Botox Schiedam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ontdek Botox klinieken in Schiedam, lees consumenten reviews, vergelijk prijzen en bekijk voor/na foto's op Injectablesbooking.

Aantal afspraken in Schiedam in de afgelopen periode
7.611
Laagste prijs per zone Botox in Schiedam
€ 75,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Schiedam
€ 128,46
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Schiedam
373
Vergelijk prijzen in de buurt van Schiedam

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Schiedam is gemiddeld € 128,46 per zone. Dit is 11% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,03) Botox prijs.

Boek je injectables behandeling in Schiedam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Natural Beauty Kliniek
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
7 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
10 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 20x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
MH Kliniek Rijswijk
MH Kliniek Rijswijk
Rijswijk, Broekmolenweg 20
12 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Karel Doormanstraat 326
6 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Mooi & natuurlijk ouder worden
BeloteroProfhilo
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Noveve Aesthetics
Noveve Aesthetics
Bleiswijk, Hoekeindseweg 163
12 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
"Life won't sparkle unless you do"
ProfhiloSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 15x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Schiedam
Liquid Beauty Schiedam
Schiedam, Gerrit Verboonstraat 10
1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Onlangs 13x geboekt
Skinvision Sunderman
Skinvision Sunderman
Schiedam, Groenelaan 111
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
Vlaardingen, Van Hogendorplaan 3A
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Botox reviews Schiedam

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Schiedam. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 373 praktijken in de omgeving van Schiedam.

Lees ervaringen:

Ik zal maar de eerste zijn hoe eng ik het ook vind ! Maar de waarheid mag gezegd worden , ongeveer 2 weken voor ik 45 zou worden heb ik gemopperd dat ik totaal niet tevreden was met me look . Zo vermoeid geen uitstraling enz enz . Na een heel goed en duidelijk gesprek zijn we ervoor gegaan yes !!!! Botox bij waar ik kraaienpootjes had eyebrownlift en de ski... Toon meer »
Ik zal maar de eerste zijn hoe eng ik het ook vind ! Maar de waarheid mag gezegd worden , ongeveer 2 weken voor ik 45 zou worden heb ik gemopperd dat ik totaal niet tevreden was met me look . Zo vermoeid geen uitstraling enz enz . Na een heel goed en duidelijk gesprek zijn we ervoor gegaan yes !!!! Botox bij waar ik kraaienpootjes had eyebrownlift en de skinbooster TOP 👍🏼 Toon minder »
hanafrancoise hana
Yavuz CC
26 januari 2019 04:04
Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Weet super fijn geholpen. Ik kom hier al jaren voor botox en nu ook een keer filters geprobeerd. Altijd persoonlijk contact. Online reserveren. En als er iets is kan je altijd terug voor een controle. Zo nu ook even gedaan waarbij ze je altijd serieus nemen en goed naar je luisteren maar ook een eerlijk advies geven.
Josefien Dusseljee
BeautyFillers
18 juni 2024 11:11
Complimenten!! Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is! Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden. Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons me... Toon meer »
Complimenten!!
Eindelijk een kliniek die serieus beoordeeld dat wat je wilt, ook echt goed voor je is/ nodig is!
Na eerst zelf naar Derma Kliniek te zijn gegaan om wat verouderingslijntjes te verzachten, samen met 2 vriendinnen opnieuw richting Rotterdam gereden.
Allerlei wilde plannen spookten door ons hoofd, maar het gedegen advies van de arts zette ons met beide benen op de grond. Een vriendin kwam uit op Botox, ik op fillers en de laatste op een combi van beiden.
Nu, wat weken verder, zijn we gedrieën zeer tevreden met zowel het advies, de behandeling als het resultaat!
(Vrouw, 56 jaar, Breda) Toon minder »
May “Mo”
11 augustus 2022 08:08
Zeer tevreden geweest over mijn botox behandeling! 3 maanden voorbij al en zit nog steeds strak! Super goeie kliniek en heel vriendelijk!
Berrin Dogansoy
28 februari 2023 21:09
Ik had al jaren knars problemen. Tandarts Nebie heeft me een voorstel gedaan voor botox. Dankzij haar ben ik van het knarsen af. Ik bedank tandarts Nebie en haar team hiervoor!
6 maart 2018 15:03
Maria van Dr. beauty is echt een toppertje! Ik heb verschillende Botox en filler behandelingen bij haar ondergaan en ik ben nooit eerder zo tevreden geweest!!! Ze luistert naar je wensen, denkt mee, geeft eerlijk advies en werkt super hygiënisch en uiterst professioneel! Ik ben nieuwe vaste klant.
23 april 2024 10:10
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk... Toon meer »
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk een vertrouwd gevoel. Na de behandeling duurt het ongeveer 2 weken voordat het “ ingewerkt” is. Afgelopen maandag ben ik na 5 maanden terug geweest voor mijn 2e behandeling want mijn migraine aanvallen en de dagelijkse hoofdpijn zijn voor 80% gewoon WEG! Ik ben zo ontzettend blij!

Bedankt Kirsten! Ik heb mijn leven weer een beetje terug, eentje zonder constante hoofdpijn. :) Toon minder »
8 december 2021 18:06
Ik ben onlangs langs geweest voor Botox in me frons. Ik kon na 3/4 weken nog iets fronsen, dus contact opgenomen. Ik kon dezelfde week langs komen voor controle en is het bijgewerkt. Ben zeer tevreden en ik ga zeker terug komen.
7 december 2021 19:07
Ik kom al heel wat jaartjes bij Imme. In het begin voor fillers in de diepe littekens van mijn wenkbrauw lift dat bij een andere kliniek gedaan was. De littekens zijn nu dankzij haar bijna onzichtbaar. Later een heerlijk opfris beurt voor de kraaienpootjes en frons. Dit heel subtiel en met veel aandacht voor je persoonlijke wensen. Ik vind het een prettig id... Toon meer »
Ik kom al heel wat jaartjes bij Imme. In het begin voor fillers in de diepe littekens van mijn wenkbrauw lift dat bij een andere kliniek gedaan was. De littekens zijn nu dankzij haar bijna onzichtbaar. Later een heerlijk opfris beurt voor de kraaienpootjes en frons. Dit heel subtiel en met veel aandacht voor je persoonlijke wensen. Ik vind het een prettig idee dat zij een achtergrond heeft als arts. Dat gaf voor mij het vertrouwen om botox te laten zetten. Je bouwt in de tijd toch een fijne band en ze weet precies wat je wel en niet wil. Toon minder »
18 juni 2024 21:09
Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
13 juli 2022 13:01
Dokter Irene is een vriendelijke en zeer deskundige arts. Ze neemt de tijd om goed naar je wensen te luisteren en geeft daarop professioneel en passend advies en stelt je ook zeer op je gemak. De Botox behandeling zelf ging heel snel en vrijwel pijnloos. Ik ben eerder bij andere klinieken geweest, maar nog nooit eerder zo een goede arts meegemaakt, moet i... Toon meer »
Dokter Irene is een vriendelijke en zeer deskundige arts.

Ze neemt de tijd om goed naar je wensen te luisteren en geeft daarop professioneel en passend advies en stelt je ook zeer op je gemak.

De Botox behandeling zelf ging heel snel en vrijwel pijnloos.

Ik ben eerder bij andere klinieken geweest, maar nog nooit eerder zo een goede arts meegemaakt, moet ik zeggen.

Dokter Irene is voor mij de beste arts en blijf graag nog bij haar terugkomen! Toon minder »
13 april 2023 13:01
Bekijk meer Botox ervaringen in Schiedam

Belangrijke informatie

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Schiedam? Lees verder in onze kennisbank:

Vergelijk Botox prijzen 2024 in Schiedam

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste Botox prijzen in de buurt van Schiedam. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 136 klinieken binnen 15 km van Schiedam. Wil je eerst meer informatie? Een eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 75,00
2 zones€ 100,00
3 zones€ 179,00
Fronsrimpels1 zone€ 75,00
Kraaienpootjes1 zone€ 75,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 75,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 55,00
Baby Botox0,5 zone€ 55,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 250,00

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Schiedam kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Schiedam.

Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Botox arts in Schiedam

In de buurt van Schiedam zijn 237 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Schiedam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Schiedam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Schiedam

In de omgeving van Schiedam zijn 373 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Schiedam is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Schiedam zijn 136klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Schiedam

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox (Vistabel), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Schiedam zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Botox prijs in Schiedam v.a € 75,00

In Schiedam kost één zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 128,46. De laagste prijs bij een cosmetische kliniek voor één zone Botox in de buurt is € 75,00. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Schiedam

De laagste prijs per zone Botox in Schiedam is momenteel € 75,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Lees hier meer over Botox aanbiedingen. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Schiedam te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Schiedam.

Professionele cosmetische klinieken in Schiedam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Schiedam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Liquid Beauty Nootdorp
Wordt nu
bekeken
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Onlangs 19x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Gesponsord
Velthuis kliniek Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Velthuis kliniek Rotterdam
Wordt nu
bekeken
Velthuis kliniek Rotterdam
Rotterdam, K.P. van der Mandelelaan 10
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Voor een natuurlijk resultaat, vertrouw je op Velthuis!
Onlangs 21x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Gesponsord
Dokter Irene - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dokter Irene
Wordt nu
bekeken
Dokter Irene
Delft, Taj Mahalplaats 23
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 300,10
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
𝐖𝐞𝐥𝐤𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐃𝐨𝐤𝐭𝐞𝐫 𝐈𝐫𝐞𝐧𝐞
Onlangs 8x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Schiedam

In een straal van 15 kilometers rondom Schiedam zijn meer dan 200 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Dat zijn er ontzettend veel! Dit komt natuurlijk doordat Schiedam in de buurt van Rotterdam ligt. Maar het zegt ook iets over de populariteit van botulinetoxine. Alle reden dus om artsen en klinieken goed met elkaar te vergelijken! Botox is een merk botulinetoxine. Een beetje vergelijkbaar met Maxi-Cosi, ook een merknaam die wordt gebruikt om een hele categorie te duiden. Waarom zijn cosmetische behandelingen populair in Schiedam? Hoe vind je de beste kliniek? In dit artikel lees je alle relevante informatie over Botox Schiedam.

Botox Schiedam

Botox Schiedam prijs

Het gebruik van botulinetoxine heeft vaak een praktische reden. Bijvoorbeeld als je altijd boos kijkt door je fronsrimpel of wanneer je hoofdpijn krijgt van het omhoog trekken van je wenkbrauwen. Een behandeling is 3-4 maanden effectief. Daarna zijn de receptoren hersteld en zullen je rimpels weer verschijnen. Botulinetoxine wordt al meer dan 30 jaar in veel hogere dosering voornamelijk in de medische wereld gebruikt tegen neurologische of urologische aandoeningen. Na een Botox behandeling heb je ook een ontspannen voorhoofd, dat is een prettige bijkomstigheid. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Kliniek Schiedam 

Botulinetoxine is in 1989 goedgekeurd als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor iedere keer moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds eind jaren ‘90 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. Botulinetoxine is in Schiedam erg populair omdat de meeste inwoners waarde hechten aan uiterlijke verzorging. Zij willen er kennelijk graag goed uitzien!

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in de buurt van Schiedam:
Ceulen kliniek Schiedam
Skinvision Sunderman
BeautyFillers (Hoogvliet)
Beauty Skincare Schiedam

Of vul je adres in en vindt een kliniek bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Schiedam

Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Lipfillers worden al meer dan 20 jaar als cosmetische behandeling uitgevoerd. Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Een behandeling heeft een tijdelijk effect van gemiddeld 6-12 maanden. Er zijn een aantal ervaren en vaardige cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Schiedam. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

Filler kliniek Schiedam

Via Injectablesbooking.nl kun je een vrijblijvend consult plannen bij één van de filler klinieken in Schiedam. Ook filler behandelingen zijn mateloos populair. Met fillers kunnen rimpels worden opgevuld of gezichtscontour worden verbetert. Denk bijvoorbeeld aan lippen opvullen. De populairste botulinetoxine indicaties zijn de behandeling van de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Het is belangrijk dat jij na dat consult een goed gevoel hebt bij de kliniek en arts. Vul je adres in en vergelijk alle klinieken en artsen die in Schiedam Botox toepassen!

Botox kosten Schiedam 

De Botox kosten Schiedam variëren tussen de € 90 en € 200. Hier zit een prijsverschil in, dit heeft vaak een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Zoek en vergelijk alle cosmetisch artsen en klinieken via de zoekbalk.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Schiedam

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Schiedam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Schiedam goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Schiedam

Wat kost een behandeling met Botox in Schiedam?

Wat is de beste cosmetische kliniek in Schiedam?

Wat is Botox precies?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?