Fillers en Botox Zoetermeer

15-10-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In Zoetermeer zijn Botox behandelingen & filler behandelingen behoorlijk populair. In de omgeving van Zoetermeer en Nootdorp zijn ca. 40 klinieken en artsen gevestigd die injectables behandelingen aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine), fillers, Profhilo en skinbooster behandelingen

Fillers en Botox Zoetermeer

Botox Zoetermeer

Zoetermeer ligt in een drukbevolkt gebied, het is dan ook geen verassing dat er in de nabije omgeving veel artsen en klinieken zijn gevestigd die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van filler- en botulinetoxine behandelingen. Een behandeling met Botulinetoxine wordt voornamelijk ingezet tegen mimische rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Er zijn drie verschillende merken botulinetoxine in Nederland die als 'kwalitatief' worden gezien: Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture. Het is aan te raden er zeker van te zijn dat jouw arts met één van deze merken botuline toxine werkt.

Botox voorhoofd Zoetermeer

Botox voorhoofd en Botox Frons zijn de populairste botulinetoxine behandelingen. Een rimpelbehandeling met botulinetoxine is bij een gekwalificeerde en ervaren arts 12-16 weken effectief. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken voor Botox Zoetermeer met elkaar vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers en lipfillers Zoetermeer

Een filler behandeling wordt vaak ingezet om rimpels op te vullen, om verloren huidvolume te herstellen of om de gezichtscontour te verfraaien. Denk daarbij aan wallen onder de ogen, een strakke kaaklijn, rokerslijntjes of lipfillers. In Zoetermeer kun je op meerdere locaties terecht voor injectables zoals een fillerbehandeling.  Veel mensen denken dat Botox lippen een behandeling is om lippen op te vullen. Maar dat is een misverstand. Botulinetoxine wordt ingezet om dynamische rimpels uit te schakelen. Dynamische rimpels zoals voorhoofdsrimpels en fronsrimpels. 

Botox kosten Zoetermeer

De tarieven van een behandeling met botulinetoxine liggen behoorlijk uit elkaar. De duurste kliniek kost ca. € 200 per zone botulinetoxine, en de goedkoopste kliniek ongeveer € 100 per zone. Het loont dus de moeite om de klinieken te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Kliniek Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een behandellocatie voor botulinetoxine of fillers in Zoetermeer? Of wil je de tarieven vergelijkenvan bijvoorbeeld lipfillers? Zoek, vergelijk en boek een kliniek of arts op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Rijswijk
Rotterdam
Den Haag
Gouda
Alphen aan den Rijn
Leiden
Vlaardingen

Boek je injectables behandeling in Zoetermeer

Kliniek
Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Zoetermeer

5
Schoutenhoek 82, Zoetermeer (<1 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Kliniek bekijken
Kliniek
ABC Clinic Botox

ABC Clinic Zoetermeer

5
Schoutenhoek 82, Zoetermeer (<1 km)
Behandelingen per jaar
3500
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken
Arts
Dennis Goossens

Dr. Dennis Goossens

ABC Clinic Zoetermeer (<1 km) ABC Clinic Den Haag (15 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
22 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Monique Smalbraak

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling