Botox Hoorn

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Hoorn. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Hoorn (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Hoorn in de afgelopen periode
134
Gemiddelde prijs per zone Botox in Hoorn
€ 163,87
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Hoorn
25
Bekijk klinieken in de buurt van Hoorn

De gemiddelde prijs in Hoorn voor een Botox behandeling ligt 17% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Fronsrimpel behandeling in Hoorn

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Hoorn kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Hoorn

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox klinieken in Hoorn

Een behandeling met Botox in Hoorn is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Hoorn. Binnen 15 km rond Hoorn zijn 14klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Hoorn. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Hoorn?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Hoorn? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Hoorn

Injectablesbooking heeft alle botox klinieken in de omgeving van Hoorn in kaart gebracht. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in Hoorn.

Hoorn staat bekend als een handelsstad. In de 17e eeuw zorgde de gunstige ligging aan het water ervoor dat de handelsschepen af en aan voeren. Veel van de monumentale panden in de binnenstad herinneren je aan deze belangrijke historische periode van de VOC. Naast de gezellige oude binnenstad staat Hoorn bekend om de mooie haven aan het Markermeer. Misschien is het wel dankzij de mooie authentieke staf dat de inwoners van Hoorn zo geïnteresseerd zijn in uiterlijke verzorging. In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Hoorn. Via deze website kun je de artsen en klinieken in Hoorn met elkaar vergelijken en direct een afspraak maken.

Botox Hoorn

Botox Hoorn prijzen

De Botox kosten in Hoorn variëren tussen de €110 en €210 per zone. Dat is een fors prijsverschil. Maar dit prijsverschil heeft een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. 

Filler kliniek Hoorn

Injectables is de verzamelnaam van Botox en fillers. Met Botox kun je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes voorkomen. Met een paar kleine prikjes botulinetoxine worden deze rimpels niet meer geactiveerd. Je bent dan voor 3-4 maanden van deze rimpels af. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour verbeteren. Bijvoorbeeld door je wallen of lippen op te vullen. Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling.

In Hoorn zijn verschillende klinieken gevestigd. Klinieken die niks anders doen dan injectables behandelingen, klinieken die zijn gestart als schoonheidssalon en waar af en toe een arts langs komt voor cosmetische behandelingen. En daarnaast zijn er klinieken die de oorsprong hebben in de plastische chirurgie. Waar voel jij je goed bij?

Botox Hoorn ervaringen

Lees reviews van alle klinieken in Hoorn. Bekijk wat andere consumenten vinden van de arts, de kliniek en het resultaat van de botox behandeling. Voer je locatie in en vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Hoorn:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Hoorn

In Hoorn kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lipfillers zijn dan ook een populaire behandeling in Hoorn. Met lipfillers kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar fillerbehandelingen van wallen onder de ogen, dit verhelpt vaak de vermoeide blik.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Afspraak maken Botox Hoorn

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de klinieken in Hoorn. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die Botox behandelingen in Hoorn toepassen!

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kliniek Hoorn

Injectables behandelingen hebben een hoog veiligheidsprofiel. Wij raden aan om voor een ervaren arts te kiezen. Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in Hoorn in haar database. Op deze website kun je alle artsen en klinieken die zich bezichhouden met injectables in Hoorn met elkaar vergelijken. Het is aanbevelenswaard om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG die lid is van de NVCG. Zoek, vergelijk en boek je volgende injectables behandeling in Hoorn.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Amstelveen
Amsterdam
Lelystad
Haarlem
Purmerend
Zaandam

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 4 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Hoorn

Dit zijn 4 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Hoorn. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Hoorn

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Hoorn die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Hoorn

Kliniek
Skin Solutions

Skin Solutions

5
Nieuwe Noord 16, Hoorn (<1 km)
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Ashwyn Schotborg

Drs. Ashwyn Schotborg

Skin Solutions (<1 km) Beau-Ten Haarlem (40 km) Kliniek Groene Hart (74 km) Artz Medical (87 km)
+ 1 meer
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 110
Prijs filler per ml
v.a. € 269
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Dokter Poelma Kliniek

Dokter Poelma Kliniek

5
Achter de Vest 56, Hoorn (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Marieke Poelma

Drs. Marieke Poelma

Dokter Poelma Kliniek (<1 km) Heike Schicketanz Beauty & Wellness Hoorn (1 km)
Functie
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 300
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Hoorn

Wat zijn de kosten van Botox in Hoorn?

De prijs van een zone Botox in Hoorn is gemiddeld € 163,87. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Hoorn.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Hoorn?

In de omgeving van Hoorn zijn 14 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Hoorn en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Hoorn op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Hoorn?

Kies de beste Botox arts in Hoorn op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Hoorn te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!