Botox Leiden

10-09-2020

Ben je op zoek naar Botox Leiden? Vergelijk de reviews en ervaring van cosmetische klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Leiden

Ben jij op zoek naar een Botox behandeling in Leiden? Leiden heeft veel cosmetische klinieken in haar omgeving. Botox is een merknaam botulinetoxine. Azzalure en Bocouture zijn andere botulinetoxine merken die in Nederland worden gebruikt. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, Profhilo en filler behandelingen. Ben je op zoek naar Botox kliniek Leiden? Lees dan de informatie op deze pagina.

Botox Leiden

Botox kosten Leiden

De gemiddelde prijs van één zone Botox is in Leiden € 137 per behandeling. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

In Januari 2022 is de ranglijst voor de gemiddelde prijs van één zone botulinetoxine in Nederland als volgt:  

 1. Haarlem € 156,79
 2. Groningen € 151,61
 3. Utrecht € 151,00
 4. Eindhoven € 147,54
 5. Den Haag € 147,20
 6. Amsterdam € 144,91
 7. Leiden € 137,00
 8. Breda € 136,00
 9. Rotterdam € 133,65
 10. Maastricht € 130,73
 11. Enschede € 129,86
 12. Arnhem € 128,60
 13. Nijmegen € 115,00
 14. Almere € 110,60

Vergelijk alle klinieken in Nijmegen bij jou in de buurt:

Botox Leiden, leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest

Botox wordt met name toegepast om fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. In Leiden is Botox een populaire behandeling. Leidenaren staan door hun heerlijke accent bekend als ‘Leidse Glibbers’. Maar Leidenaren houden ook van fillers. Filler behandelingen worden toegepast om rimpels op te vullen, om afgenomen huid volume aan te vullen (naarmate je ouder wordt neemt het huidvolume af), en om de gezichtscontour te verbeteren. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Leiden

In Leiden, maar ook in omliggende plaatsen zoals Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest en Wassenaar zijn meerdere cosmetische klinieken te vinden. Het loont de moeite om deze klinieken te vergelijken. Met welk merk filler werken zij? Wat is de ervaring van de behandelend arts? Wat zijn de kosten van een zone Botox in Leiden? Gerenommeerde klinieken in Leiden zijn:

Kliniek Vrijdag
Van Lennep Kliniek Oegstgeest
Praktijk Marsha Wichers
Kliniek Vinci

Botox Leiden ervaringen

Lees de reviews van alle cosmetische klinieken in Leiden. Vergelijk de klinieken op kwaliteit, ervaringen, merk filler en prijs. Lees alle ervaringen in Leiden op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Leiden

Fillers Leiden

Fillers worden toegepast om rimpels op te vullen of om volume in de huid te brengen. Een cosmetisch arts verdeelt de filler zorgvuldig in het te behandelen gebied. Een fillerbehandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief. De filler is gemaakt vsan hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam aanwezig is. De filler lost na verloop van tijd vanzelf op. In Nederland werden in 2021 ca. 200.000 fillerbehandelingen toegepast. Een ervaren cosmetisch arts kan dat zeer subtiel. 

Injectables in Leiden

Leiden is een wonderschone stad. Na Amsterdam is het de Nederlandse stad met de meeste grachten per vierkante kilometer. Mooie klassieke kerken en historische gebouwen sieren de binnenstad. Leiden heeft ook een feestcultuur. Onder andere naar de 3 oktoberfeesten en de Lakenfeesten wordt door échte Leidenaren al lang van tevoren uitgekeken. In de cosmetische behandelingen zie je het karakter van de Leidenaren terug. Leidenaren zijn verzorgd. Of je nu behoort tot de chiquere professoren wijk, bij studenten vereniging Minerva of tot de meer volkse Merenwijk; Leidenaren verzorgen zichzelf graag goed. Toch zijn bepaalde behandelingen in specifieke kringen meer in trek. 

Studenten en jongeren hechten waarde aan mooie lippen. Mensen van middelbare leeftijd kiezen sneller voor een behandeling om rimpels en slapper wordende huid te voorkomen. 

Injectables worden vaak toegepast als rimpelbehandeling. Botulinetoxine wordt ingezet tegen mimische of 'dynamische' rimpels. Fillers worden gebruikt om rimpels op te vullen, om verslapte huid weer volume te geven of om de gezichtscontour te verbeteren. Denk daarbij aan een mooie kaaklijn, lipfillers of jukbeenderen. Vergelijk allen cosmetische klinieken in de omgeving van Leiden op Injectablesbooking.nl.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Leiden

Lipfillers Leiden
Traangoot fillers Leiden

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerbehandeling in Leiden

In Leiden zijn fillerbehandelingen ook erg in trek. Met fillers kunnen rimpels en volumeverlies worden opgevuld. Vaak wordt dit uitgevoerd met 'hyaluronzuur fillers'. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt. Fillerbehandelingen zijn ca. 9 maanden effectief, daarna is de filler door het lichaam opgenomen. Met fillers kun je bijvoorbeeld traangoten opvullen, een strakke kaaklijn creeeren of rimpels rond de mond opvullen. Ook lipfillers zijn in Leiden in trek. Lees hier alles over lipfillers in Leiden

Cosmetische kliniek Leiden

In Leiden en haar omgeving heb je de keuze uit meerdere behandellocaties. Deze behandellocaties variëren in luxe, in ervaring en in achtergrond. Kliniek Vrijdag en Praktijk Marsha Wichers behoren tot de toonaangevende injectables klinieken in Leiden en Leiderdorp. Jij kunt een kliniek kiezen die bij jou past. Wil je graag door een Cosmetisch arts KNMG worden behandeld? Of wil je een kliniek die 24/7 bereikbaar is? Of wil je ’s avonds behandeld worden? Zoek, vergelijk en boek jouw Botox behandeling in Leiden op Injectablesbooking.nl. 

----------------------------
Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amsterdam
Haarlem
Amstelveen
Den Haag
Zoetermeer
Gouda
Alphen aan den Rijn

Boek je injectables behandeling in Leiden

Kliniek
442C89E5-0E34-485E-AB65-361CC28EA75E
Belotero logoprofhilo-logo

Vinci Kliniek

5
Pompoenweg 9, Leiden (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Imraan Muradin

Drs. Imraan Muradin

Vinci Kliniek (<1 km) Huid en Laserkliniek Zeeland Middelburg (95 km) Huid en laserkliniek Zeeland Terneuzen (105 km)
Functie
Arts lid van NVCG
Ervaring
3 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 249
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Roosevelt logo RGB

Roosevelt Kliniek Leiden

3.8
Rooseveltstraat 82A, Leiden (1 km)
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Koen Quint

Dr. Koen Quint

Roosevelt Kliniek Leiden (1 km) Roosevelt Kliniek Monster (25 km)
Functie
Dermatoloog
Prijs botox per zone
v.a. € 195
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken