Botox Hoorn

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Hoorn. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Hoorn (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Hoorn in de afgelopen periode
263
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoorn
€ 163,87
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoorn
26
Vergelijk klinieken in de buurt van Hoorn

De gemiddelde prijs in Hoorn voor een Botox behandeling ligt 16% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,23).

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hoorn

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Hoorn

Een behandeling met Botox in Hoorn is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hoorn. Binnen 15 km rond Hoorn zijn 14klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Hoorn, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Hoorn.

Populaire botox behandelingen in Hoorn

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Hoorn zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Hoorn

In Hoorn kost een zone Botox gemiddeld  € 163,87. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Hoorn

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Hoorn te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Hoorn.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoorn? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Hoorn

Injectablesbooking heeft alle botox klinieken in de omgeving van Hoorn in kaart gebracht. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Hoorn.

Hoorn staat bekend als een handelsstad. In de 17e eeuw zorgde de gunstige ligging aan het water ervoor dat de handelsschepen af en aan voeren. Veel van de monumentale panden in de binnenstad herinneren je aan deze belangrijke historische periode van de VOC. Naast de gezellige oude binnenstad staat Hoorn bekend om de mooie haven aan het Markermeer. Misschien is het wel dankzij de mooie authentieke staf dat de inwoners van Hoorn zo geïnteresseerd zijn in uiterlijke verzorging. In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Hoorn. Via deze website kun je de artsen en klinieken in Hoorn met elkaar vergelijken en direct een afspraak maken.

Botox Hoorn

Botox Hoorn prijzen

De Botox kosten in Hoorn variëren tussen de €110 en €210 per zone. Dat is een fors prijsverschil. Maar dit prijsverschil heeft een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. 

Filler kliniek Hoorn

Injectables is de verzamelnaam van Botox en fillers. Met Botox kun je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes voorkomen. Met een paar kleine prikjes botulinetoxine worden deze rimpels niet meer geactiveerd. Je bent dan voor 3-4 maanden van deze rimpels af. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour verbeteren. Bijvoorbeeld door je wallen of lippen op te vullen. Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling.

In Hoorn zijn verschillende klinieken gevestigd. Klinieken die niks anders doen dan injectables behandelingen, klinieken die zijn gestart als schoonheidssalon en waar af en toe een arts langs komt voor cosmetische behandelingen. En daarnaast zijn er klinieken die de oorsprong hebben in de plastische chirurgie. Waar voel jij je goed bij?

Botox Hoorn ervaringen

Lees reviews van alle klinieken in Hoorn. Bekijk wat andere consumenten vinden van de arts, de kliniek en het resultaat van de botox behandeling. Voer je locatie in en vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hoorn:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Hoorn

In Hoorn kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Hoorn. Met lipfillers kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar fillerbehandelingen van wallen onder de ogen, dit verhelpt vaak de vermoeide blik.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Afspraak maken Botox Hoorn

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Hoorn. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Hoorn toepassen!

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kliniek Hoorn

Injectables behandelingen hebben een hoog veiligheidsprofiel. Wij raden aan om voor een ervaren arts te kiezen. Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in Hoorn in haar database. Op deze website kun je alle artsen en klinieken die zich bezichhouden met injectables in Hoorn met elkaar vergelijken. Het is aanbevelenswaard om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG die lid is van de NVCG. Zoek, vergelijk en boek je volgende injectables behandeling in Hoorn.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Amstelveen
Amsterdam
Lelystad
Haarlem
Purmerend
Zaandam

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hoorn

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hoorn. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Hoorn goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Hoorn

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Hoorn. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 26 praktijken in de omgeving van Hoorn.

Lees ervaringen:

Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met vee... Toon meer »
Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met veel plezier! Toon minder »
Corinne Eckes
PrettyOne
30 maart 2022 13:01
Ik kom al een tijdje bij drs Tatjana voor frons botox tegen mijn hoofdpijn. Ze is super aardig en zeer deskundig. Zeker een aanrader!
24 november 2022 19:07
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoorn

Boek je injectables behandeling in Hoorn

Skin Solutions
4.9
Skin Solutions
Hoorn, Nieuwe Noord 16
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Dokter Poelma Kliniek
5
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Fem for Fem Hoorn
Fem for Fem Hoorn
Hoorn, Visserseiland 216
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn
Hoorn, Wilhelminalaan 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Hoorn

Wat zijn de kosten van Botox in Hoorn?

De prijs van een zone Botox in Hoorn is gemiddeld € 163,87. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hoorn.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoorn?

In de omgeving van Hoorn zijn 14 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hoorn en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hoorn op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties