Botox Haarlem

23-09-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

Injectablesbooking.nl is een platform waarop je alle cosmetisch artsen en klinieken met elkaar kunt vergelijken. Ook alle klinieken en artsen in de omgeving van Haarlem zijn in kaart gebracht. Inwoners van Haarlem hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Cosmetische behandelingen met bijvoorbeeld botulinetoxine zijn populair in Haarlem.

Haarlem is klassiek en modern. Haarlem is traditioneel en hip. Haarlem is cultuur en natuur. Haarlem is bij uitstek lastig te vangen in één woord. Door haar ligging in het westen van het land, nabij de kust en Amsterdam, is de stad de laatste jaren steeds populairder aan het worden als woonplaats. De toenemende populariteit is ook terug te zien in het aantal mogelijkheden om een cosmetische behandeling te ondergaan. Fillers, Botox, Profhilo en skinbooster behandelingen zijn bij meerdere klinieken in Haarlem te verkrijgen. Overweeg jij een Botox behandeling in Haarlem? Lees deze blog met alle informatie over Botox in Haarlem!

Botox Haarlem

Botox behandeling in Haarlem

Er zijn in een straal van 15 kilometer rond Haarlem meer dan 99 artsen en klinieken actief die filler- en Botoxbehandelingen aanbieden. Een Botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De meeste klinieken zijn aan de Westkant van Haarlem Centrum gevestigd, aan de kant van Zijlwegkwartier Leidsebuurt. 

Botox kosten Haarlem

Een Botox behandeling kost in Haarlem tussen de € 90 en € 220. De Botox kosten in Haarlem lopen dus erg uiteen. Het is aan te raden de Botox kosten in Haarlem regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Een Botox behandeling is ongeveer 12 tot 16 weken effectief. Dit betekent dat je 3 a 4 keer per jaar de kosten van een Botox behandeling zou moeten betalen. Dit is gemiddeld genomen niet veel duurder dan regelmatig je haar laten verven bij de kapper. Terwijl een Botox behandeling wordt uitgevoerd door een arts.

Gemiddelde Botox prijs Haarlem

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden. Daaruit blijkt dat de gemiddelde prijs van een botulinetoxine behandeling in Haarlem het hoogst is van heel Nederland. Blijkbaar hebben Haarlemmers dit over voor een cosmetische behandeling! 
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Haarlem € 156,79 per behandeling. Dat is ca. 40% hoger dan de prijs van één zone botutlinetoxine in Almere. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Haarlem op Injectablesbooking.nl

Botox Haarlem ervaringen

Voordat je voor een cosmetische behandeling in Haarlem kiest is het waardevol om de reviews van de diverse artsen en klinieken te lezen. Ervaringen van andere consumenten geven vaak wel een bepaald gevoel. Zeker als een kliniek over een langere periode regelmatig positieve reviews heeft. Voer je locatie in en vergelijk Botox ervaringen in Haarlem:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Haarlem

In Haarlem is een Botox behandeling erg populair. Er wonen veel young professionals en jonge gezinnen in Haarlem. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Filler kliniek Haarlem

Met fillers worden rimpels opgevuld of contour verbeterd. Wanneer je er vermoeid uitziet door wallen onder je ogen, dan kun je dit laten opvullen met fillers. Een behandeling is gemiddeld 8-18 maanden effectief. Bij het ouder worden neemt ook het volume van je lippen af. Een ervaren cosmetisch arts kan dan je lippen opvullen met fillers. Er zijn speciale fillers voor in je lippen. Deze worden lipfillers genoemd. 

Botox Haarlem voor en na

Voor en na foto's kunnen een vertekend beeld geven. Alleen de mooiste resultaten worden getoond. Modellen van de foto's zien er ook altijd anders uit dan jij. Dan kun je dus een ander resultaat verwachten. Het is belangrijk om tijdens het consult in de kliniek voor/na foto's te vragen van de behandelend arts. Dan kan de arts context geven en krijg je een beter beeld. De volgende voor en na foto is ter inspiratie van de mogelijkheden met Botox. De foto is niet van een arts uit Haarlem:

Botox Haarlem

Fronsrimpel Botox Haarlem

Met een Botoxbehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De behandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Haarlem

Lipfillers Haarlem

Profhilo Haarlem

Traangoot behandeling Haarlem

-----------------------

Cosmetische kliniek Zandvoort, Haarlem, Heemstede of Bloemendaal?

In de omgeving van Haarlem zijn veel injectables klinieken te vinden. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers en Skinbooster behandelingen.
Kliniek Haarlem:
Renew Clinic Zandvoort
Groh Clinic Bloemendaal
PCC Spaarne Heemstede
Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek
Willeke Kamphof Haarlem
Coonen Kliniek

Injectables Haarlem

In haarlem worden vele cosmetische behandelingen uitgevoerd met injectables. Dat is de verzamelnaam van botulinetoxine, huidvullers, skinboosters en Profhilo. Zeg maar alle injecteerbare cosmetische behandelingen, die uitgevoerd moeten worden door een bevoegde BIG-geregistreerde arts.  Ben je op zoek naar een injectables behandeling? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste kliniek Haarlem

De cosmetisch artsen en klinieken vergelijken in Haarlem heeft absoluut zin. De diverse klinieken hanteren bijvoorbeeld behoorlijk uiteenlopende prijzen. De goedkoopste Botox behandeling in Haarlem is ca. € 100 per zone, de duurste is ca. € 200 per zone. Vergelijk je Botox in Haarlem op Injectablesbooking.nl. 

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Purmerend
Zaandam

Botulinetoxine, fillers of Profhilo in Haarlem?

Het verschil tussen fillers en botulinetoxine is groot. Botox is een merknaam botulinetoxine, andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Met botulinetoxine worden mimische (bewegende) rimpels behandeld, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer geactiveerd worden. Een Botox behandeling geeft ca. 12 tot 16 weken resultaat.

Wanneer je ouder wordt, verliest de huid aan volume. Dit volume kan worden aangevuld met fillers. Het ‘hangende’ effect is zo ook verleden tijd. Ook kun je met fillers de contour van het gezicht verbeteren. Bijvoorbeeld met lipfillers, kaaklijn fillers, traangoot fillers, fillers voor rimpels op de bovenlip en rimpel fillers. Traangoot fillers en lipfillers zijn in Haarlem favoriet. Met traangoot fillers kun je de donkere kringen of wallen onder je ogen corrigeren. Met lipfillers kunnen lippen vergroot worden, maar kan ook de liplijn worden geaccentueerd. Bij het ouder worden neemt het lipvolume af, dan is het fraai om de liplijn iets te accentueren. 

Profhilo verbeterd de huidkwaliteit. Profhilo is een behandeling op basis van puur hyaluronzuur. Dit wordt met enkele prikjes verdeeld over het te behandelen gebied. Profhilo werkt huid verstrakkend en huid kwaliteit verbeterend. Ook Profhilo wordt in Haarlem veelvuldig toegepast door cosmetisch artsen.

FAQ Botox Haarlem

Wat kost Botox in Haarlem?

Een behandeling met botulinetoxine kost in Haarlem gemiddeld € 156,79 per zone.

Boek je injectables behandeling in Haarlem

Kliniek
The Body Clinic Haarlem
profhilo-logo

The Body Clinic Haarlem

5
Rozenstraat 7, Haarlem (<1 km)
Kliniek opgericht
2006
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Bart Biermans

Drs. Bart Biermans

The Body Clinic Haarlem (<1 km) The Body Clinic Amsterdam (16 km) The Body Clinic Den Haag (41 km) The Body Clinic Utrecht (47 km)
+ 3 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
15 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Coonen Kliniek

Coonen Kliniek

4.9
Kinderhuissingel 4, Haarlem (<1 km)
Kliniek opgericht
2015
Prijs botox per zone
v.a. € 170
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken