Botox Utrecht

01-06-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Utrecht

Utrechters houden van cosmetiek. Dit blijkt ook uit het aantal cosmetische klinieken in de stad. Van Overvecht tot de Binnenstad en van Wilhelminapark in Oost Utrecht tot Botox Leidsche Rijn. Er is aanbod genoeg van cosmetische behandelingen in Utrecht. Wat zijn de beste Botox klinieken in Utrecht? Wat zijn de tarieven? Lees ook de Botox reviews van alle klinieken. Lees alle informatie over een geslaagde behandeling in Utrecht.

Botox Utrecht

Beste Botox kliniek Utrecht

In Utrecht kun je bij meer dan tien klinieken terecht. De volgende klinieken hebben een goede reputatie:
Dermaclinic Utrecht
Dikrama Clinics Utrecht
Jeannette Hessels Kliniek
De Gezichtskliniek

Botox injectables Utrecht

Injectables is de verzamelnaam van botox, filler en skinbooster behandelingen. In de omgeving van Utrecht zijn er meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables behandelingen. De meeste klinieken bieden behandelingen voor mannen en vrouwen. Lees de Google reviews van alle Botox injectables klinieken in Utrecht bij jou in de buurt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Prijs Botox Utrecht

Maar ook qua cosmetische behandelingen is er in de binnenstad veel te ontdekken. Sommige klinieken hebben hun oorsprong als schoonheidssalon, andere vanuit de plastische chirurgie. Botox is een mernaam botulinetoxine. Er zit een groot verschil in de botulinetoxine prijs tussen de verschillende klinieken in Utrecht. Dit merkt de consument ook terug in de behandelingen. Er kan verschil zijn in het merk botulinetoxine of hyaluronzuur, de behandellocatie kan luxe of wat soberder zijn en er zit mogelijk verschil in de garantievoorwaarden na een behandeling. De diverse klinieken in Utrecht variëren tussen de € 90 en € 220 Botox kosten per zone. Dat is een erg groot verschil. Het loont dus de moeite om de Botox prijzen in Utrecht regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Gemiddelde Botox prijs Utrecht

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Utrecht is € 151,00 per behandeling. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Breda € 136,00
 8. Rotterdam € 133,65
 9. Maastricht € 130,73
 10. Enschede € 129,86
 11. Arnhem € 128,60
 12. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Utrecht op Injectablesbooking.nl

Botox Utrecht

Botox Kliniek Utrecht 

Botulinetoxine is in 1989 goedgekeurd als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds 2000 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. 

Botox Utrecht

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. (Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure, Bocouture en Alluzience). Ook in Utrecht is een Botox behandeling populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine uitgewerkt. 

Fronsrimpel Botox Utrecht

Met een botulinetoxine behandeling kunnen de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. Een behandeling duurt vaak ca. 15 minuten.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Hilversum
Veenendaal
Den Bosch
Nieuwegein
Woerden
Amsterdam
Amersfoort

Mooie binnenstad Utrecht

Waar in Utrecht vele gebouwen de stad verfraaien, zijn er slechts een aantal zeer bekend. Iedere Utrechter kent Gevangenis Wolvenplein, de Inktpot, waar nu ProRail gevestigd is naast het Centraal Station (ook wel bekend als Gebouw met Ufo (omdat er sinds 2000 een surrealistisch ogend kunstwerk in de vorm van een ufo op het dak staat) en natuurlijk de Domtoren. Het is absoluut een aanrader om eens de treden van de hoogste kerk van Nederland (gebouwd in 1382) te beklimmen voor een adembenemend uitzicht.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen Utrecht

Veel mensen denken dat een lipvergroting is uit te voeren met botulinetoxine. Botox wordt niet in lippen gespoten om ze op te vullen. Lipbehandelingen worden uitgevoerd met lipfillers. Dat zijn fillers die speciaal voor de lippen zijn ontwikkeld. Deze fillers zijn ca. 9 maanden effectief, daarna zijn ze door het lichaam opgenomen. Lees deze blog over lipfillers Utrecht. Lippen kunnen wel iets worden gekanteld met botulinetoxine. Dit heet een lipflip.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Injectables Utrecht
Lipfillers in Utrecht

Fillers Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht

Profhilo Utrecht

-----------------------

Afspraak maken Botox kliniek Utrecht

Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen uitvoeren in Utrecht, loont het de moeite om klinieken te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per zone botulinetoxine in Utrecht. Zoek, vergelijk en boek een cosmetische kliniek Utrecht!

Injectables Utrecht

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Utrecht. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables het meerst transparante overzicht te publiceren. Dus zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Utrecht!

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Kliniek
61B48DFE-7F02-4F25-8D72-54DBD3D4CC6D
Belotero logo

Derma Medical Clinics Utrecht

4.1
Moskeeplein 1, Utrecht (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 200
Kliniek bekijken
Kliniek
Evita Beauty

Evita Beauty

4.9
Amsterdamsestraatweg 273, Utrecht (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Kliniek bekijken
Kliniek
witte-druppel-in-groen

Dikrama Clinics

5
Zakkendragerssteeg 13, Utrecht (1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Kliniek bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling