Dokter Natasha de Graaf is Cosmetisch Arts KNMG, zangeres én Miss Universe

Dokter Natasha de Graaf is vermoedelijk wereldwijd de meest beroemde Cosmetisch Arts KNMG. Ze heeft behoorlijk ruime following op Instagram, produceert Spaanse Latin-pop (haar laatste nummer is 60.000 keer bekeken op Youtube) en is regelmatig te bewonderen als model, ze stond vorige week in Forbes Magazine en deze week op de cover van L'Official.

Drs. De Graaf haar cosmetische kliniek Liquid Beauty is toonaangevend. Liquid Beauty heeft 4 locaties waar 9 artsen werken. In dit interview vertelt Natasha waar ze vandaan komt, wat haar gelukkig maakt en waarom Liquid Beauty zo een groot succes is.

Dokter Natasha de Graaf is Cosmetisch Arts KNMG, zangeres én Miss Universe

Beeld je in de 10-jarige Natasha. Waar was je toen en wat hield jou bezig?

Op 10-jarige leeftijd woonde ik met mijn ouders in Lviv (Oekraïne). Daar ben ik geboren en getogen. Als kind was ik druk met school, pianoles, ballroomdansen en zangles. Mijn ouders waren beide ingenieur en daagden mij uit om mij te ontwikkelen. Zij legden de lat misschien wel eens iets te hoog voor mij als kind. Ik heb daar behoorlijk wat druk ervaren.

Welke overtuigingen heb je van huis uit meegekregen?

Met hard werken kun je alles bereiken. Daarnaast zijn eerlijk zijn en iedereen met respect benaderen kernwaarden die ik meedraag.

Waarom ben je geneeskunde gaan studeren?

Toen ik jong was kreeg ik van mijn opa een boek over een arts in de tweede wereld oorlog. Het was een zwaar boek, maar het helpen van zieken en gewonden maakte diepe indruk op mij. Toen heb ik besloten om arts te worden. Na het Gymnasium in Lviv heb ik geneeskunde gestudeerd in Oekraïne. Daarna ben ik op mijn 23e naar Nederland geëmigreerd en heb ik ook geneeskunde gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Ik wilde graag loskomen van mijn ouders en mijn eigen pad gaan volgen.

Als kind hebt je pianoles en zangles gevolgd. Doe je daar nu nog iets mee?

Jazeker, ik produceer mijn eigen muziek waarin ik zelf ook zing. Mijn ambitie is niet om de wereld te veroveren, maar om plezier te maken. De stijl die ik maak is Latin / pop. Ik zing in het Spaans omdat het een prachtige taal is.

Je bent sowieso breed geïnteresseerd. Wat doe je nog meer naast je werk als Cosmetisch Arts KNMG?

Mijn hobby’s zijn fitness, reizen en meedoen aan missverkiezingen. Daarnaast doe ik regelmatig modellenwerk. Dit jaar heb ik shoots gedaan voor Harpers Bazaar, Maxim Australia, FAM Magazine en Playboy Mexico. Ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Dat wil ik de jongere generatie ook graag meegeven. En bovendien ben ik gelukkig omdat mijn werk als cosmetisch arts ook mijn hobby is.

Dokter Natasha de Graaf is Cosmetisch Arts KNMG, zangeres én Miss Universe

Waarom besloot je te specialiseren als Cosmetisch Arts KNMG?

Aanvankelijk ben ik als verslavingsarts gaan werken. Psychiatrie is een belangrijk onderdeel in de verslavingsgeneeskunde. Daar heb ik mensenkennis opgedaan wat in mijn werk als cosmetisch arts ook van pas komt. Zo herken ik kwetsbare mensen, die zal ik nooit behandelen. Daarnaast maak ik makkelijk connectie met cliënten waardoor hun drijfveren en doelstellingen duidelijk worden.

Via via kwam ik in contact met Jani van Loghem. Hij heeft mij opgeleid. Daarna ben ik gaan werken bij Diana Gabriels. Zij had een hele drukke praktijk, daar heb ik heel goed leren behandelen.

Wat brengt cosmetische geneeskunde jou?

In cosmetische geneeskunde kan ik mijn creativiteit goed kwijt. Eigenlijk zie ik het gezicht als een canvas waarvan we dan een kunstwerk maken. Ik vind het heerlijk om met mijn handen te werken en om mensen blij te maken. Dat komt hier mooi samen. “Als mensen de uitstraling hebben die bij hun past, dan voelen zij zich gelukkiger.”

Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt in de behandelkamer?

Veel mensen willen iets aan hun uitstraling veranderen, maar durven niet. Na de behandeling komt de emotie er soms uit. Dat is met name bij liquid facelift transformaties, onze specialiteit. Een van onze transformaties is door de AMWC genomineerd voor een internationale prijs, zie foto:

Dokter Natasha de Graaf is Cosmetisch Arts KNMG, zangeres én Miss Universe

Liquid Beauty heeft inmiddels 4 locaties. Wat is het geheim van Liquid Beauty?

In 2011 ben ik Liquid Beauty gestart. Ik wilde graag een brand neerzetten dat mij zou aanspreken. Dat is gelukt, en gelukkig spreekt het ook veel andere mensen aan. We hebben inmiddels locaties in Den Haag, Nootdorp, Schiedam en Tilburg. Onze visie is: “Goede kwaliteit injectables voor een goede prijs.”

Alle artsen van Liquid Beauty werken vanuit dezelfde filosofie. Daar besteden we aandacht aan. De technische vaardigheid maar ook onze bejegening spreekt onze cliënten aan.

Ons clientèle zijn wereldburgers. Zowel Nederlanders als Zuid-Amerikanen en Noord-Afrikanen ontmoeten wij in de praktijk. Dat komt door onze kwaliteit en sfeer. Onze artsen weerspiegelen dat, wij hebben artsen die wereldburgers zijn.

Cosmetisch arts Drs. Margaritha Petrova komt de kamer binnen. Ze begint uit zichzelf aan een shoutout voor Natasha: “De flexibiliteit, het vertrouwen en de tijd die je hier mag nemen voor cliënten is ongekend. Dat heb ik bij geen enkele kliniek meegemaakt. Je hebt hier geen druk. De enige graadmeter is dat cliënten blij de deur uit gaan.

Wat is de ambitie van Liquid Beauty?

Wij willen graag een internationale keten worden. Wij merken dat er in diverse grote steden vraag is naar onze internationale en kwalitatieve benadering. Daar gaan we graag naartoe.

Hoe zou de kwaliteit van cosmetische geneeskunde verder verhoogd kunnen worden in Nederland?

Cosmetische geneeskunde is een combinatie van verfijnde techniek, anatomische kennis en ervaring. Ik raad consumenten aan om op zoek te gaan naar een arts die aangesloten is bij de NVCG en structureel goede Google reviews ontvangt.

Wil je een afspraak maken met Drs. De Graaf bij Liquid Beauty voor een uitgebreide intake of cosmetische behandeling?

Liquid Beauty Den Haag
Liquid Beauty Nootdorp
Liquid Beauty Schiedam
Liquid Beauty Tilburg

Met welke merken werkt Liquid Beauty?

Fillers van Stylage (Bo Medical)
Biostimulator middelen (collageen- en elastineboosters): Radiesse van Merz
Skinbooster: Profhilo van IBSA Derma

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt