Botox behandeling Gouda, Waddinxveen en Bodegraven

10-12-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In Nederland zijn meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Ook in de omgeving van Gouda en Woerden is een Botox behandeling niet ver weg. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Er zijn rondom de Reeuwijkse plassen in een straal van 15 kilometer ca. 50 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. In deze blog lees je waar je rekening mee kunt houden als je een kliniek zoekt voor botulinetoxine of lipfillers Gouda en Woerden.

Botox behandeling Gouda, Waddinxveen en Bodegraven

Botox Gouda en Woerden

In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de gemeentes Gouda en Woerden representatief zijn als onderdeel van het geheel, dan worden er in Gouda en Woerden meer dan 4000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Tot 2005 waren cosmetische behandelingen voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels hechten steeds meer mensen uit alle lagen van de bevolking aan uiterlijke verzorging. 

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Botox Kliniek Gouda

In de omgeving van Gouda zijn er meer dan 50 klinieken die zich richten op cosmetische behandelingen met injectables. Het is belangrijk om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Dit is bijvoorbeeld een arts met een officiële titel (zoals Cosmetisch Arts KNMG of plastisch chirurg), of een arts met veel jaren ervaring met injectables.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Injectables Woerden, Gouda, Waddinxveen

In alle plaatsen in de regio is inmiddels wel één of meerdere cosmetische kliniek gevestigd. Zelfs het pittoreske Linschoten herbergt met Kliniek Laurium een cosmetische kliniek. In deze kliniek werkt de gerenommeerde arts Burcu Gundogdu. Zij is een zeer ervaren, vaardige en toonaangevende Cosmetisch Arts KNMG. Maar ook in Woerden is Drs. Façee Schaeffer met YourFace een drukbezochte cosmetische kliniek. In Gouda zijn o.a. Anatomy 43 en Esser Clinics gevestigd. Esser Clinics wordt geleid door plastisch chirurg Sander Beekmans. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Gouda, Waddinxveen

Gouda, Waddinxveen en Woerden liggen nabij de prachtige Reeuwijkse plassen. Dit schitterende natuurgebied is een parel voor het Groene Hart. In deze prachtige omgeving kiezen steeds meer mensen voor een fillerbehandeling. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire fillerbehandelingen in Gouda zijn lipfillers. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels rondom de mond en om als behandeling tegen een vermoeide blik (wallen onder de ogen). Fillers geven tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. A-merk hyaluronzuur fillers hebben bij deskundige toepassing door een gekwalificeerde arts een hoog veiligheidsprofiel. Lees hier alle informatie over fillers.

Filler Kliniek Gouda

Gerenommeerde klinieken in de omgeving van Woerden en Gouda zijn:
YourFace Clinics Woerden
Esser Clinics Gouda
Anatomy43 Gouda
Kliniek Laurium Linschoten
Studio Puur Nesselande

Botox prijs Gouda

De tarieven van Botox en filler behandelingen liggen in Nederland fors uit elkaar. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Alphen aan den Rijn
Rotterdam
Leiden
Den Haag
Delft
Zoetermeer
Woerden

Boek je injectables behandeling in Gouda

Kliniek
Esser Clinics Gouda

Esser Clinics

5
Harderwijkweg 3A, Gouda (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Kliniek bekijken
Arts
Sander Beekmans

Dr. Sander Beekmans

Esser Clinics (<1 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
14 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Profiel bekijken
Arts
Robbert Strijbosch

Dr. Robbert Strijbosch

Esser Clinics (<1 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Profiel bekijken
Arts
Kees IJsselstein

Dr. Kees IJsselstein

Esser Clinics (<1 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
21 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling