Botox Schiedam

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Schiedam. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Schiedam in de afgelopen periode
1.738
Gemiddelde prijs per zone Botox in Schiedam
€ 145,58
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schiedam
296
Bekijk klinieken in Schiedam

De gemiddelde prijs in Schiedam voor een Botox behandeling per zone ligt 6% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Schiedam

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Schiedam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Schiedam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek

Leeuwenhoekweg 4, Bergschenhoek
4.7
Behandelingen per jaar
10000
Kliniek opgericht
2011

Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand

Kliniek
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6

Huid & Laser kliniek Delft

Estland , Delft
4.6
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2017

Voor ons team sta jij altijd centraal

Kliniek
Filler Cottage Rotterdam
KIRSTEN EN AYLEEN

Filler Cottage Rotterdam

Heemraadssingel 137, Rotterdam
4.8
Behandelingen per jaar
7500
Kliniek opgericht
2016

Spannend he zo'n eerste botox of filler behandeling?

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Schiedam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Schiedam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Schiedam

Een behandeling met Botox in Schiedam is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Schiedam. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Schiedam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Schiedam?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Schiedam

In een straal van 15 kilometers rondom Schiedam zijn meer dan 200 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Dat zijn er ontzettend veel! Dit komt natuurlijk doordat Schiedam in de buurt van Rotterdam ligt. Maar het zegt ook iets over de populariteit van botulinetoxine. Alle reden dus om artsen en klinieken goed met elkaar te vergelijken! Botox is een merk botulinetoxine. Een beetje vergelijkbaar met Maxi-Cosi, ook een merknaam die wordt gebruikt om een hele categorie te duiden. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Schiedam? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Schiedam.

Botox Schiedam

Botox Schiedam prijs

Het gebruik van botulinetoxine heeft vaak een praktische reden. Bijvoorbeeld als je altijd boos kijkt door je fronsrimpel of wanneer je hoofdpijn krijgt van het omhoog trekken van je wenkbrauwen. Een behandeling is 3-4 maanden effectief. Daarna zijn de receptoren hersteld en zullen je rimpels weer verschijnen. Botulinetoxine wordt al meer dan 30 jaar in veel hogere dosering voornamelijk in de medische wereld gebruikt tegen neurologische of urologische aandoeningen. Na een Botox behandeling heb je ook een ontspannen voorhoofd, dat is een prettige bijkomstigheid. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Kliniek Schiedam 

Botulinetoxine is in 1989 goedgekeurd als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor iedere keer moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds eind jaren ‘90 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. Botulinetoxine is in Schiedam erg populair omdat de meeste inwoners waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Zij willen er kennelijk graag goed uitzien!

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in de buurt van Schiedam:
Ceulen kliniek Schiedam
Skinvision Sunderman
BeautyFillers (Hoogvliet)
Beauty Skincare Schiedam

Of vul je adres in en vindt een kliniek bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Schiedam

Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Een behandeling heeft een tijdelijk effect van gemiddeld 6-12 maanden. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Schiedam. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

Filler kliniek Schiedam

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de filler klinieken in Schiedam. Ook filler behandelingen zijn mateloos populair. Met fillers kunnen rimpels worden opgevuld of gezichtscontour worden verbetert. Denk bijvoorbeeld aan lippen opvullen. De populairste botulinetoxine indicaties zijn de behandeling van de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die in Schiedam Botox toepassen!

Botox kosten Schiedam 

De Botox kosten Schiedam variëren tussen de € 90 en € 200. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft vaak een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Zoek en vergelijk alle cosmetisch artsen en klinieken via de zoekbalk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Schiedam

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Schiedam:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Schiedam berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Schiedam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Schiedam die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Schiedam

Kliniek
Beauty Skincare Schiedam

Beauty Skincare Schiedam

4.8
Rubensplein 8B, Schiedam (1 km)
Kliniek opgericht
2012
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Skinvision Sunderman

Skinvision Sunderman

4.8
Groenelaan 111, Schiedam (2 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Babak Mahdavian Delavary

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Skinvision Sunderman (2 km) Skintastics (7 km) De Knapste (12 km) Clinic63 Den Haag (19 km)
+ 11 meer
Functies
Arts lid van NVCG
Arts
Ervaring
13 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 225
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Gabriel Siquier Dameto

Dr. Gabriel Siquier Dameto

Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor (2 km) Mooi Zo! (30 km) Marebrug Cosmetische Kliniek (48 km) Dameto Clinics International (53 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1100
Ervaring
10 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 550
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Schiedam

Wat kost een behandeling met Botox in Schiedam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Schiedam € 145,58. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Schiedam?

In Schiedam zijn 296 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Schiedam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Schiedam?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Schiedam vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Schiedam en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.