Botox Almere

08-09-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In Almere zijn meer dan 10 locaties waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Maar ook nabij Almere kun je terecht voor injectables. In Almere Buiten, Zeewolde, Laren, Naarden, Bussum en Hilversum kun je terecht voor een cosmetische Botox behandeling. Vergelijk alle klinieken en artsen in Almere op Injectablesbooking.nl. Zoek jij de beste Botox behandeling in Almere? Lees dan deze blog over de beste artsen en klinieken in de omgeving van Almere. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl!

Botox Almere

Injectables Almere

Injectables is de verzamelnaam van Botox (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Met Botox kun je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes voorkomen. Met een paar kleine prikjes botulinetoxine worden deze rimpels niet meer geactiveerd. Je bent dan voor 3-4 maanden van deze rimpels af. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour verbeteren. Bijvoorbeeld door je wallen of lippen op te vullen. Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling.

In Almere zijn verschillende klinieken gevestigd. Klinieken die niks anders doen dan injectables behandelingen, klinieken die zijn gestart als schoonheidssalon en waar af en toe een arts langs komt voor cosmetische behandelingen. En daarnaast zijn er klinieken die de oorsprong hebben in de plastische chirurgie. Waar voel jij je goed bij? Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken.

Botox Almere

In Nederland worden er meer dan 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Dit is ontzettend veel. Botulinetoxine wordt al sinds de jaren '80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Als behandeling tegen scheelzien, tegen spasmes en bijvoorbeeld bij patiënten die hun ogen overmatig dichtknijpen. In Almere is Botox behoorlijk populair. Vergelijk alle klinieken die botulintoxine behandeling in Almere toepassen op Injectablesbooking.nl.

Fillerbehandelingen in Almere

In Almere zijn naast Botox behandelingen de lipfillers en traangoot fillers (behandeling van de wallen met fillers) erg populair. Met lipfillers kunnen de liplijn of de contouren van de lippen worden verbeterd. Ook rokerslijntjes (verticale rimpeltjes op de bovenlip) en hangende mondhoeken worden daarmee gecorrigeerd. 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox kliniek Almere

De volgende bekende klinieken zijn in Almere gevestigd:

Echt injectables Almere
Faceland Almere
Cosmetic Clinics Almere

Almere hyaluronzuur fillers

Ook in Almere zijn de meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het is aan te raden om je goed te laten informeren met welk merk filler je wordt behandeld. Een hyaluronzuur behandeling blijft gemiddeld 6 tot 18 maanden effectief. Lees hier alle informatie over de verschillende hyaluronzuur merken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Almere

De Botox kosten in Almere liggen ver uit elkaar. De Botox prijzen varieren tussen de € 90 en € 220 per zone. Het loont de moeite om de Botox prijzen in Almere regelmatig te vergelijken. De botulinetoxine tarieven worden bepaald op basis van de locatie van de kliniek (duur pand of hoge huur), het merk botuline toxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture zijn de A-merken), de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. In Almere zijn bijna nooit Botox aanbiedingen, dat is niet toegestaan vanuit de beroepsvereniging.

Gemiddelde Botox prijs Almere

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Almere € 110,60 per behandeling. Daarmee is Almere de goedkoopste stad van Nederland. Daarmee is de gemiddelde prijs in Almere ruim 40% lager dan in de duurste stad Haarlem. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Almere op Injectablesbooking.nl

Fronsrimpel verwijderen Almere

Met een Botox behandeling kunnen de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels worden verwijderd. Een behandeling is vaak zo gepiept, de behandeling duurt effectief slechts enkele seconden.

Lees verder:
Lipfiller Almere

Cosmetische behandeling in Almere?

Injectables behandelingen hebben een hoog veiligheidsprofiel. Wij raden aan om voor een ervaren arts te kiezen. Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in Almere in haar database. Daarin kun je prijs van Botox en fillers in Almere vergelijken, vergelijken met welke merken injectables er wordt gewerkt, wat de ervaring van de kliniek en arts is en waar de behandellocatie is. Het is aanbevelenswaard om te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG die lid is van de NVCG. Zoek, vergelijk en boek je volgende injectables behandeling in Almere.

----------------------------
Andere steden in de buurt:

Amersfoort
Utrecht
Amsterdam
Lelystad
Hilversum
Amstelveen

Boek je injectables behandeling in Almere

Kliniek
BRK-4 RE (1)
Belotero logoprofhilo-logo

Rimpelzorg Almere

4.7
Randstad 21 5, Almere-Stad (<1 km)
Behandelingen per jaar
5000
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 250

Injectable clinic in Almere

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Farhad Sediqi

Drs. Farhad Sediqi

Rimpelzorg Almere (<1 km)
Functies
Basisarts
Arts
Behandelingen per jaar
5000
Ervaring
10 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Faceland Almere
Belotero logoprofhilo-logo

Faceland Almere

4.4
Randstad 21 22, Almere-Stad (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 90
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken