Botox Deventer en Zutphen

12-01-2021

Ben jij op zoek naar Botox Deventer? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Deventer is de op 2 na grootste stad van Overijssel. Sinds enige tijd heeft de gemeente Deventer ook meer dan 100.000 inwoners. In Deventer kun je op verschillende locaties terecht voor een Botox behandeling. In Nederland zijn meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Ook in de omgeving van Deventer is een Botox behandeling niet ver weg. Een Botox behandeling behoort ook in Zutphen, Eerbeek, Brummen en Twello tot de mogelijkheden. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. Deze blog gaat over de klinieken in Deventer, Zutphen, Eerbeek en Twello waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling!

Botox Deventer en Zutphen

Botox in Deventer, Zutphen

Deventer en Zutphen behoren samen met Apeldoorn tot de steden driehoek. De maatschap plastische chirurgie die deze drie steden voorziet van reconstructieve en esthetische chirurgie heet dan ook ‘Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek’. Onder andere plastisch chirurg Karine Oostrom heeft zeer veel ervaring met injectables. Zij houdt o.a. praktijk in de ziekenhuizen in Deventer en Zutphen. 

Injectables Zutphen Deventer

In Zutphen en Deventer kun je in verschillende klinieken en praktijken terecht voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. In 2021 worden er naar schatting 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd in Nederland. Indien de gemeentes Deventer en Zutphen representatief zijn als onderdeel van het geheel, dan worden er in (de omgeving van) Zutphen en Deventer meer dan 5000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Tot 2005 waren cosmetische behandelingen voorbehouden aan BN’ers. Inmiddels maken dus honderdduizenden mensen uit alle lagen van de bevolking gebruik van injectables als cosmetische behandeling. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Medische en cosmetische botulinetoxine

Met botulinetoxine worden zowel medische als cosmetische behandelingen uitgevoerd. Met name de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zijn populaire behandelingen. Maar ook het subtiel liften van de wenkbrauwen komt zeer vaak voor. Daar krijg je een toegankelijke uitstraling van. De botulinetoxine kan die rimpels verwijderen, mits de rimpels nog niet permanent in de huid zijn gesleten. Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning bij bijvoorbeeld spasmes. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief. De kans op complicaties is klein, toch is het verstandig erover geinformeerd te zijn.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Kliniek Deventer

Bekende klinieken in de omgeving van Deventer zijn:
Cosmetic Clinic Deventer
Derma Medical Clinics Deventer

Filler behandeling in Zutphen, Deventer en omgeving

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Populaire behandeling in Deventer is lippen opvullen. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ mooi uitzien. Daarnaast is er veel vraag naar behandeling van rimpels op de bovenlip en fillers als neuscorrectie. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

Botox prijs in Zutphen en Deventer

De kosten van filler en Botox behandelingen verschillen flink in Nederland. De prijs voor een zone Botox varieert tussen de € 90 en € 250 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont dus de moeite om klinieken en artsen bij jou in de buurt te vergelijken! Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft in ieder geval veel ervaring met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Apeldoorn
Hengelo
Almelo
Zwolle
Enschede

Boek je injectables behandeling in Deventer

Kliniek
Schoonheidssalon Loëlle
Belotero logo

Schoonheidssalon Loëlle

4.2
Bokkingshang 1, Deventer (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 425
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
3357D4D6-ACCE-46F2-8715-7B8F729A4144
Belotero logo

Derma Medical Clinics Deventer

Nieuwstraat 33A, Deventer (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Kliniek
Cosmetic Clinic Deventer

Cosmetic Clinic Deventer

5
Hoge Rij 1, Deventer (<1 km)
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijkenAfspraak maken