Botox Vlaardingen

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Vlaardingen. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Vlaardingen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Vlaardingen in de afgelopen periode
3.159
Gemiddelde prijs per zone Botox in Vlaardingen
€ 126,05
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Vlaardingen
288
Bekijk botox klinieken in de buurt van Vlaar...

De gemiddelde prijs in de omgeving van Vlaardingen voor een Botox behandeling is € 126,05 per zone. Dit is 11% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 141,22).

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Bekijk alle cosmetische klinieken in Vlaardingen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Vlaardingen

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Vlaardingen worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Dream Clinics Delft
9ADE4C68-A999-4597-8001-2FEAD77EF3FF
Wordt nu
bekeken
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.6
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag, De Gaarde 288
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
Afspraak maken
Onlangs 19x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Vlaardingen

In de buurt van Vlaardingen zijn 188 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Vlaardingen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Vlaardingen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Vlaardingen

Een behandeling met Botox in Vlaardingen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Vlaardingen. Binnen 15 km rond Vlaardingen zijn 100klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Vlaardingen, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Vlaardingen.

Populaire botox behandelingen in Vlaardingen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Vlaardingen zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Vlaardingen

In Vlaardingen kost een zone Botox gemiddeld  € 126,05. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Vlaardingen

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Vlaardingen te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Vlaardingen.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Vlaardingen? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Vlaardingen

Op deze site kun je alle botox klinieken in de omgeving van Vlaardingen met elkaar vergelijken. In Vlaardingen zijn cosmetische behandelingen met injectables zeer populair. Dat komt vermoedelijk door de randstedelijke ligging van Vlaardingen. De stad ligt aan de nieuwe Maas, onderdeel van de regio Rotterdam. Waar kun je in Vlaardingen terecht voor een injectables behandeling? Waar moet je op letten als je voor een arts of kliniek kiest? In dit artikel lees je alle informatie over Botox Vlaardingen.

Botox Vlaardingen

Botox kliniek Vlaardingen

Met een Botox behandeling worden meestal dynamische rimpels behandeld. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Als deze rimpels diep genoeg zijn dan zijn deze permanent zichtbaar. Een botulinetoxine behandeling is ca. 12-16 weken effectief. 

Onder andere de volgende cosmetische klinieken zijn gevestigd in de omgeving van Vlaardingen:

Debby van Schoor
Epilennium Maassluis
BeautyFillers Hoogvliet
Medic Cosmetic Clinics Spijkenisse

Filler kliniek Vlaardingen

In Vlaardingen kun je terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Een voorbeeld daarvan zijn lip fillers. Met lipfillers kun je subtiel de lippen opvullen of accentueren. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen met fillers. Deze wallen kunnen je een vermoeid uiterlijk doen geven. Dit noemt men ook wel ‘traangoot fillers’. Na een behandeling zie je er weer uitgerust uit.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Vlaardingen

De Botox kosten in de omgeving van Vlaardingen liggen tussen de 100 en €160 per zone botulinetoxine. Dit prijsverschil heeft vaak een reden. Er zijn namelijk verschillende merken botulinetoxine, zoals Botox, Azzalure en Bocouture. Het ene merk is duurder dan het andere merk. Daarnaast heeft de ene arts meer ervaring dan de andere arts. Het is aan te raden om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Lipfillers Vlaardingen

Het volume van lippen neemt af naarmate we ouder worden. Veel mensen laten hun lippen opvullen om het volumeverlies te compenseren. Met lipfillers worden ook rimpels bij de mond vaak minder zichtbaar. Er zijn diverse ervaren cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in lipfillers Vlaardingen. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt door jouw adres in te voeren in de zoekbalk.

Filler kliniek Vlaardingen

Filler behandelingen worden toegepast als rimpelbehandeling, maar ook om de gezichtscontour te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan lippen opvullen, kaaklijn verstrakken of behandeling van donkere kringen. Vergelijk de prijzen van alle filler klinieken in Vlaardingen op deze site. Maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Vlaardingen

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Vlaardingen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Vlaardingen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Vlaardingen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Vlaardingen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 288 praktijken in de omgeving van Vlaardingen.

Lees ervaringen:

Meerdere malen in deze kliniek geweest waar ik snel en goed ben geholpen. Botox heb ik 4 maanden plezier van en filler tot een jaar. Fijne begeleiding door Marieke. Heel wat van mijn vriendinnen inmiddels naar volle tevredenheid behandeld.
Willeke Fenger
BeautyFillers
16 februari 2023 08:08
Voor mij de enige arts voor Botox en fillers.. zeer betrouwbaar, eerlijk en denkt met je mee. Ook neemt ze de tijd voor je en geeft goed advies!
13 juli 2022 13:01
Eerlijk advies over botox en fillers ,goede service , stelt je op je gemak en verteld wat je kunt verwachten.
Resultaat is erg mooi en natuurlijk.
Erg blij mee.
Nellie Dutour Geerling
Huid & Laser kliniek Delft
24 juni 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Vlaardingen

Boek je injectables behandeling in Vlaardingen

Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
4.7
Schoonheidsinstituut Debby Van Schoor
Vlaardingen, Van Hogendorplaan 3A
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Grabietz Kliniek
Grabietz Kliniek
Vlaardingen, Churchillsingel 472
2 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Lijv Kliniek
Lijv Kliniek
Vlaardingen, Churchillsingel 472
2 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
dr. Stevens
4.7
dr. Stevens
Vlaardingen, Churchillsingel 472
2 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Vlaardingen

Wat zijn de kosten van Botox in Vlaardingen?

De prijs van een zone Botox in Vlaardingen is gemiddeld € 126,05. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Vlaardingen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Vlaardingen?

In de omgeving van Vlaardingen zijn 100 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Vlaardingen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Vlaardingen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties