Botox Arnhem!

01-09-2020

Ben je op zoek naar Botox Arnhem? Vergelijk de klinieken in de omgeving van Arnhem:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Arnhem

Er zijn in een straal van 15 kilometer rond Arnhem 53 artsen en klinieken die Botox behandelingen uitvoeren. Ook in Velp, Duiven, Westervoort, Zevenaar en Oosterbeek zijn cosmetische klinieken gevestigd. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten van een behandeling én hoe je een goede kliniek selecteert. Wil je alles weten over injectables behandelingen in Arnhem? Lees onderstaand artikel over Botox Arnhem!

Botox Arnhem!

Botox kosten Arnhem

De gemiddelde prijs van een Botox behandeling in Arnhem is € 128,60. De prijs varieert bij de diverse klinieken echter tussen de € 90 en € 200. Het loont de moeite om de klinieken op prijs en kwaliteit te vergelijken.

Filler Arnhem

Filler behandelingen zijn anders dan Botox behandelingen. Bij Botox behandelingen worden rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels zoals voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels worden er effectief mee uitgeschakeld voor gemiddeld 12-16 weken. Met een filler behandeling kunnen rimpels worden opgevuld en kan de contour worden verbeterd. Bijvoorbeeld als de huid verslapt op de wangen, de kaaklijn of de jukbeenderen. In Arnhem kun je bij diverse ervaren cosmetisch artsen terecht voor fillers. Het is raadzaam om de kwaliteit van de diverse klinieken met elkaar te vergelijken. Een fillerbehandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief.

Botox kliniek Arnhem

De volgende gerenommeerde klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Arnhem:
DermaClinic Arnhem
Ivy Clinics Westervoort
Huidinstituut Stralend
City Clinics Arnhem
Madam Care Westervoort

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Arnhem ervaringen

Lees de reviews van consumenten bij Botox klinieken in Arnhem op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie of een adres in en bekijk wat andere mensen vinden van de kliniek. Lees de reviews van injectables Arnhem en kies de kliniek die bij jou past. 

Injectables Arnhem

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische behandelingen met fillers en botox. Een cosmetische behandeling is in Arnhem wel voor handen. Er zijn meer dan 20 cosmetische klinieken of cosmetisch artsen praktijkhoudend binnen een straal van 10 kilometer van Arnhem centrum. Hoe selecteer je een goede arts of kliniek? Op Injectablesbooking.nl kun je de artsen en klinieken vergelijken op het merk injectable, op de ervaring als cosmetisch arts en op de tarieven. Omdat de markt sterk groeit en erg in beweging is, loont het de moeite om dit ieder half jaar een keer te doen. De prijs van één zone botulinetoxine varieert in Arnhem en haar omgeving al tussen de € 80 en € 200, per behandeling!

Fillers Arnhem

Fillers worden inmiddels meer dan 20 jaar gebruikt in Nederland. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Alle A-merk fillers worden na verloop van tijd opgelost door het lichaam, de meeste tussen de 6-18 maanden. Daardoor hebben fillers een hoog veiligheidsprofiel. Voor de complete lijst met A-merk fillers, klik hier.

In Arnhem kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hangende mondhoeken, neus behandeling, rokerslijntjes, wallen onder de ogen (ook wel donkere kringen genoemd), lipfillers en het opvullen van rimpels zijn de meest voorkomende filler behandelingen. Check hier de informatieve pagina lipfillers Arnhem. Naar schatting worden er in 2020 meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Je bent dus niet als enige op zoek naar informatie!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fronsrimpel verwijderen Botox Arnhem

Met een botulinetoxinebehandeling kunnen de kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels worden verwijderd. De rimpelbehandeling wordt met een zeer klein naaldje uitgevoerd en duurt slechts enkele seconden. 

Botox, fillers of Profhilo in Arnhem?

Huidveroudering is bij iedereen uniek. Vaak is het wel erfelijk bepaald en ga je steeds meer op je vader of moeder lijken (soms tegen wil en dank ?), maar uiteindelijk verouderd jouw huid ook op zijn eigen manier. Een goede cosmetisch arts ziet jouw gezicht als een schilderij. Hij/zij kijkt naar de huidige veroudering en verbeterpunten, maar ziet ook hoe je je huid preventief kan behandelen en weet hoe je huid de komende jaren gaat verouderen. En op dat plaatje wordt een behandelplan gemaakt. Een goede cosmetisch arts kijkt dus naar de quick wins, maar ook naar de toekomst. Kijkt naar rimpels, volumeverlies én naar de huidkwaliteit. Waar de één het meest geholpen is met botulinetoxine, zijn anderen dat juist met Profhilo of met fillers. Het is aan te raden om dit bespreekbaar te maken met jouw cosmetisch arts. 

Gemiddelde Botox prijs in heel Nederland

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Arnhem € 128,60 per behandeling. Arnhem is daarmee de één van de voordeligste Nederlandse grote steden.

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

----------------------------
Andere steden in de buurt van Arnhem:
Eindhoven
Veenendaal
Den Bosch
Nijmegen
Oss
Venlo

Voer je adres in op Injectablesbooking en zoek jouw injectables arts in Arnhem:

Boek je injectables behandeling in

Kliniek
Huidinstituut Stralend Botox

Huidinstituut Stralend

5
Rijnkade 34A, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Kim de Weijer

Drs. Kim de Weijer

Huidinstituut Stralend (<1 km) ABC Clinic Zeist (46 km) ABC Clinic Breda (89 km) ABC Clinic Breda Centrum (89 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 149
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Clinic for beauty Arnhem

Clinic for beauty Arnhem

4.9
Jansbuitensingel 5, Arnhem (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Kliniek bekijken
Arts
Kevin Bulgac

Drs. Kevin Bulgac

Clinic for beauty Arnhem (<1 km) Van Dijk Clinic (40 km) Villa Vital (70 km)
Functie
Basisarts
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 199
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling