Botox Zaandam

01-03-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vanuit Zaandam zijn er binnen 15 kilometer meer dan 250 artsen en klinieken die Botox behandelingen uitvoeren. Dat komt natuurlijk doordat Zaandam in de buurt van Amsterdam ligt. Maar het zegt ook iets over de populariteit van botulinetoxine. Botox is namelijk een merk botulinetoxine, wat door veel mensen wordt verward met een categorie. Een beetje vergelijkbaar met Maxi-Cosi, ook een merknaam die wordt gebruikt om een hele categorie te duiden. Botulinetoxine wordt voornamelijk toegepast als cosmetische rimpelbehandeling. Lees in dit artikel alles over Botox Zaandam inclusief tips voor een behandeling en hoe een professionele kliniek te vinden bij jou in de buurt.

Botox Zaandam

Botox behandeling Zaandam

Botulinetoxine wordt al meer dan 40 jaar toegepast in de medische wereld. Het is één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. De conclusie is toch wel dat bij professionele en deskundige toepassing door gekwalificeerde artsen botulinetoxine als zeer veilig wordt gezien. Bespreek voor- en nadelen altijd met de behandelend arts voor een behandeling. Botulinetoxine wordt cosmetisch voornamelijk toegepast als behandeling tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd rimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de rimpels tijdelijk niet aangespannen kunnen worden. Een behandeling is ca. 12-16 weken effectief.

Injectables Zaandam

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische injecteerbare stoffen zoals botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Fillers worden door cosmetisch artsen toegepast als cosmetische behandeling tegen volume verlies of ter verfraaiing. Bij het ouder worden verliest de huid volume. Daardoor ontstaan rimpels, groeven en schaduw, waardoor je er ouder uit gaat zien. Een fillerbehandeling toegepast als behandeling tegen wallen onder de ogen, voor een strakke kaaklijn, tegen rimpeltjes op de bovenlip en tegen marionetlijnen. Ook lipfillers Zaandam zijn populair. Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Lip fillers Zaandam

Lip fillers is een andere populaire cosmetische behandeling. Met fillers kunnen de lippen worden opgevuld. Een behandeling met lipfillers is gemiddeld 6-12 maanden efectief.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen Zaandam

Botulinetoxine wordt naast de omschreven dynamische rimpels, ook toegepast voor meerdere cosmetische doeleinden. Bijvoorbeeld een wenkbrauwlift, de lipflip (waarbij de bovenlip tijdelijk iets kantelt zodat deze voller lijkt), een tandvleesglimlach, hangende mondhoeken en tegen zweet oksels. Bij alle behandelingen zorgt de botulinetoxine er voor dat overmatig gespannen spiertjes tijdelijk worden ontspannen. Botox lippen bestaan niet. Botulinetoxine is namelijk geen huidvuller, het is een medicijn.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Kliniek Zaandam 

Kliniek Zaandam? Dan hoef je niet zo ver te zoeken. In een straal van 15 kilometer om Zaandam zijn meer dan 250 artsen en klinieken gevestigd die zich bezighouden met injectables. Kies voor de beste kliniek door artsen en klinieken te vergelijken op ervaring, kwaliteit en reputatie.
Gerenommeerde klinieken Zaandam:
Cotton Spa Zaandam
Saen Kliniek
Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek

Botox Zaandam kosten

De prijs van een botulinetoxine behandeling ligt ver uit elkaar bij de diverse klinieken in Nederland. De prijs van een zone botulinetoxine varieert tussen de ca. € 90 en € 225 bij de cosmetische klinieken. Het loont dus de moeite om botulinetoxine prijzen te vergelijken. Injectablesbooking.nl heeft alle klinieken en artsen in haar database en je kunt direct een afspraak maken bij een kliniek naar keuze. Toch is het raadzaam om niet zomaar voor de goedkoopste kliniek te kiezen. De opleiding van een arts, de ervaring van een arts en de reputatie van arts en kliniek geven ook enige garantie voor een succesvolle behandeling. 

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Almere
Haarlem
Purmerend

Boek je injectables behandeling in Zaandam

Kliniek
Dokter Andre van Loenen Zaandam

Dokter Andre van Loenen Zaandam

4.7
Dokter C.W.H. van Raaltenpark 3, Zaandam (<1 km)
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
André van Loenen
Kliniek
BUstaand
Belotero logo

Body Unlimited Zaandam

4.7
Paltrokstraat 16, Zaandam (1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling