Fillers of Botox Emmen

11-01-2020

Lipfillers of Botox behandeling in Emmen? Vergelijk alle artsen en klinieken in de omgeving van Emmen op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Emmen is de grootste stad van Drenthe. In Emmen kun je bij diverse praktijken terecht voor een Botox behandeling. In Nederland worden in 2021 naar schatting meer dan 400.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Deze blog gaat over de klinieken in de omgeving van Emmen waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling!

Fillers of Botox Emmen

Botox Emmen

In Emmen kun je voor een Botox behandeling terecht in het Scheper Ziekenhuis, bij JC Kliniek en bij verschillende salons en praktijken. De achtergrond van deze aanbieders is dus divers. In het ziekenhuis kun je terecht bij de Maatschap Plastische Chirurgie. De JC Kliniek is gevestigd naast het ziekenhuis, deze kliniek wordt geleid door een Mond- Kaak- Aangezicht specialist. In de diverse salons komt op gezette tijden een arts voor een dagdeel. Daar kun je bijvoorbeeld 1x per maand of 1x per 6 weken terecht voor een Botox of filler behandeling in Emmen.

Injectables Emmen

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de mensen in de gemeente Emmen net zo open staan voor cosmetische behandelingen als in de rest van Nederland, dan worden er in Emmen meer dan 3000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Tot 2005 was een bezoek aan een cosmetische kliniek voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling, ook in Emmen!

Botox kliniek Emmen

In een straal van 15 kilometer van Emmen zijn 9 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Onder injectables behandelingen vallen botulinetoxine en filler behandelingen, maar ook profhilo en skinboosters. In Emmen zijn cosmetische behandelingen erg populair. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botulinetoxine zowel medisch als cosmetisch

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Met botulinetoxine kunnen dus rimpels worden verwijderd, maar kan bijvoorbeeld ook hyperhidrosis (overmatig zweten) worden behandeld. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels meer dan 200 miljoen behandelingen uitgevoerd met botulinetoxine. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.
Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes.

Fillers Emmen & lipfillers Emmen

In Emmen kun je dus terecht voor botulinetoxine én voor fillerbehandelingen. Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Een populaire fillerbehandeling in Emmen is lipfillers. Daarmee kun je de lippen subtiel opvullen of accentueren. Het doel is ‘natuurlijke' en mooie lippen. Daarnaast is er veel vraag naar de behandeling van wallen onder de ogen (vermoeide blik). Dit kan met een fijne traangoot filler, zoals Aliaxin GP, zeer subtiel. Ook de behandeling van rimpels rond de mond wordt veelvuldig uitgevoerd. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox kosten Emmen?

De prijs van een injectablesbehandeling behandeling verschilt flink bij de diverse klinieken. De prijs voor een zone Botox varieert in Nederland tussen de € 90 en € 250 per behandeling. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen in de omgeving van Emmen te vergelijken. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle cosmetische klinieken en artsen in de buurt van Emmen op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Groningen
Leeuwarden
Zwolle
Assen

Boek je injectables behandeling in Emmen

Kliniek
Faith Skin & Beauty Clinic
Belotero logo

Faith Skin & Beauty Clinic

Wilhelminastraat 71C, Emmen (<1 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 299

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

Faith Skin & Beauty Clinic (<1 km) Perfect Look (21 km) DermaCare Assen (33 km) Huidkliniek Annemiek (46 km)
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
logo jc kliniek
Belotero logo

JC Kliniek

3.9
Boermarkeweg 44C, Emmen (1 km)
Behandelingen per jaar
15
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Mark Contini

Drs. Mark Contini

JC Kliniek (1 km) Blush Clinic Eelde (43 km)
Functie
Basisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling