Botox Schiedam

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Schiedam. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Schiedam (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Schiedam in de afgelopen periode
2.657
Gemiddelde prijs per zone Botox in Schiedam
€ 126,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schiedam
301
Vind een kliniek in de buurt van Schiedam

De gemiddelde prijs in de omgeving van Schiedam voor een Botox behandeling is € 126,40 per zone. Dit is 12% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Schiedam

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Schiedamlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Schiedam

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Schiedam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Schiedam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
skin-surgery-257x100
Wordt nu
bekeken
4.8
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Filler Cottage Rotterdam
KIRSTEN EN AYLEEN
Wordt nu
bekeken
4.8
Filler Cottage Rotterdam
Rotterdam, Walenburgerweg 26A
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Spannend he zo'n eerste botox of filler behandeling?
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Dream Clinics Delft
9ADE4C68-A999-4597-8001-2FEAD77EF3FF
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetisch arts in Schiedam

In de buurt van Schiedam zijn 196 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Schiedam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Schiedam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Schiedam

In de omgeving van Schiedam zijn 301 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Schiedam is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Schiedam zijn 105klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Schiedam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Schiedam wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Schiedam. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Schiedam

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Schiedam zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Schiedam

In een straal van 15 kilometers rondom Schiedam zijn meer dan 200 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Dat zijn er ontzettend veel! Dit komt natuurlijk doordat Schiedam in de buurt van Rotterdam ligt. Maar het zegt ook iets over de populariteit van botulinetoxine. Alle reden dus om artsen en klinieken goed met elkaar te vergelijken! Botox is een merk botulinetoxine. Een beetje vergelijkbaar met Maxi-Cosi, ook een merknaam die wordt gebruikt om een hele categorie te duiden. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Schiedam? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Schiedam.

Botox Schiedam

Botox Schiedam prijs

Het gebruik van botulinetoxine heeft vaak een praktische reden. Bijvoorbeeld als je altijd boos kijkt door je fronsrimpel of wanneer je hoofdpijn krijgt van het omhoog trekken van je wenkbrauwen. Een behandeling is 3-4 maanden effectief. Daarna zijn de receptoren hersteld en zullen je rimpels weer verschijnen. Botulinetoxine wordt al meer dan 30 jaar in veel hogere dosering voornamelijk in de medische wereld gebruikt tegen neurologische of urologische aandoeningen. Na een Botox behandeling heb je ook een ontspannen voorhoofd, dat is een prettige bijkomstigheid. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Kliniek Schiedam 

Botulinetoxine is in 1989 goedgekeurd als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor iedere keer moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds eind jaren ‘90 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. Botulinetoxine is in Schiedam erg populair omdat de meeste inwoners waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Zij willen er kennelijk graag goed uitzien!

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in de buurt van Schiedam:
Ceulen kliniek Schiedam
Skinvision Sunderman
BeautyFillers (Hoogvliet)
Beauty Skincare Schiedam

Of vul je adres in en vindt een kliniek bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Schiedam

Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Een behandeling heeft een tijdelijk effect van gemiddeld 6-12 maanden. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Schiedam. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

Filler kliniek Schiedam

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de filler klinieken in Schiedam. Ook filler behandelingen zijn mateloos populair. Met fillers kunnen rimpels worden opgevuld of gezichtscontour worden verbetert. Denk bijvoorbeeld aan lippen opvullen. De populairste botulinetoxine indicaties zijn de behandeling van de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die in Schiedam Botox toepassen!

Botox kosten Schiedam 

De Botox kosten Schiedam variëren tussen de € 90 en € 200. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft vaak een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Zoek en vergelijk alle cosmetisch artsen en klinieken via de zoekbalk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Schiedam

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Schiedam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Schiedam goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Schiedam

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Schiedam. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 301 praktijken in de omgeving van Schiedam.

Lees ervaringen:

Ik zal maar de eerste zijn hoe eng ik het ook vind ! Maar de waarheid mag gezegd worden , ongeveer 2 weken voor ik 45 zou worden heb ik gemopperd dat ik totaal niet tevreden was met me look . Zo vermoeid geen uitstraling enz enz . Na een heel goed en duidelijk gesprek zijn we ervoor gegaan yes !!!! Botox bij waar ik kraaienpootjes had eyebrownlift en de ski... Toon meer »
Ik zal maar de eerste zijn hoe eng ik het ook vind ! Maar de waarheid mag gezegd worden , ongeveer 2 weken voor ik 45 zou worden heb ik gemopperd dat ik totaal niet tevreden was met me look . Zo vermoeid geen uitstraling enz enz . Na een heel goed en duidelijk gesprek zijn we ervoor gegaan yes !!!! Botox bij waar ik kraaienpootjes had eyebrownlift en de skinbooster TOP 👍🏼 Toon minder »
hanafrancoise hana
Yavuz CC
26 januari 2019 04:04
Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Complimenten!! Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is! Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden. Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons me... Toon meer »
Complimenten!!
Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is!
Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden.
Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons met beide benen op de grond. Een vriendin kwam uit op Botox, ik op fillers en de laatste op een combi van beiden.
Nu, wat weken verder, zijn we gedrieën zeer tevreden met zowel het advies, de behandeling als het resultaat!
(Vrouw, 56 jaar, Breda) Toon minder »
May “Mo”
DermaKliniek Rotterdam
11 augustus 2022 08:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Schiedam

Boek je injectables behandeling in Schiedam

Beauty Skincare Schiedam
4.7
Beauty Skincare Schiedam
Schiedam, Rubensplein 8B
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Skinvision Sunderman
4.9
Skinvision Sunderman
Schiedam, Groenelaan 111
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
4.7
Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
Vlaardingen, Van Hogendorplaan 3A
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Centifolia Beautysalon & Huidkliniek
4.9
Centifolia Beautysalon & Huidkliniek
Rotterdam, Burgemeester Baumannlaan 90A
3 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Schiedam

Wat kost een behandeling met Botox in Schiedam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Schiedam € 126,40. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Schiedam?

Binnen 15 kilometer van Schiedam zijn 105 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Schiedam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Schiedam?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Schiedam vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Schiedam en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!