Botox Hoorn

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op Injectablesbooking kun je eenvoudig Botox behandelingen vergelijken in Hoorn. Lees informatie over de behandeling en vergelijk alle klinieken in de omgeving van Hoorn.

Aantal afspraken in Hoorn in de afgelopen periode
611
Laagste prijs per zone Botox in Hoorn
€ 125,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoorn
€ 162,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoorn
25
Vergelijk prijzen in de buurt van Hoorn

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Hoorn is gemiddeld € 162,50 per zone. Dit is 13%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 143,64) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Hoorn

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Word de beste versie van jezelf, stijlvol en authentiek.
Profhilo (2 ML)
Onlangs 6x geboekt
Skin Solutions
Skin Solutions
Hoorn, Nieuwe Noord 16
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Cosmooi Hoorn
Cosmooi Hoorn
Hoorn, Maelsonstraat 26
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dokter Poelma Kliniek
Dokter Poelma Kliniek
Hoorn, Achter de Vest 56
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Schoonheidssalon Angelique
Schoonheidssalon Angelique
Hoorn, Gravenstraat 30
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Missiehuis Kliniek Hoorn
Missiehuis Kliniek Hoorn
Hoorn, Blauwe Berg 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Sanaderm
Sanaderm
Hoorn, Geldelozeweg 31
1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Natuurlijk Jong!
Natuurlijk Jong!
Hoorn, Nieuwe Steen 52
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Botox reviews Hoorn

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Hoorn.

Bekijk reviews

Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden! (Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet) Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor... Toon meer »
Gister voor Botox frons en RRS eyes geweest, en weer supertevreden!
(Heb ook lipfillers die erg natuurlijk en mooi zijn bij haar laten doen vorig jaar maar dat zit nog supergoed dus hoeft voorlopig niet)

Dokter Poelma is geduldig, luistert heel goed naar wat je wilt, gaat voor een natuurlijke look en verteld het je ook gewoon als iets niet zo geschikt voor je is.

Ik kom nu bijna 2 jaar bij haar en kan iedereen aanraden om bij haar voor fillers en botox te gaan, daarvoor wel eens elders geweest maar vaak niet naar tevredenheid en voor een hoop geld en erg pijnlijk!

Zij hanteerd een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Dikke aanrader dus! Toon minder »
Linda Van Diepen
Dokter Poelma Kliniek
31 mei 2023 09:09
Ik heb botox op twee zones laten doen. Erg tevreden.
Fleur Admiraal
Dokter Poelma Kliniek
21 oktober 2023 19:07
Ik kom 2x per jaar bij Christa. Er wordt rustig bekeken wat er gedaan moet worden. Elke keer weer stelt ze je enorm gerust en verteld ook wanneer je een prikje kunt verwachten. Wat fijn is om dan extra op m'n ademhaling te focussen.
Rimpels weer wat vervaagd dmv botox en bovenlip rimpels geïnjecteerd met filters.
Tot over een half jaar!
Silvana Pleijster Lelijveld
ZuiderC Kliniek
14 juli 2023 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Hoorn

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoorn? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Hoorn

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Hoorn. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 12 klinieken binnen 15 km van Hoorn. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 125,00
2 zones€ 225,00
3 zones€ 300,00
Fronsrimpels1 zone€ 125,00
Kraaienpootjes1 zone€ 125,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 125,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 79,97
Baby Botox0,5 zone€ 79,97
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 140,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Hoorn kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Hoorn.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox specialist Hoorn

In de omgeving van Hoorn werken 13 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Hoorn

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Hoorn is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Hoorn

In de omgeving van Hoorn zijn 25 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Hoorn is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Hoorn zijn 12klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Hoorn

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Hoorn zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Hoorn v.a € 125,00

In Hoorn kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 162,50. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 125,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Hoorn

De laagste prijs per zone Botox in Hoorn is momenteel € 125,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Hoorn te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Hoorn.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Hoorn

Injectablesbooking heeft alle botox klinieken in de omgeving van Hoorn in kaart gebracht. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Hoorn.

Hoorn staat bekend als een handelsstad. In de 17e eeuw zorgde de gunstige ligging aan het water ervoor dat de handelsschepen af en aan voeren. Veel van de monumentale panden in de binnenstad herinneren je aan deze belangrijke historische periode van de VOC. Naast de gezellige oude binnenstad staat Hoorn bekend om de mooie haven aan het Markermeer. Misschien is het wel dankzij de mooie authentieke staf dat de inwoners van Hoorn zo geïnteresseerd zijn in uiterlijke verzorging. In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Hoorn. Via deze website kun je de artsen en klinieken in Hoorn met elkaar vergelijken en direct een afspraak maken.

Botox Hoorn

Botox Hoorn prijzen

De Botox kosten in Hoorn variëren tussen de €110 en €210 per zone. Dat is een fors prijsverschil. Maar dit prijsverschil heeft een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. 

Filler kliniek Hoorn

Injectables is de verzamelnaam van Botox en fillers. Met Botox kun je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes voorkomen. Met een paar kleine prikjes botulinetoxine worden deze rimpels niet meer geactiveerd. Je bent dan voor 3-4 maanden van deze rimpels af. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour verbeteren. Bijvoorbeeld door je wallen of lippen op te vullen. Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling.

In Hoorn zijn verschillende klinieken gevestigd. Klinieken die niks anders doen dan injectables behandelingen, klinieken die zijn gestart als schoonheidssalon en waar af en toe een arts langs komt voor cosmetische behandelingen. En daarnaast zijn er klinieken die de oorsprong hebben in de plastische chirurgie. Waar voel jij je goed bij?

Botox Hoorn ervaringen

Lees reviews van alle klinieken in Hoorn. Bekijk wat andere consumenten vinden van de arts, de kliniek en het resultaat van de botox behandeling. Voer je locatie in en vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hoorn:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Hoorn

In Hoorn kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Hoorn. Met lipfillers kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar fillerbehandelingen van wallen onder de ogen, dit verhelpt vaak de vermoeide blik.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Afspraak maken Botox Hoorn

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Hoorn. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Hoorn toepassen!

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kliniek Hoorn

Injectables behandelingen hebben een hoog veiligheidsprofiel. Wij raden aan om voor een ervaren arts te kiezen. Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in Hoorn in haar database. Op deze website kun je alle artsen en klinieken die zich bezichhouden met injectables in Hoorn met elkaar vergelijken. Het is aanbevelenswaard om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG die lid is van de NVCG. Zoek, vergelijk en boek je volgende injectables behandeling in Hoorn.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Amstelveen
Amsterdam
Lelystad
Haarlem
Purmerend
Zaandam

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Hoorn

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Hoorn. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Hoorn waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Hoorn Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Hoorn, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Veelgestelde vragen in Hoorn

Wat kost een behandeling met Botox in Hoorn?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Hoorn?

Wat is Botox precies?

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Zijn er nadelen aan Botox?

Andere steden in de buurt