Fillers en Botox Dordrecht

21-10-2020

Ben je op zoek naar fillers en Botox Dordrecht? Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Dordrecht, ‘Dordt voor intimi’, is een gemeente met wel 120.000 inwoners. Dordrecht behoord tot de Drechtsteden, gezamenlijk goed voor meer dan 270.000 inwoners. In deze steden zijn meer dan 60 artsen en klinieken gevestigd die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Overweeg jij een Botox behandeling of behandeling met fillers in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht of omgeving? Lees deze blog en zoek, vergelijk en boek de beste kliniek of arts bij jou in de buurt!

Fillers en Botox Dordrecht

Botox en fillers in Papendrecht of Dordrecht?

Op dit moment (begin 2021) zijn er maar liefst 60 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables in een straal van 15 kilometer vanuit de Wijnstraat in Dordrecht. Je hebt in de Drechtsteden meer dan voldoende mogelijkheden om de klinieken en cosmetische artsen die cosmetische behandelingen aanbieden goed te vergelijken en een keuze te maken voor een kliniek waar jij een goed gevoel bij hebt. Veel mensen storen zich op een zeker moment aan een verouderderd uiterlijk. Fronsrimpels, rimpels rond de mond, een slechte huid; vaak biedt een rimpelbehandeling met injectables een oplossing.

Zelfs Papendrecht vestigt een grote privékliniek. MH Kliniek (voorheen De Mariannehoeve) is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van ooglid chirurgie en cosmetische behandelingen.

Botulinetoxine behandeling Dordrecht

Waar Dordrecht een prachtige binnenstad heeft, houden de inwoners kennelijk ook van uiterlijke verzorging. Wat is botulinetoxine? Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Bocouture en Azzalure. Botuline wordt als rimpelbehandeling met name toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te verwijderen. De botulinetoxine wordt geïnjecteerd met een klein prikje en werkt zeer lokaal. De botulinetoxine geeft een enzym af aan de receptor. De receptor zorgt voor connectie tussen de zenuw en het spiertje, waardoor spiercontractie wordt voorkomen. Deze receptoren heten (SNARE’s). Wanneer de zenuwen nabij je fronsrimpels een signaal krijgen om te fronsen, dan wordt het signaal niet doorgegeven aan je fronsspiertjes. Daar merk je verder niks van en is niet schadelijk.

De botulinetoxine wordt gemiddeld na 2-4 dagen na een injectie actief. Dysport heeft de snelste activatie, na gemiddeld 24 uur. Botox werkt na 72 uur en Bocouture/Xeomin gemiddeld na 96 uur. Na 7 dagen zouden alle drie de merken toxine optimaal moeten werken. Wil jij alles weten over een botulinetoxine behandeling? Klik hier!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Gewilde filler behandelingen Dordrecht

Waar een aantal jaar geleden het merendeel van de cosmetische behandelingen bestond uit botulinetoxine behandelingen, zijn momenteel fillers ongekend populair. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd in Nederland. Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht lopen op cosmetisch gebied misschien wel voor de troepen uit!

Fillers worden meestal ingezet om rimpels op te vullen, om huidvolume op te vullen of om de contour te optimaliseren. Voorbeelden van fillerbehandelingen zijn lipfillers, fillers voor neusbehandeling en tegen wallen onder de ogen.

Botox prijs Dordrecht

Het is aan te raden om goed te weten waaraan je begint. Op Injectablesbooking.nl kun je de kosten per zone botulinetoxine of ML filler in Dordrecht goed vergelijken. Toch zegt een lage prijs niet alles; Ervaren en/of getalenteerde artsen kunnen toveren met 1 milliliter, terwijl onervaren en/of minder getalenteerde artsen wel 5 ML kunnen gebruiken zonder dat je resultaat ziet.

Zoek, vergelijk en boek een cosmetische behandeling op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Schiedam
Rotterdam
Vlaardingen
Barendrecht
Breda
Gorinchem

Boek je injectables behandeling in Dordrecht

Kliniek
Beauty Injectables Clinic Dordrecht

Beauty Injectables Clinic Dordrecht

Vriesestraat 115, Dordrecht (2 km)
Kliniek opgericht
2022
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Masieh Abawi

Dr. Masieh Abawi

Beauty Injectables Clinic Dordrecht (2 km) Love for Beauty kliniek (19 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Pascal Gyselinck

Drs. Pascal Gyselinck

Glam Beauty Bar (3 km) Beautysalon La Luna (37 km) Imagine Clinic (40 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Huisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 109
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Bébé Bertels

Drs. Bébé Bertels

Kliniek La Pêche (48 km)
Functie
Basisarts
Ervaring
24 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken