdam aanbieding

Artsen hebben als reclamecode afgesproken dat zij geen Botox aanbiedingen promoten. Lees hier alles over de goedkoopste Botox kliniek. Toch zijn er geregeld acties en prijswijzigingen. Hou injectablesbooking.nl in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Rotterdam

Rotterdammers hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Er zijn in een straal van 15 km rondom hartje Rotterdam meer dan 190 artsen en klinieken die zich bezig met cosmetische behandelingen. Naar schatting worden er jaarlijks bijna 20.000 behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters uitgevoerd. Waarschijnlijk laten ook veel mensen in jouw omgeving zich behandelen met injectables. De populairste Botox behandelingen in Rotterdam zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook wordt botulinetoxine gebruikt voor andere cosmetische behandelingen. Hyperhidrosis (overmatig zwetende oksels, de lipflip, gummy smile, migraine en tandenknarsen worden ook veelvuldig behandeld met botulinetoxine. 

Injectables Rotterdam

Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. Met injectables worden over het algemeen cosmetische behandelingen uitgevoerd. In geval van verlamming, na een ongeval of assymetrie worden injectables ook wel reconstructief toegepast. In Rotterdam kun je voor een injectables behandeling het beste terecht bij een cosmetische kliniek. Er zijn tientallen cosmetische klinieken in en om Rotterdam. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken met elkaar vergelijken. 

Botox behandeling Rotterdam

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. Een Botox behandeling is vrij normaal. In o.a. Rotterdam Zuid, Centrum, Kralingen en Rhoon) zijn tientallen klinieken, locaties en artsen te vinden die Botox behandelingen aanbieden.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Na een behandeling kun je op de plek van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak reuze mee en is desnoods goed te camoufleren. Botulinetoxine behandelingen worden met name als rimpelbehandeling toegepast tegen kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. 

Botox Rotterdam; Wat is dé hotspot voor Botox en fillers in Rotterdam?

Botox Rotterdam ervaringen

Alle klinieken in Rotterdam verzamelen reviews. Lees alle injectables ervaringen in Rotterdam. Voer je locatie in en bekijk alle reviews bij jou in de buurt.

Fronsrimpel Botox Rotterdam

Met een toxine behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. De behandeling duurt effectief enkele seconden, vaak duurt de volledige afspraak ongeveer 15 minuten.

Injectables in Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken die botulinetoxine en/of filler behandelingen uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je per locatie eenvoudig en snel een behandeling boeken. Heeft de arts veel ervaring? Van welke beroepsvereniging is zij lid? Van welk merk hyaluronzuur filler maakt die kliniek gebruikt? Ook is het eenvoudig om de fillers en Botox tarieven in Rotterdam te vergelijken via deze website.

In Rotterdam zijn fillers ongekend populair. Met name 'contour verbeterende' fillers. Dit zijn bijvoorbeeld lipfillers, maar ook fillers in de kaaklijn en in de traangoten of jukbeenderen. Modellen en celebs die het in Rotterdam goed doen zijn bijvoorbeeld Kim Kadashian, Ariana Grande en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Zij zijn rolmodellen voor Rotterdamse mannen en vrouwen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Rotterdam

Gemiddelde Botox prijs Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Rotterdam € 140,57 per behandeling. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Rotterdam op Injectablesbooking.nl

Beste arts in Rotterdam

In het centrum, Rotterdam Zuid, Rhoon, Vlaardingen en het chique Hillegersberg; je bent nooit ver bij een cosmetische kliniek vandaan. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw arts. Is de locatie hygiënisch? Wordt je vriendelijk te woord gestaan? Kloppen de tarieven wel? Maar wie is nu de beste Botox arts in Rotterdam?

Er zijn veel ervaren cosmetisch artsen gevestigd in Rotterdam. Behandelingen met injectables zijn een ervaringsvak. Een getalenteerde arts heeft minder product nodig om een optimaal resultaat te behalen dan een minder getalenteerde cosmetisch arts. De botuline toxine en fillers prijs is dan ondergeschikt, omdat de prijs lager wordt zodra er minder filler nodig is. Een cosmetisch arts KNMG is in ieder geval een garantie voor ervaring. Lees dit artikel over hoe je de beste Botox arts selecteert. 

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Injectables Rotterdam
Lipfillers Rotterdam

Traangoot filler Rotterdam

Filler behandeling Rotterdam

Profhilo Rotterdam

-----------------------

Botox afspraak maken Rotterdam

Wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend consult  voor een Botox behandeling in Rotterdam? Voer je adres in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een injectablesconsult op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Spijkenisse
Den Haag
Zoetermeer
Rijswijk
Schiedam
Dordrecht
Vlaardingen
Barendrecht

FAQ Botox Rotterdam

Wat kost botox fronsrimpel Rotterdam?

De gemiddelde prijs van één zone botox is € 133,65 in Rotterdam.

Wat is een goede cosmetische kliniek in Rotterdam?

Het is belangrijk dat je de opleiding van de arts, het aantal jaar ervaring met cosmetische behandelingen en de online reviews goed bekijkt. Vervolgens kun je een keuze maken voor een goede kliniek bij jou in de buurt.

Adres Injectablesbooking Rotterdam:

Injectablesbooking.nl Rotterdam
Weena 690
3012 CN Rotterdam

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Kliniek
Natural Beauty Kliniek

Natural Beauty Kliniek

5
Bierstraat 6, Rotterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2009
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Arts
Elly Alizadeh Fanaeilou

Drs. Elly Alizadeh Fanaeilou

Natural Beauty Kliniek (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Kliniek
Polikliniek De Blaak Rotterdam

Polikliniek De Blaak Rotterdam

3.2
Blaak 243, Rotterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
1990
Prijs botox per zone
v.a. € 159
Prijs filler per ml
v.a. € 319
Kliniek bekijken
Arts
Chris den Hengst

Drs. Chris den Hengst

Polikliniek De Blaak Rotterdam (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 159
Prijs filler per ml
v.a. € 319
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling