Dokter Ali Hosseini; "Aesthetic Beauty Center is de grootste van Europa"

8 april 2024

Aesthetic Beauty Center is het grootste, maar misschien ook wel het mooiste beautycentrum van Europa. Je weet niet wat je ziet. Prachtig gelegen aan de boulevard van de Zevenhuizerplas in Rotterdam. In de zomer is strand Nesselande een populaire trekpleister. Aesthetic Beauty Center is een kliniek met internationale allure. Marmeren vloeren, palmbomen in de gang en meer kamers dan een gemiddeld Van der Valk hotel tonen de grootsheid. Voordat je naar binnen gaat worden je schoenen automatisch gesealed met krimpfolie.

Dokter Ali Hosseini richtte in 2018 Aesthetic Beauty Center op. Gelijktijdig is hij als huisarts aan de slag te gaan. Door het beroep van huisarts af te wisselen met cosmetische behandelingen combineert hij het genezen van mensen met de creativiteit die de cosmetiek vraagt. Uiterst vriendelijk en gastvrij neemt Hosseini ruim de tijd voor het vraaggesprek, met uitzicht op de ondergaande zon in de prachtige Zevenhuizerplas.

aesthetic_beauty_center_rotterdam

Aesthetic Beauty Center is gevestigd in Rotterdam, maar is het grootste beautycentrum van Europa. Welke specialisaties bieden jullie allemaal aan?

Wij bieden alle behandelingen aan die je kunt verwachten bij een Beauty Center. Van haartransplantaties tot pedicure behandelingen, van injectables tot PMU en van cosmetische chirurgie tot huidtherapie. Daarnaast hebben we een kapsalon, nagelstudio en plaatsen we facings in ons Beauty Center.

Veel mensen maken er een dagje uit van. Wij plannen diverse behandelingen in een logische volgorde en met een lekker lunch tussendoor in ons restaurant.

Hoe verklaar je het eclatante succes; In 4 jaar tijd van 1 behandelkamer naar de grootste van Europa?

Hard werken is de basis. Maar bovenal voorzien we in een behoefte van onze klanten waarbij wij altijd aan de verwachting willen voldoen. Onze cliënten komen uit Rotterdam, maar ook uit Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Parijs en Dusseldorf. Dat zijn mensen die onze gastvrijheid, resultaten en service waarderen.

Wat vinden cliënten belangrijk voordat ze voor een behandeling kiezen bij Aesthetic Beauty Center?

Consumenten willen voornamelijk eerlijk advies. In de basis is iedereen op zoek naar een vertrouwde en professionele kliniek. Er zijn inmiddels zoveel klinieken, dat consumenten heel erg gaan vertrouwen op advies vanuit hun omgeving. Daarom is het voor ons een belangrijk doel om iedereen bij ons een positieve ervaring te geven. Dat zorgt bij ons voor een vliegwiel effect aan nieuwe klanten.

Dokter Ali Hosseini;

Waarom werk je graag met de fillers van Stylage?

Ik werk sinds dag 1 met de fillers van Stylage. De fillers zijn veilig en geven voor mijn klanten een duurzaam resultaat. Ik werk er heel fijn mee.

Wilde je als kind al cosmetisch arts worden?

Als kind wilde ik auto-ontwerper worden, maar tijdens mijn middelbare schooltijd kwam ik erachter dat de baankans niet groot is. De absolute top is heel smal. En om daar te komen wordt je heel eenzijdig opgeleid. Eerst op de TU Delft Industrieel Ontwerpen studeren en daarna naar de Auto Design Academy in Zwitserland. Ik schatte zo in; een dure opleiding van 12 jaar met een kleine baankans.

Dokter worden was mijn tweede keuze. En dan vooral de combinatie van zorg en creativiteit trok mij aan, zoals bijvoorbeeld in de cosmetische geneeskunde.

Welk moment in de behandelkamer heeft op jou de meeste indruk gemaakt?

Ik moet er even goed over nadenken. Tijdens mijn jaren in de traumachirurgie heb ik veel ellende gezien, maar ik wil graag een moment uit de cosmetische praktijk delen.

Eigenlijk ben ik iedere keer weer geraakt als iemand gelukkig wordt van het resultaat van een cosmetische behandeling. Bijna altijd is er een 'spiegel-moment'. Dat is het eerste moment dat je het resultaat te zien krijgt. Iedere keer besef ik me weer hoeveel impact een behandeling voor iemand kan maken. Dat ze er naar uit hebben gekeken, misschien zelfs een beetje in spanning hebben gezeten. Die ontlading doet mij veel.

Jij bent medisch directeur. Hoe houd je het niveau van de behandelingen hoog?

Wij zijn heel selectief bij het aannemen van behandelaren. Doorslag geeft voor ons de servicebereidheid in combinatie met de vakinhoudelijke kennis. Wij vinden respect en de juiste bejegening heel belangrijk. Dat wordt juist zo gewaardeerd door onze klanten, dus die waarden moeten wel gedragen worden door alle behandelaren. Dat is een voorwaarde.

aesthetic_beauty_rotterdam

Wat is jouw signature behandeling?

Mensen komen van heine en ver bij ons voor onze signature look. Het is uiteraard individueel bepaald wat iemand precies nodig heeft, maar dit houdt wel altijd een combinatie van fillers, PDO-draden (VENUS V-Line Soft)en botox in. We hebben hiervoor ook speciale pakketten samengesteld van bronze tot diamond. We zetten het verouderingsproces zo'n 15 jaar terug, maar behouden de eigen natuurlijke schoonheid. Meestal staat vermoeidheid en huidverslapping tegengaan in zon behandeling centraal. Omdat mensen onze spectaculaire resultaten zien op social media en in hun omgeving, zijn ze bereid om flink te reizen voor deze behandeling.

Welke cosmetische behandeling trend zie je momenteel?

Naturel. Daar ben ik heel blij mee. Vanaf dag één is ons motto; natural beauty. Onze behandelingen zijn subtiel en geven natuurlijke resultaten. Het is niet de bedoeling dat je er ‘behandeld’ uitziet. Ik merk dat het nu ook bij andere klinieken doorkomt.

Regelmatig kreeg ik de vraag; “Kun je mij behandelen zodat anderen kunnen zien dat ik ben behandeld?“ Daar ben ik geen fan van. Gelukkig wordt natural helemaal de trend!

Heb je plannen om Aesthetic Beauty Center ook in andere steden te vestigen?

De komende 2 jaar gaan we ons helemaal richten op deze prachtige locatie in Rotterdam. We zijn het grootste Beauty Center van Europa, dat willen we volledig perfectioneren. Misschien gaan we daarna naar een tweede vestiging, misschien wel in het buitenland, maar voorlopig vinden mensen het heel fijn om voor een behandeling of een dagje uit naar ons toe te komen.

Wat zou je iedere consument willen adviseren die een cosmetische behandeling overweegt?

Wees kritisch. Wees kritisch naar jezelf en naar de behandelaar toe. Ondanks dat cosmetische behandelingen zo populair en toegankelijk zijn, moet je echt kritisch zijn. Het blijft een medische behandeling en bij een cosmetisch resultaat moet iedere millimeter perfect zijn.  

Reviews

Dr S.A Hosseini is een zeer kundige arts en ben tevreden over de behandelingen die ik heb gedaan bij hem
Cynthia Groeneveld
Aesthetic Beauty Center
21 januari 2023 09:09
Ga nu alleen nog hier voor ingrepen! Dr. Hosseini is een zeer vriendelijke, betrouwbare en kundige arts.
Ook ontvangst aan de balie was top!
Zeker een aanrader!
Aria “Mondzorg Oirschot”
Aesthetic Beauty Center
17 februari 2024 23:11
Heel tevreden zo als altijd, dokter Hosseini is super goed☺️
14 december 2022 11:11

Wil je een afspraak maken met Aesthetic Beauty Center voor een uitgebreide intake of cosmetische behandeling?

Aesthetic Beauty Center Rotterdam, Siciliëboulevard 230, Rotterdam

Met welke merken werkt Aesthetic Beauty Center?

Fillers van Stylage (Bo Medical)
Biostimulator middelen (collageen- en elastineboosters): Radiesse van Merz
Skinboosters: Stylage Hydromax
PDO-draden: VENUS V-Line Soft (Bo Medical)

Onze huidtherapeuten gebruiken producten van onder andere ALMA Hybrid en Clearlift laser van ALMA Lasers.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt