Waarom is De Gezichtskliniek zo aantrekkelijk voor haar klanten? | Interview Dr. Wouter Tromp

Wouter Tromp
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Wouter Tromp

De Gezichtskliniek bestaat in 2024 vijf jaar. En in februari opent de kliniek haar 4e locatie, in Eindhoven. Genoeg redenen voor een feestjaar! Dokter Wouter Tromp is eigenaar en medisch directeur en runt De Gezichtskliniek samen met zijn vrouw Shawna Beaudet. Samen hebben ze zoontje George. Wouter en Shawna vormen het perfecte team. Inmiddels hebben ze De Gezichtskliniek ontwikkeld tot één van de meest succesvolle cosmetische klinieken van Nederland.

De grote vraag is natuurlijk: Wat maakt De Gezichtskliniek zo aantrekkelijk voor haar klanten?

Gezichtskliniek

Medisch directeur Wouter Tromp (links) samen met redacteur Lex van Vliet.

De Gezichtskliniek is als cosmetische kliniek toonaangevend in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wat onderscheidt De Gezichtskliniek van andere klinieken?  

Wij zijn duidelijk en toegankelijk. Wij proberen onze cliënten in al onze communicatie te begeleiden naar de beste cosmetische behandeling. Consulten zijn bij De Gezichtskliniek gratis en zeer uitgebreid. Het afstemmen van de verwachting en het gewenste resultaat is een belangrijk onderdeel van onze praktijkvoering. Ook als iemand nog twijfelt dan adviseren wij om lekker naar huis te gaan en terug te komen als hij/zij het zeker weet.

Wij zijn in principe 24 uur per dag bereikbaar per e-mail en Whatsapp.

Jij bent medisch directeur. Hoe houd je het niveau van de behandelingen hoog?

Onze hygiëne- en infectiepreventie protocollen zijn misschien wel het strengst van Nederland. Voor artsen hebben wij onze eigen academy. In die academy is veel aandacht voor anatomie en behandeltechniek. De Gezichtskliniek academy is ook voor ervaren artsen, op deze manier delen wij doorlopend kennis en inzichten. Als artsenteam houden we nauw contact met elkaar.

Wij zijn ook selectief in het aannemen van artsen. Een arts moet wel echt de gewenste skills hebben.

Waarom ben je ooit Cosmetisch Arts geworden?

Ik ben opgeleid tot interventie radioloog. Ik vind geneeskunde heel interessant en heb in het ziekenhuis veel vaardigheden opgedaan, maar als cosmetisch arts kan ik echt mijn ei kwijt. Ik houd van de fijne motoriek, van subtiele verbeteringen en van contact met blije klanten.

Waarom is De Gezichtskliniek zo aantrekkelijk voor haar klanten? | Interview Dr. Wouter Tromp

Welk moment in de behandelkamer heeft op jou de meeste indruk gemaakt?

Eigenlijk heb ik elke dag indrukwekkende momenten. Ik word iedere keer rondom gelukkig als iemand straalt van een cosmetisch resultaat. Dat geeft mij zó een kick en motivatie, fantastisch!

Ik zie dan gewoon het zelfvertrouwen groeien. Moralisten die beweren dat cosmetiek er niet toe doet, houden het taboe in stand. Mensen hebben toch ook meer zelfvertrouwen gekregen toen zij 30 jaar geleden hun grijze haar zijn gaan verven? Een rimpelbehandeling doet hetzelfde met het zelfvertrouwen.

Naast ieder succesvol persoon staat een sterke partner. Dr. Wouter Tromp runt De Gezichtskliniek samen met zijn vrouw Shawna Beaudet. Shawna is geboren in Vancouver, maakte carrière in Londen en is voor de liefde naar Nederland verhuisd. In Londen maakte Shawna carrière bij vooraanstaande communicatie agency's.

Wat is de signature behandeling van De Gezichtskliniek?

Wij hebben een uniek systeem voor onze Botox behandelingen. Tijdens een eerste intake doen wij een uitgebreide analyse van de gewenste behandelzone. Wij bekijken de oppervlakte, activiteit, spierspanning, etc. Daardoor komen wij tot de gewenste priktechniek en dosering. Helemaal voor jou persoonlijk op maat gemaakt, want iedereen is anders.

Heb je iets meer eenheden Botox nodig voor een optimaal resultaat? Dan betaal je ook iets extra. Op deze manier wordt niemand té behandeld en behoud je je natuurlijke uitstraling, maar dan opgefrist. Daar bovenop hebben wij een tevredenheidsgarantie; je bent altijd welkom voor een aanvullende behandeling, zo kunnen we jouw unieke dosering finetunen.

Welke cosmetische trend gaat in 2024 booming zijn?

Een natuurlijk resultaat is de wens in 2024. Cliënten willen er fris, scherp of aantrekkelijk uitzien, maar willen niet dat de filler of Botox zichtbaar is. En dat snappen wij. Daarnaast zet de trend van Profhilo door: huidverzorging van binnenuit.

Een gezonde, mooie en verzorgde huid is de trend, en dat is eigenlijk helemaal niet gek!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hebben jullie plannen om De Gezichtskliniek ook in andere steden te vestigen?

Wij hebben een mooie primeur. In februari opent De Gezichtskliniek in Eindhoven. Dat wordt onze vierde vestiging naast Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij merken dat onze unieke begeleiding naar een optimale dosering, die is voor iedereen anders, erg veel fans heeft. Voor onze Brabantse klanten openen wij graag een vestiging in de buurt!

Wat zou je iedere consument willen adviseren die een cosmetische behandeling overweegt?

Mensen die voor de eerste keer voor informatie op consult komen die stuur ik 9 van de 10 keer naar huis om er over na te denken. Ook al zijn het relatief kleine behandelingen met tijdelijk effect, wij vinden dat je de keuze weloverwogen moet maken. Het is ook prima om ook bij een andere kliniek op visite te gaan voor informatie. Dan zie je goed waarin wij anders zijn en kun je een keuze maken voor het concept dat bij jou past.

Welke Deals heeft De Gezichtskliniek binnenkort beschikbaar?

In 2024 bestaan wij 5 jaar. Het loont daarom de moeite om onze socials in de gaten te houden voor leuke acties en aantrekkelijke deals. Er komt genoeg moois aan!

Reviews van De Gezichtskliniek

Voor de eerste keer ben ik bij De Gezichtskliniek geweest, dit was gelijk mijn eerste en beste ervaring vergeleken de andere klinieken waar ik voorheen altijd ging. Super lief ontvangen, super goed geholpen en ik raad het zeker aan! ik kom hier zeker terug, want deze kliniek is meer sterren waard dan 5! 😘
16 juni 2023 10:10
Dit was mijn eerste keer bij de gezichtskliniek in Utrecht. Ik ben geholpen door Eliza. Ik heb mijn laten behandeling aan mijn kraaienpootjes en een wenkbrauw-lift. Eliza was erg professioneel en legde alles stap voor stap uit. Eliza was ook heel begripvol, omdat ik het allemaal best spannend vond. Het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over mijn behand... Toon meer »
Dit was mijn eerste keer bij de gezichtskliniek in Utrecht.

Ik ben geholpen door Eliza. Ik heb mijn laten behandeling aan mijn kraaienpootjes en een wenkbrauw-lift.

Eliza was erg professioneel en legde alles stap voor stap uit. Eliza was ook heel begripvol, omdat ik het allemaal best spannend vond.

Het resultaat mag er zijn. Zeer tevreden over mijn behandelingen en na zorg.

Over 3,5 maand zal ik zeker teruggaan naar de gezichtskliniek. Toon minder »
25 december 2022 13:01
Gister lipfiller in mijn bovenlip laten zetten. Was eerste keer, alles werd duidelijk uitgelegd en de arts stelde mij helemaal op mijn gemak. Het resultaat was meteen zichtbaar en subtiel aanwezig waar ik heel blij mee ben en maakt in mijn gezicht een veel zachtere uitdrukking/uitstraling. Ik had een zeer dunne bovenlip tov mijn onderlip wat mij een wat stre... Toon meer »
Gister lipfiller in mijn bovenlip laten zetten. Was eerste keer, alles werd duidelijk uitgelegd en de arts stelde mij helemaal op mijn gemak. Het resultaat was meteen zichtbaar en subtiel aanwezig waar ik heel blij mee ben en maakt in mijn gezicht een veel zachtere uitdrukking/uitstraling. Ik had een zeer dunne bovenlip tov mijn onderlip wat mij een wat streng uiterlijk gaf. Ik ga zeker terug naar de Gezichtskliniek: professioneel, vakkundig, duidelijk, hygiënisch, betrouwbaar, vriendelijk, makkelijk parkeren. Top ervaring! Ik ben benieuwd naar mijn resultaat na de 2 weken van genezing. Toon minder »
25 juni 2024 13:01

Wil je een afspraak maken met De Gezichtskliniek voor een vrijblijvend consult of injectables behandeling?

Gezichtskliniek Amsterdam
Gezichtskliniek Rotterdam
Gezichtskliniek Utrecht

Met welke merken werkt De Gezichtskliniek?

Fillers: Stylage
Botulinetoxine: Bocouture
Skinbooster: Profhilo

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt